objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Nedelja, 2. februar 2020 ob 06:54

Pod črto: Pozabite na jastoge in Janševe medije, to so trije razlogi, zakaj je ravno zdaj odstopil Marjan Šarec!
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
marjan šarec Nataša Hribar aljuš pertinač matej lahovnik Vojmir Urlep Roman Kirn Aleš Šabeder Andrej Bertoncelj Lista Marjana Šarca damir crnčec Brane Kralj sova KNOVS Matjaž Han Socialni demokrati Barbara Iskra Šarec Zmago Jelinčič Plemeniti SNS

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Henrik Stanjko :

24.09.2020 18:15

V glavnem vsi po vrsti "kakor" podpirate ta Simčičev predlog.... debirokratizacija....ipd... Pa ni res. Težava tiči v temu (iz lastnih dolgoletnih izkušenj), da bodo ponovno takratko potegnila podjetja, birokracija pa se bo le razširila.... Primer: prispevki in dajatve za celotno družbo bodo znašali za vse zaposlene (npr 10) okoli 4.500,00 evrov ob upoštevanju, da imajo vsi minimalne plače. Navedena sredstva so trenutno razporejena na 5 pomožnih računov/prejemnikov (zaposlovanje,starševstvo,ZPIZ, ZZZS in dohodnina). dajmo primer, da bo delodajalec zaradi likvidnostne težave nakazal samo 4.000,00 evrov. Kam bo šel ta denar? Kdo bo o tem odločal? Enaka težava se pojavi, ko bo npr preplačal obveznosti, kam bo šel višek? In kako se bodo obračunale nato zamudne obresti in komu bodo namenjene? Posledično lahko z lahkoto ugotovimo, da bodo morali v podjetjih imeti nekoga zaposlenega samo zato, da bo skrbel za usklajevanje podatkov s FURS, ker nikoli ne bodo vedeli 100 %, kam je bil denar namenjen. Prav tako bodo prisiljeni na FURS nekoga zaposliti, da bo odločoal o teh plačilih in jihovi razporeditvi... Osebno menim, da je to eden od najslabših predlogov glede debirokratizacije. Ko plačam želim plačati samo tisto, ki jaz želim in tistemu tudi nakažem! Osnovno načelo svobodne odločitve!!! Glede plačevanja z eno položnico naj povem še to, da imajo/mo v družbah že nekaj časa programske in strojne rešitve za hitro in skoraj avtomatizirano plačevanje obveznoisti (tiskanje nalogov ali neposredno plačevanje obveznosti). Sedaj bodo družbe in posamezniki doplačevali za dograditev ali posodobitev svojih že obstoječih programskih in drugih rešitev... A ni to potrata časa, sredstev in zmogljivosti na splošno. Zaradi BIROKRATSKEGA UKREPA!
borut rojc :

24.09.2020 11:47

Vsi ministri vlade vključno s prvim med enakimi, so že bili interpelirani, bodo ali vsaj pozivani k odstopu razen Gantarja, ki se zdi kukavičje jajce te vlade. Ob nedelovanju zdravstvenega sistema in umiranju pacientov v čakalnih vrstah , pa si zamenjavo in odhod z mesta ministra, edini zasluži. Vse to nakazuje na spoznanje, da v glavo zjebana opozicija s svojimi manevri, ne opozarja na napake in prispeva k skupnemu dobru pač pa po diktatu globoke države zgolj in za vsako ceno maje in ruši vlado. Njih ne zanimajo človeška življenja in zdravje ljudi, oni se ukvarjajo s Thompsonom, gratis kosili in eno zaščitno masko, ki ni pristala na ustih. Verjamem, da omenjene kreature niti niso sposobne razmišljati drugače, nekateri od teh opozicijskih liderjev, bi obtičali v srednji šoli brez pomoči tistih, ki še danes pazijo nanje. Sprašujem se, bi Mesec, Bandelli ali tisti Jurša vodili EU namamesto Janše? Šarec v Brusej ni upal že takrat, ko je bil na konju. Fajonoka v vseh več državah postaja persona non grata in je dobrodošla le še pri kakšnem balkanskem plemenu in v gozdovih med svojimi partizani. Skratka, ljudi s posebnimi potrebami, se ne pošija v beli svet. Oni tega ne vedo, treba je vstopiti v njihov svet in jim to povedati. Lahko pa z Mijatovičem in Čeferinom spečejo še kakšnega vola. Tudi Čop jih podpira. Po številu afer, sta MOK in UEFA, ki si v bistvu podreja tudi FIFO, v mojih očeh že bolj kriminalni združbi kot športni organizaciji. Podzemlje pa ima v Sloveniji itak poseben status.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Pod črto: Pozabite na jastoge in Janševe medije, to so trije razlogi, zakaj je ravno zdaj odstopil Marjan Šarec!