objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 7. februar 2020 ob 06:39

Trgovina na drobno: Šarec, ki mu je že žal odstopa, ponuja Počivalšku 40 % LMŠ, a Zdravko hoče 50 % in televizijske pravice!
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
marjan šarec zdravko počivalšek Državni turistični holding sdh DUTB Matej Narat Janez Janša SMC LMŠ desus nova slovenija Stranka Alenke Bratušek Brane Kralj

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Jaka Klopčič :

25.09.2020 10:20

BANKSTERIADA po slovensko Zapisi v slovenskih sodbah utrjujejo v prepričanju o izjemnem vplivu bančnega lobija na slovenska sodišča. Na sodiščih v zadevah s CHF krediti potekajo prave sodne farse. Sodna praksa v Sloveniji je neenotna, sodbe so celo diametralno nasprotne. Največji odklon od normalnega sojenja je vneslo Vrhovno sodišče RS, natančneje, vrhovni sodnik Jan Zobec. Opozoriti je potrebno na osebne in politične povezave med vrhovnim sodnikom Janom Zobcem in gospodom Francetom Arharjem, bivšim direktorjem banke Bank Austria v času, ko je ta množično tržila kredite v švicarskih frankih. Gospod France Arhar je vodil banko, ki je bila eden od začetnikov in pomembnih akterjev na trgu švicarskih kreditov in ki je danes močno zainteresirana za neuspeh kreditojemalcev-tožnikov na sodiščih. Bil je tudi prvi, ki je kreditojemalce javno označil za špekulante. Medtem ko so vrhovna sodišča drugih držav članic EU že ugotovila, da je pogoj, ki določa vračanje kredita v tuji valuti, nepošten pogoj slovenska sodišča še vedno vztrajno branijo banke. Slovenija je torej zaradi tistih sodnikov, ki sodijo po nareku bank in pri tem grobo kršijo zakonodajo, svojim državljanom doslej odtujila več milijonov evrov. Na odločitev US oškodovanih več deset tisoč Slovencev čaka že od Januarja 2019?! Česa se sodniki tako zelo bojijo – upam, da ne pravice? Kdo bo odgovarjal za samovoljno ravnanje Vrhovnega sodišča RS, ki ni upoštevalo informacije slovenske vlade, javno dostopne na spletišču EU. Je na vidiku nova afera slovenskega sodstva, ki bo znižala že tako nizko zaupanje državljanov in obremenila državni proračun? Bo državljanom Republike Slovenije ponovno treba po pravico na Evropsko sodišče za človekove pravice?

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Trgovina na drobno: Šarec, ki mu je že žal odstopa, ponuja Počivalšku 40 % LMŠ, a Zdravko hoče 50 % in televizijske pravice!