objavi na
pozareport.si

forum

Slovenija

Sobota, 8. februar 2020 ob 06:43

Last man standing. Ko nihče ni verjel vanj, mu je rekel, Marjan, ti boš predsednik vlade. On pa je postal mehanik Damir.
Forum !
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
aljuš pertinač

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc :

2.07.2020 12:29

Za tiste, ki smo nekoč gledali tekme jugoslovanske nogometne lige na bežigrajskem stadionu, kjer nikoi nisem videl Čeferina, vedno pijanega Zidarja in Petra Božiča pač, se to mesto zdi svetišče in glede na to, da gre za Plečnikovo dediščino je sramotno za vse te urbaniste in kvazi kulturnike, da tam danes rastejo breze in grmičevje. Ciganska vas ; žrtvovali so kultni stadion, da so pripravili teren za dvesto milijonsko krajo srbskega cigana v Stožicah. Tisto me danes spominja na cirkuško areno, ne na športni park...Pečečnik je očitno le bluzil v zvezi z obnovo stadiona. On bi vse in vsakogar le kupil. Šmarčan gre lahko iz Šmarce, a Šmarca nikoli iz njega. Tipičen način govorance nekega Šmarčana izza šanka...Modeli s temi jahtami in zasebnimi letali, se mi itak zdijo pacienti. Kurčenje na vse strani, potem pa ,, na pomoć, država,, Ko gre vse k vragu, se vsak rad vrne in obrne na Slovenijo. Takrat imajo to deželo vsi radi. Vsaj dokler je na oblasti partija, ta poskrbi za vsakega, ki je kdaj mastno pljunil na državo. V tem pogledu ne mislim toliko na Pečečnika kot srbsko golazen, ki prihaja v deželo po kanalizaciji z juga; Aksentijeviči, Djordjeviči in podobne telečje srbske glave. V tem kontekstu ne čudi, da smo Slovenci nacionalisti in fašisti, slovenski vojaki pa izdajalci. Očitno le policija služi pravi bandi...Pečečniku predlagam, da poizkusi z drogo; kot Rastoder. Vse posle bosta koordinirala Jankovič in globoka država. Gre za izjemno pomembno gospodarsko panogo v smislu obstoja države v državi. Za sabo sicer pušča trupla, a denar doteka stalno in marsikomu pomaga na zeleno vejo. Telefonsko številko botra v Murglah, Pečečnik verjetno ima. Naj sicer o njej povpraša sovaščana Šarca. Končno, Šmarca ne slovi po partizanih, pač pa narkomanih. Isti kurac, če se mene vpraša. Oboje je treba zdraviti.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Last man standing. Ko nihče ni verjel vanj, mu je rekel, Marjan, ti boš predsednik vlade. On pa je postal mehanik Damir.