objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 2. marec 2020 ob 06:45

Ubi Janšo na stroške države. Vse to plačujemo mi, do zadnjega centa: Organizatorje, medije in celo tvite Bojana Krajnca!
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
Kabinet predsednika vlade časopis Večer revija Mladina rtv slovenija Siolnet planet tv Igor Koršič Svetlana Slapšak Roni Kordiš Bojan Krajnc marjan šarec Lista Marjana Šarca Peter Jančič spletni časopis Vuk Ćosić Gregor Golobič Zares

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Max LM :

1.04.2020 09:47

Dobra fora...
borut rojc :

1.04.2020 08:57

Na koncu tudi med ljudmi obvelja zakon divjine; preživijo le najmočnejši. Pravzaprav se v izrednih razmerah vidi, koga ta družba, za svoj obstoj potrebuje in kaj je balast, družbena navlaka. Kaj nam bodo danes filozofi, komunikologi, sociologi in podobna jajca? Tudi novinarji sodijo v to sfero drugorazrednih, sploh, če svojega dela ne opravljajo pošteno, po svoji vesti. Služiti režimu in gospodarju, včasih ni dovolj...Uroš Slak bo sicer, predvidevam, obdržal službo, čeprav danes, z opranimi možganimi , kot novinar ni vreden počenega groša. Do časa, ko je sam izgubil službo je bil med novinarsko srenjo tisto, kar je danes Bojan Požar. Zlomil se je pod pritiski režima in danes se le bori za ljubi kruhek...Razvedrilne oddaje tipa plesa nekih zvez, katere danes državo prosijo za pomoč, so slaboumna zabava za rajo. Tega nihče ne potrebuje kot niti vseh tistih kuharskih akrobacij. Spoznati bomo morali tudi to, da je vseh naših vozakanj po cesti, nakupov v trgovinah in potovanj, vsaj za polovico preveč... Na smeh mi gre, ko slišim, da nekateri zdaj bolehajo za novo obliko depresije, ki jo povzročajo jeza, zdolgočasenost, psihoza strahu pred boleznijo in smrtjo. Ne tako dolgo nazaj, pa so smehom na ustnicah podpirali tezo predsednika, da smo na dolgi rok vsi mrtvi. Res je, dodal bi, nekateri prej, drugi pozneje...Bolezen je vedno bila domena šibkih, revnih in ta stigmatizacija v družbi še vedno živi. Koronavirus vozi v nasprotni smeri ; izbira tudi med nedotakljivimi privilegiranci, ki sicer preskakujejo vrste v zdravstvu, naročijo ugodno storitev zase na sodišču, kupijo izobrazbo na trgu, zdaj pa čemijo znotraj žice svoje občine. Imam občutek, bolj, ko je nekdo skromen in preprost, manj je možnosti, da zboli za novodobno kugo...Le narava v tej situaciji zmaguje, celo brez navideznih borcev proti podnebnim spremembam. Le ti in še mnogi, zjebani v glavo, pač ne bodo več svinjali po cestah vsak sončni vikend. Tudi morje bo bolj čisto. In življenje v njem bolj veselo. Komu mar za POP-tv?

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Ubi Janšo na stroške države. Vse to plačujemo mi, do zadnjega centa: Organizatorje, medije in celo tvite Bojana Krajnca!