objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 1. junij 2020 ob 06:51

Kako ga bodo rušili - Janeza Janšo?! Razkrivamo scenarij jesenskega atomskega napada.
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
Janez Janša SMC Alenka Bratušek tv slovenija martin odlazek Alem Maksuti

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Jožef Žagar :

10.07.2020 16:58

Gospoda Mamića že dolgo spremljam in se z njim največkrat globoko strinjam. Tudi z njegovimi pogledi glede novejše zgodovine. Še zlasti preziram te, ki zmerjajo drugače misleče in jih obkladajo z neprimernimi pridevniki, čeravno so sami žrtve pomanjkljivega poduka. Občutek imam, da veliko komentatorjev opisuje čase in razmere, katerih sami niso nikoli živeli ali doživeli in njihove sodbe temeljijo zgolj na omejenih informacijah. Pravzaprav se tu še enkrat oglašam zaradi prevoda linka iz angleščine, ki ga je tu navedel g. Hugo Flander, ko se je v odgovoru na moj komentar upravičeno razhudil nad mojim nepoznavanjem angleščine. Zaradi tega sem vsebino dal prevesti osebi , ki ji je angleščina pisana na kožo. Po tem prevodu sem spoznal, da vsebina tega linka ni noben dokaz o napačnosti navedb, ki jih navaja g. Tino Mamić. Prevod : London, 3. Avgust, »Zgodba o 400 truplih, ki so jih našli v ˝jami smrti¨ pri Bazovici, pet milj oddaljeni Trsta, je neresnična«, trdi posebni dopisnik Manchester Guardiana. Rimska tiskovna agencija je navedla domneve, da je bila vas prizorišče izkopa 400 trupel Italijanov, Nemcev ter 10 Novozelandcev iz globokega brezna, s strani zavezniških vojaških oblasti. Dopisnik je preživel nekaj ur ob omenjenih jamah in premogovnem jašku – Po njegovem poročanju je inženirska enota iz Nove Zelandije (7th field egineer comp.) postavila čez jašek majhen montažni most. Vanj so spustili vrv in mu namerili globino slabih 200 metrov. Poizkusni spust je najprej opravil Novozelandec, toda premagal ga je neznosen smrad. Spust v jamo je zato opravil nekdo s polno zaščitno opremo in na površje prinesel ostanke mesa, oblačil in nemških škatel za strelivo. Izjavil je, da mesto daje videz gromozanskega odlagališča človeških ostankov in konjskih trupel. Pred štirinajstimi dnevi je bila ta raziskava ki nikoli ni obrodila kaj več od omenjenih fragmentov odkritja, prekinjena in do tega trenutka so že vsi Novozelandci zapustili to območje. Bazoviški jašek je prevzel zavezniški štab in kraj je trenutno podvržen temeljiti preiskavi. Dopisnik izjavlja da je zgodba o ekshumaciji 400 trupel popolnoma neresnična, kakor je tudi neresnično poročilo, da sta škof iz Trsta ter Beneški patriarh poskrbela za pokop omenjenih trupel na primernem kraju.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Kako ga bodo rušili - Janeza Janšo?! Razkrivamo scenarij jesenskega atomskega napada.