objavi na
pozareport.si

forum

Slovenija

Četrtek, 11. junij 2020 ob 06:36

Pismo kiparke ustavnim sodnikom: Prosim vas, obvezno cepljenje je nesprejemljiva represija nad državljani
Obvezno cepljenje - da ali ne?!
Forum !

Odpri galerijo

Dejstvo je, da je tudi že v Sloveniji veliko staršev, ki imajo otroke, ki so bili pred obveznimi cepljenji zdravi, po obveznih cepljenjih pa so postali celo trajno invalidni. Tem ljudem država odgovarja samo z ignoranco in sprenevedanjem. (iz pisma kiparke Alenke Viceljo)

Spoštovani ustavni sodniki!

Po mednarodnem pravu naj bi bilo obvezno cepljenje kot invazivni poseg v človeško telo brez pristanka posameznika prepovedano. Tudi naša ustava ima kar nekaj členov, ki se nanašajo na svobodno odločanje posameznika o lastnem telesu. Menim, da so zakoni o obveznem cepljenju izjemna in nesprejemljiva represija nad državljani, saj posledično grozijo celo s sankcijami, kot so prepoved vpisa v vrtce, ki so jih dolžni financirati vsi državljani ali izgubo službe za državljane v državnih službah.

Dejstvo je, da je tudi že v Sloveniji veliko staršev, ki imajo otroke, ki so bili pred obveznimi cepljenji zdravi, po obveznih cepljenjih pa so postali celo trajno invalidni. Tem ljudem država odgovarja samo z ignoranco in sprenevedanjem.

Prosim, da obravnavate vse zakone, tudi zadnjega o obveznem cepljenju proti mumpsu, rdečkam in ošpicam v tej luči. Prilagam dva prispevka z youtube-a o obveznem cepljenju. Enega v katerem govori priznana ameriška pravnica o obveznem cepljenju z vidika mednarodnega prava, drugega pa o konkretnem cepivu proti rdečkam, mumpsu in ošpicam, v katerem izvajalec govori o konkretnih podatkih FDA (Zvezne agencije za zdravila ZDA) o tem cepivu:

Video 1 - na tej povezavi

Video 2 - na tej povezavi

S spoštovanjem, Alenka Viceljo, akademska kiparka

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ustavno sodišče

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Pismo kiparke ustavnim sodnikom: Prosim vas, obvezno cepljenje je nesprejemljiva represija nad državljani