objavi na
pozareport.si
Posli & finance

Nedelja, 27. september 2020 ob 06:40

Težki dnevi za Ivana Galeta. Razkrivamo kazensko ovadbo: Nepooblaščeno podpisal pogodbe za 140 milijonov evrov?!
Doslej je ovajal on, zdaj so ovadili njega. Gre za ovadbo, že 23. septembra poslano na Generalno policijsko upravo, ki pa Galetu očita tudi tajno snemanje telefonskih pogovorov ...
Forum

Odpri galerijo

Ivan Gale, zmagoslavno, pred stavbo RTV Slovenija (foto: Bobo)

To so težki dnevi za Ivana Galeta: Po eni strani so na Zavodu za blagovne rezerve Republike Slovenije uradno ter pričakovano začeli postopek za izredno prekinitev delovnega razmerja, po drugi strani pa je na Generalno policijsko upravo (že 23. septembra) prišla kazenska ovadba, ki jo je, zanimivo, podpisal znani Vili Kovačič, Galetu pa očita zlorabo uradnega položaja in pravic ter tajno snemanje telefonskih pogovorov. Če je Gale doslej druge, so zdaj drugi ovadili njega:

Kazensko ovadbo, ki med drugim razkriva, da naj bi Ivan Gale kot visoki uslužbenec Zavoda sporno (oziroma nepooblaščeno) podpisal za 140 milijone evrov pogodb, objavljamo v celoti. Zanimivo branje:

Ivan Gale - Kazenska ovadba.pdf

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ivan Gale

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

slavko pezdir :

1.2.2023 10:40

Ko se vse resne in odgovorne vlade v naši soseščini ukvarjajo z gospodarskimi in družbenimi posledicami vojne v Evropi in mrzlično, a operativno in učinkovito iščejo alternativne energetske, surovinske in prehranske vire, s katerimi se bodo osvobodile odvisnosti od osvajalske, posesivne in sovražne Ruske federacije, se naša vladajoča koalicija ukvarja z izumljanjem "feministične zunanje politike", sanjarjenjem o "solidarni prihodnosti", z nerazumno drznim napovedovanjem celostne in hkratne zdravstvene, plačne, pokojninske, davčne reforme itd., ipd. Kot je videti, tudi "nikogaršnje hlapce" med uredniki in novinarji na državnem Radiu Slovenija v osrednji jutranji informativni oddaji ta čas najbolj vroče zanima, kdo od najvišjih državnih funkcionarjev je "feminist" in kdo ne. Seveda so vsi izprašani predsedniki/predsednice (države, vlade in parlamenta) pričakovano ponosno priznali, da so "feministi", predsednik vlade se je pod to opredelitev v pisni izjavi menda celo pomenljivo podčrtal. Kaj pomeni biti "feminist", seveda ne urednikom, ne novinarjem, ne izvoljencem vladajoče koalicije in ne profesorici dr. Gaber v večni novinarski naglici ter tradicionalni površnosti ni uspelo pojasniti in opredeliti. Naravnost šokantno je spremljati nepredstavljive strateške spremembe v politikah nemške, francoske, španske ali italijanske vlade, ki skrajno resno doma in na tujem iščejo znosne strateške razvojne izhode na področju ohranjanja doseženega razvoja na področjih gospodarstva, energetike, prehrane, finančne trdnosti, obrambne varnosti itd., medtem ko se pri nas vlada ukvarja z eksotičnimi družbeno marginalnimi vprašanji možnosti posvajanja otrok v istospolnih partnerstvih, z mednarodnim diplomatskim promoviranjem "državnega feminizma", s prenosom dela policijskih pooblastil na funkcionarje in uradnike FURS brez nadzora sodišč, s prenosom dela policijskih pooblastil na posebno in neodvisno varnostno službo pod nadzorom kabineta predsednika Vlade RS, itd., itn. In ko ob vsem tem Predsednica RS javno zaključi svoj govor z Balaševićevo jugoslovenarsko uspešnico iz časov SFRJ, "Računajte na nas!", ne vemo več, ali smo mi sanjali o svobodni in samostojni državi Sloveniji, ali z odprtimi očmi sanjajo in sanjarijo o zgodovinsko nepovratnih časih naši aktualni najvišji izvoljeni voditelji.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Težki dnevi za Ivana Galeta. Razkrivamo kazensko ovadbo: Nepooblaščeno podpisal pogodbe za 140 milijonov evrov?!