objavi na
pozareport.si

Četrtek, 6. Januar 2022 ob 06:00

Ker velja za prepirljivko in hoče biti predsednica, Janja Sluga postaja brezdomka
Vse to naj bi zdaj tudi zaustavljalo njen (morebitni, pričakovani) prestop v Stranko Alenke Bratušek ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Prihodnje dni naj bi, vsaj po naših informacijah, znova zaznamovali večji prestopi znotraj politične scene. Tako naj bi "približno sto" članov stranke DeSUS - po vzoru Dejana Cesarja, ki je praktično za silvestrovo zapustil DeSUS in ustanovil lokalni odbor Naše dežele, nove stranke Aleksandre Pivec, v domači Sevnici, a kljub temu ostal tiskovni predstavnik poslanske skupine Desusa v državnem zboru - prestopilo k Pivčevi, nepovezani poslanec Jurij Lep je na poti v LMŠ, Igor Zorčič, predsednik državnega zbora in nepovezani poslanec, naj bi prihodnji teden imel ustanovni kongres svoje nove stranke LIDE (oziroma Liberalni demokrati), na suhem pa, kot zdaj kaže, ostaja Janja Sluga, vodja poslanske skupine Nepovezanih poslancev, ki tako postaja politična brezdomka.

Razlogi za to naj bi se skrivali v njenem političnem in osebnem slovesu "prepirljivke" in tiste, ki "hoče postati predsednica stranke". Ne nazadnje, Janja Sluga je doslej rušila in na koncu "izdala" še vsakega predsednika stranke, kjer je bila ona članica, pa naj je šlo za Mira Cerarja, Zdravka Počivalška in malo tudi Zorčiča.

No, vse to naj bi zdaj tudi zaustavljalo njen (morebitni, pričakovani ... ker to naj bi ji - Janji Sluga - še edino preostalo, potem ko je propadel dogovor s Socialnimi demokrati) prestop v Stranko Alenke Bratušek, saj naj bi Bratuškova in njen generalni sekretar SAB Jernej Pavlič (mimogrede, ta dva sta tudi edina, ki odločata, kaj se dogaja v SAB) modro ugotovila, da z Janjo Sluga na prihodnjih parlamentarnih volitvah ne pridobita veliko, morda celo nič razen potencialnih notranjih zdrah ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Janja Sluga Stranka Alenke Bratušek Jernej Pavlič Dejan Cesar Aleksandra Pivec Igor Zorčič LIDE nepovezani poslanci

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Ker velja za prepirljivko in hoče biti predsednica, Janja Sluga postaja brezdomka