objavi na
pozareport.si

Torek, 1. Februar 2022 ob 06:00

Goloba umikajo iz javnosti, šel naj bi le še na kontrolirane medije, znanih 6 članov, znak za 30 funtov in Radio Robin
Trenutno stanje Gibanja Svoboda, ki mu na družbenih omrežjih že pravijo tudi "golobnjak" ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Pred današnjim prvim skupnim srečanjem Roberta Goloba in liderjev koalicije KUL je trenutno stanje Golobovega Gibanje svoboda, faktografsko opisano, naslednje:

- Gibanje Svoboda (GS) je na družbenih omrežjih že dobilo vzdevek "golobnjak".

- GS ne samo da še nima nobenega programa, nima niti spletne strani (niti svojega profila na facebooku) niti nobenih kontaktnih naslovov ali telefonskih številk.

- Doslej je znanih zgolj šest (6) članov oziroma sodelavcev Gibanja Svoboda, in ti so: Robert Golob kot predsednik, nekdanja okrajna sodnica Urška Klakočer Zupančič kot podpredsednica, zdravnica Mirta Koželj kot predsednica sveta, Matej Arčon kot generalni sekretar, Andrej Ribič kot tehnični organizator in Petra Škofic kot piarovka (odgovorna za odnose z javnostmi). Omenjata se sicer tudi Aleksandar Kešeljević (prej SMC) in Damir Črnčec (prej SDS, zdaj LMŠ - vir).

- Za znak (logotip) GS so po javno dostopnih podatkih očitno odšteli okoli 30 funtov:

Vir: Vectorstock.com Vir: Vectorstock.com

- Golob naj bi se po fiasku na portalu N1 Slovenija začasno, menda do marca, umaknil iz javnosti oziroma - ga umikajo, morebitne intervjuje, menda samo še pisne, pa naj bi dajal le strogo kontroliranim medijem, kot je bil intervju za Odlazkovo revijo Reporter.

- Je pa GS odprlo svoj profil na twitterju, vendar doslej še niso tvitnili.

M & M Arčon

- Mnogim na sceni je pa verjetno tudi že jasno, katera radijska postaja bo - kot medij - nesporno 100-odstotno na strani Goloba in Gibanja Svoboda. To je goriški Radio Robin, enako kot Reporter v lasti Martina Odlazka ...

Matej in Martina Arčon (foto: Mediaspeed) Matej in Martina Arčon (foto: Mediaspeed)

... in katerega odgovorna urednica je Martina Arčon, nekoč Martina Kodelja, danes pa žena Mateja Arčona, generalnega sekretarja Gibanja Svoboda.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Robert Golob Matej Arčon Martina Arčon Radio Robin martin odlazek Mirta Koželj Andrej Ribič Petra Škofic Urška Klakočar Zupančič Gibanje Svoboda

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Goloba umikajo iz javnosti, šel naj bi le še na kontrolirane medije, znanih 6 članov, znak za 30 funtov in Radio Robin