objavi na
pozareport.si

Torek, 29. Marec 2022 ob 06:00

Bandelliju in podobnim sporočamo: Ne gremo v čuzo, ampak vlagamo pravna sredstva in preiskujemo naprej
Včeraj, kot napovedano, smo prek odvetnika Matoza na sodišče že vložili zahtevo za izločitev celotnega sodnega senata višjega sodišča, ki je nezakonito odredil pripor ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Višje sodišče v Ljubljani

Med včerajšnjim osrednjim TV Dnevnikom na TV Slovenija so razkrili novo zanimivo podrobnost škandaloznega poskusa nezakonite aretacije avtorja teh vrstic, načrtovane tik pred startom aktualne predvolilne kampanje. Višje sodišče v Ljubljani je namreč uradno priznalo, da zadnjih pet (5) let ni odredilo nobenega pripora v podobnih primerih, niti zoper tiste, ki so manjkali na zanje sicer obveznih sodnih narokih (!), kar v primeru Bojana Požarja, kot je potrdilo tudi vrhovno sodišče, ni bilo tako.

Smo pa včeraj, kot napovedano, prek odvetnika Francija Matoza na sodišče že vložili zahtevo za izločitev celotnega sodnega senata višjega sodišča, ki je nezakonito odredil pripor. Našo zahtevo tukaj objavljamo v celoti:

Svoboda slovenskega novinarstva stoji in pade z BP

Hkrati prijazno opozarjamo na komentar na portalu Domovina.je avtorja in kolumnista Petra Podgorška z naslovom "Svoboda slovenskega novinarstva stoji in pade z Bojanom Požarjem", objavljen to nedeljo, 27. marca.

Morda res vedno branja, a hkrati sporočamo Marku Bandelliju, poslancu Stranke Alenke Bratušek, in podobnim, da mi še ne gremo v "čuzo", ampak mirno, potrpežljivo in argumentirano vlagamo pravna sredstva ter novinarsko fokusirano preiskujemo pravosodno, politično in lobistično ozadje te črne operacije.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
bojan požar Višje sodišče v Ljubljani vrhovno sodišče Franci Matoz Marko Bandelli Stranka Alenke Bratušek Peter Podgoršek Portal Domovina rtv slovenija

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Bandelliju in podobnim sporočamo: Ne gremo v čuzo, ampak vlagamo pravna sredstva in preiskujemo naprej