objavi na
pozareport.si

forum

2010 Pozareport

Sreda, 8. september 2010 ob 07:33

Konec ločitvene vojne?! Mož Saše Einsiedler Tilen Pusar se je odselil
Medijska zvezdnica očitno dosegla svoje: sama s petimi otroki je ostala v družinski hiši, za kar se je bojda ves čas borila
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Po skoraj eno leto trajajoči ločitveni vojni in borbi za premoženje je, kot kaže, Tilen Pusar, mož televizijske in radijske voditeljice ter podjetnice Saše Einsiedler, končno popustil. Menda se je izselil iz družinske hiše na Golem pri Igu, kjer je od aprila letos živel v kletnih prostorih, ločeno od svojih otrok in žene, in tja prihaja le še po otroke in z njimi preživi kakšen dan.
Spomnimo, kriza zakoncev se je začela julija lani, ko je kot strela z jasnega udarila novica, da Tilen Pusar vara svojo ženo z vzgojiteljico iz vrtca, ime naj ji bilo Vlasta, ki ga obiskuje njuna tretja hči Polona (Pusar in Einsiedlerjeva imata namreč skupaj tri otroke, dva pa ima voditeljica iz prejšnjega zakona). Sprva je Einsiedlerjeva vse jezno zanikala, nato pa na svojem blogu priznala, da ima krizo v zakonu. Sledila je prava medijska vojna, medsebojna obtoževanja in na koncu borba za premoženje, natančneje za hišo. Denar zanjo naj bi prispevala predvsem ona, potem ko je prodala stanovanje v Ljubljani, zato je menda želela hišo zase. Toda Pusar se ni dal in je vztrajal pod skupno streho. Kot je zatrjeval, si je želel rešiti zvezo. Ampak očitno neuspešno. Aprila se je le preselil v klet, Einsiedlejeva pa je skupaj z otroki ostala v zgornjih prostorih.
Toda kljub ločenemu življenju je med parom prihajalo do konfliktov, ki so se stopnjevali do dramatičnega vrhunca. Konec maja je namreč priišlo celo do fizičnega obračuna, posredovati je morala tudi policija, Einsiedlerjeva pa je pristala na urgenci. Prepir naj bi sprožila njena zahteva, naj ji mož vrne mobilni telefon, po katerem naj bi brskal. Pusar naj bi namreč odkril, da frančiškan Christian Gostečnik, psihoterapevt Saše Einsiedler, njegovi ženi narekuje, kakšno nasilje naj izvaja nad njim, da bi se čim prej izselil. Ker ji mobilnega telefona ni hotel vrniti, jo je pa nenadoma želel poljubiti na ustnice, ga je Einsiedlerjeva, ki ji očitno ni bilo do tega, ugriznila v ustnico. To naj bi ga tako močno razjezilo, da jo je menda pretepel. Einsiedlerjeva je po incidentu izjavila, da ne more povedati nič konkretnega, saj "Tilen še vedno živi tu in še vedno nimava urejenih stvari. Zato tudi ne morem nič povedati sebi v bran. Bo pa že prišel čas za to. Na koncu se vse razplete. Dokler si ne razdeliva premoženja in otrok, je vse še v postopku. Svoje ločitve si ne želim deliti z javnostjo. Tilen si to očitno želi, v bistvu ga ne razumem in nisem odgovorna zanj. Odgovorna sem le zase in za svoje otroke." Tilen Pusar pa je nasilje nad ženo takrat odločno zanikal, dejal je, da je "šokiran nad pisanjem nekaterih medijev, da je pretepel Sašo." Rekel je, da "do nje nikoli ni bil nasilen. Pri nas je žal tako, da se moškega označi za nasilneža, že če je ženska nasilna do njega. Jaz skušam doma ohraniti mir, ker se borim za deljeno skrbništvo in pogoj za to je mir, zato nikakor ni prišlo do nasilja z moje strani," je še zatrdil.
Glede delitve premoženja pa je Pusar, kot je že pred meseci povedal, veliko popustil, samo da bi šla lahko čim prej narazen. Kako sta, če sploh sta, zakonca rešila premoženjski spor, pa še ni znano.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tilen Pusar Saše Einsiedler vlasta Polona Christian Gostečnik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Arij Slovenski

2019-11-19 21:55:11


Pertinač torej Ljubljančanom privošči drek v pitni vodi, češ, kaj pa volite Jankovića. Pri tem Pertinač (namenoma) pozablja, da Jankovića v resnici niso izvolili avtohtoni slovenski Ljubljančani, ampak (Pertinačevi) antislovenski komunisti in pa balkanski čefurji, ki jih (Pertinačevi) komunisti masovno in sistematično uvažajo v Slovenijo. Teh uvoženih čefurjev je že toliko, da so Slovenci marsikje že praktično v manjšini, zato nimajo nikakršnih možnosti, da bi na vodilne funkcije izvolili slovenske politike, ki bi delali za Slovenijo - vsaj znotraj pravil (((demokracije))) ne. Pa to nikakor ni samo problem Ljubljane, saj imajo čefursko-komunistične župane tudi po drugih krajih Slovenije (Maribor, dolga leta Koper, Piran, itd.), nekatera slovenska mesta (Kranj, Velenje, Slovenj Gradec...) pa so zadnja leta povsem preplavili šiptarji. Janković, Arsenović in ostali torej niso (le) rezultat (neumnih) slovenskih volivcev, ampak (predvsem) simptom sovražne jugo-komunistične okupacije Slovenije, ki traja že od leta 1941. Vse to Pertinač dobro ve. Zakaj se torej spreneveda in dela neumnega? Zakaj Ljubljančanom v resnici privošči drek v vodi? Prvič zato, ker je Pertinač pač komunist. On se sicer razglaša za "socialnega demokrata", ampak to je le evfemizem za zamaskiranega komunista v demokratični preobleki. In komunisti so pač internacionalisti in sledilci globalistične kabale, skratka smrtni sovražniki vseh evropskih nacionalnih držav, vključno s Slovenijo. Zatorej komunisti Slovencem in Evropejcem ne privoščijo samo dreka v vodi, ampak tudi masovno klanje, kulturni marksizem, migrante, odprte meje, islam, afrikanizacijo, rasno mešanje, posilstva, pedre, LGBT, feminizacijo, abortus - skratka beli genocid na celi črti. Drugič pa Pertinač Ljubljančanom privošči drek, ker je doma iz Celja. In Štajerce (ter ostale Slovence) jugo-komunisti od malih nog vzgajajo, da sovražijo Ljubljančane (in obratno), ker je med seboj skreganim Slovencem pač lažje vladati. Deli in vladaj je najbolj priljubljena metoda komunistično-globalistične kabale, ki je v Sloveniji žal našla zelo plodna tla za svojo zločinsko agendo...Tudi zaradi takšnih kripto-komunističnih hinavskih manipulantov kot Pertinač, ki je svojo komunistično knjižico in članstvo v komunistični stranki SD "zamrznil" – podobno kot Kučan – da zdaj lahko špila nekega »nepristranskega« analitika in komentatorja.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Konec ločitvene vojne?! Mož Saše Einsiedler Tilen Pusar se je odselil