objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Ponedeljek, 21. oktober 2019 ob 14:11

Zasebni detektiv naj bi "zalotil" Lepo N. in Šarca. Vroče informacije curljajo tudi iz policije, ki varuje Šarca.
Najnovejši teksti Vladimirja Voduška in Igorja Kršinarja, objavljeni s pomočjo državnega sekretarja Damirja Črnčeca, pa dokazujejo, da Marjan Šarec zaradi afere Lepa N. in Sove pospešeno in dramatično izgublja živce in vsepovprek grozi z ovadbami ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Zasebnega detektiva naj bi sicer zaznali Šarčevi policijski varnostniki, odkritja tega zasebnega detektiva pa očitno postavljalo na laž predsednika vlade, ki je pred dnevi v živo pred televizijskimi kamerami ne preveč verodostojno zatrdil, da se z Lepo N. "že dolgo časa nista srečala" ...


				... Najnovejši članki Vladimirja Voduška in Igorja Kršinarja, objavljeni s pomočjo državnega sekretarja Damirja Črnčeca, pa dokazujejo, da Marjan Šarec zaradi afere Lepa N. in Sove pospešeno ter dramatično izgublja živce in vsepovprek grozi z ovadbami.			... Najnovejši članki Vladimirja Voduška in Igorja Kršinarja, objavljeni s pomočjo državnega sekretarja Damirja Črnčeca, pa dokazujejo, da Marjan Šarec zaradi afere Lepa N. in Sove pospešeno in dramatično izgublja živce ter vsepovprek grozi z ovadbami. Po naših neuradnih, vendar precej zanesljivih informacijah naj bi zasebni detektiv, ki naj bi ga najel Ivan Jordan, župan občine Škofljica, "zalotil" Lepo N. in predsednika vlade Marjana Šarca. Gre pa za zasebnega detektiva, ki naj bi ga angažirali na omenjeni občini zaradi preverjanja nenavadno dolge bolniške odsotnosti Lepe N., ko je bila še uslužbenka občine Škofljica. Druge podrobnosti niso znane (no, posameznih podrobnosti zaradi varovanja virov ne moremo objaviti), se pa podobne "vroče" govorice slišijo tudi s Centra za zaščito in varovanje pri generalni policijski upravi, torej iz kroga neposrednega varovanja predsednika vlade. In prav zaradi tega naj bi tudi prišlo do glasnega prepira med Šarcem in Jordanom na septembrskem sejmu suhe robe v Ribnici, kjer se je predsednik vlade drl na župana, sicer pa iz tega nenavadnega srečanja oziroma prepira dveh politikov prihajajo različne informacije.

SE RES ŽE DOLGO NISTA SREČALA?!

Zasebnega detektiva naj bi sicer zaznali Šarčevi policijski bodigardi, domnevna odkritja tega zasebnega detektiva med preverjanjem bolniške odsotnosti Lepe N. pa očitno postavljajo na laž Marjana Šarca, ki je pred dnevi v živo pred televizijskimi kamerami - resda ne preveč verodostojno - zatrdil, da se z Lepo N. "že dolgo časa nista srečala" (vir).

KAKO-TAKO NAJ BI SE NA SOVI ZAPOSLILA LEPA N.?

Rekonstrukcija sporne zaposlitve Lepe N. na Sovi, kar je sicer povsem logično predmet dela parlamentarne komisije za nadzor nad obveščevalnimi in varnostnimi službami (Knovs), naj bi sicer dokazovala, da je zaposlitev Lepe N. na Sovi predsedniku vlade Marjanu Šarcu predlagal državni sekretar za nacionalno varnost Damir Črnčec (dodaten motiv naj bi bil tudi v tem, da bi kabinet predsednika vlade oziroma Črnčec z Lepo N. dobil svojega "zasebnega operativca" na hodnikih Sove), Šarec je očitno dal zeleno luč, zaposlitev pa je potem, kot kaže, izvedel direktor Sove Rajko Kozmelj.

LAŽNE NOVICE IN GROŽNJE KABINETA PREDSEDNIKA VLADE

Kabinet predsednika vlade oziroma natančneje državni sekretar Črnčec in premier Šarec zdaj poskušata - prek vodenih novinarjev Igorja Kršinarja v reviji Reporter in Vladimirja Voduška na spletnem portalu TopNews, ki je posredno v lasti razvpitega celjskega odvetnika Dušana Korošca (da njuni članki prihajajo iz istega vira, to je kabineta predsednika vlade, je namreč razvidno že na prvi pogled, brez posebne globoke medijske analize) - z lažnimi novicami vnaprej lansirati tezo, da na Sovi ne obstaja nobeno pisno navodilo Marjana Šarca o zaposlitvi Lepe N. (mimogrede, tudi ameriški predsednik Richard Nixon ni pisno ukazal nočnega vdora najetih uličarjev in agentov v poslopje Watergate, pa je kljub temu odletel!), sicer pa, kako to - Črnčec in Šarec - sploh lahko vesta, saj tega dejansko ne bi smela ali mogla vedeti, razen seveda, če je pisno navodilo na Sovi res bilo, pa so ga pravočasno skrili ...

				Vir: Reporter			Vir: Reporter 				Vir: TopNews.si			Vir: TopNews.si

...in vsepovprek že vnaprej vsem direktno grozita z ovadbami (lažne ovadbe so namreč kaznivo dejanje), kar nesporno dokazuje, da Marjan Šarec zaradi afere Lepa N. in Sove pospešeno ter dramatično izgublja živce.

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
damir crnčec marjan šarec Ivan Jordan sova Rajko Kozmelj KNOVS Občina Škofljica Vladimir Vodušek Igor Kršinar Lepa N

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-11-13 09:27:26


Opravilno nesposobnost Slovenije, tako tudi vojske in policije, EU rešuje na način, da sprejema Hrvaško v področje Schengna. Za dom spremni, nikoli niso bili tako močni na zunanjem področju. EU jim zaupa, v tem kontekstu bosta razbremenjeni tudi avstrijski in italijanski vojski ter policiji...Po logiki razmišljanja bedastega predsednika Srbije, Vučiča, ki ob vsaki nepriliki na pomoč kliče Ruse in Kitajce, bi lahko delovali tudi prismojeni Erjavec, aktualna vlada in ne preveč bistri Kličko slovenske politike, Črnčec. Torej, lahko razpustijo še tisto malo slovenske vojske in tam zaposlujejo prijatelje in svoje priležnice. Nemškega okupatorja namreč ne bo v te kraje. Od njega smo danes močno odvisni ; v bistvu nas le Nemčija še drži pri življenju. Kakšen divjak z juga bo sicer še zataval preko Kolpe v te kraje, a to je za politiko poglavnika iz Murgel, kateremu Slovenija kot država, nikoli ni bila intimna opcija, vedno in zgolj le dobrodošel podatek. Tovariš Milan bolj sovraži Slovence kot jaz čefurje. Zločin, ki ga izžarevajo njegove oči, ni potešen in še vedno željan krvi. Od karizme, ki jo oddaja ostareli gospod, so vaški posebneži iz spremstva predsednika vlade padali v trans in potrebovali psihiatrično pomoč. V času, ko je Šarec dobival inštrukcije za mesto, kamor ga je globoka država predvidela...Erjavec ima dva pomembna aduta v smislu obrambe svojega imena; Slovenija ni pravna država in, kar je še pomembneje, zjeban je v glavo in se ga ne da sodno procesuirati. Človek je obtičal na nivoju prerekanja okrog pralnega stroja, za katerega ne ve, da ne sodi na skupni hodnik sostanovalcev v bloku ali odpisa kazni zaradi uporabe mobilnega telefona med vožnjo, s katerim tepka, ministrova hči, ogroža ostale udeležence v prometu...Ker sem iz Šmarce, kot Pečečnik ; morda bo sovaščan oddal ponudbo tudi za nakup slovenske vojske. Bil bi boljši minister kot pilot.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zasebni detektiv naj bi "zalotil" Lepo N. in Šarca. Vroče informacije curljajo tudi iz policije, ki varuje Šarca.