objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Torek, 3. oktober 2017 ob 06:47

Novi direktor košarkarjev Olimpije bi klub rešil s kreditom, drugače ne gre
Tako Roman Lisac, novi direktor košarkarjev Olimpije Petrol, o tem, kako financirati Olimpijo, pri čemer ga, kot sam pravi, absolutno nič ne skrbi, da je prva plača pri novi Olimpiji že zamujala enajst dni, ker sponzorske pogodbe niso bile pravočasno podpisane.Romana Lisca, sicer tudi častnega konzula države Izrael v Sloveniji, je za direktorja Olimpije postavil novi predsednik kluba Tomaž Berločnik, predsednik uprave Petrola. Po nekaterih informacijah iz Olimpije so imenovanju Lisca nasprotovali skoraj vsi drugi večji sponzorji kluba in tudi ljubljanski župan Zoran Janković.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Roman Lisac
Bar (košarkarsko ekipo iz Črne gore; op. u.) financira en človek, ki da vse iz svojega žepa. Jaz se pa vsakemu našemu pokrovitelju poklonim do tal in ne vem, kaj še vse. A da ne moreš finančno konkurirati Črnogorcem, ki jih je trikrat manj … Pri nas se vse razblini, preveč športov financiramo. Prej ko slej nas bo morala srečati pamet. Postaviti moramo prioritete, ne da želimo biti najboljši v vsem, od balinanja dalje. In vsako leto je slabše, ker ugašajo oziroma se odprodajajo državna podjetja. Bog ne daj, da odprodajo še Petrol, Telekom in še koga. Potem bo konec!
... Novo vodstvo se je odločilo, da bomo Olimpijo spravili v red. Prioriteta je sanacija dolga, ki znaša dober milijon evrov. To je prioriteta! Mora se zgoditi do novega leta. Seveda s kreditom, ker drugače ne gre. Ta kredit bi pa odplačali v treh, štirih letih. A pomembno bo, da je dolg na ničli. Vsak, ki je doslej prišel, je bil kvazi blizu ničle, potem je pa dolg spet naenkrat narasel na pet milijonov.
(vir: Večer)
Tako Roman Lisac, novi direktor košarkarjev Olimpije Petrol, o tem, kako financirati Olimpijo, pri čemer ga, kot sam pravi, absolutno nič ne skrbi, da je prva plača pri novi Olimpiji že zamujala enajst dni, ker sponzorske pogodbe niso bile pravočasno podpisane. Romana Lisca, sicer tudi častnega konzula države Izrael v Sloveniji, je za direktorja Olimpije postavil novi predsednik kluba Tomaž Berločnik, predsednik uprave Petrola. Po nekaterih informacijah iz Olimpije so imenovanju Lisca nasprotovali skoraj vsi drugi večji sponzorji kluba in tudi ljubljanski župan Zoran Janković.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Olimpija Petrol Roman Lisac tomaž berločnik telekom slovenije Petrol zoran janković

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Novi direktor košarkarjev Olimpije bi klub rešil s kreditom, drugače ne gre