objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Torek, 20. marec 2018 ob 06:59

Večer slavi banksterja Kovačiča in stekle pse desnice, stampedo pa nad Zahoviča. Bodo Viole vse to res mirno prebavile?!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Zlatko Zahovič
Vodstvo nogometnega kluba Maribor se je zaradi "afere Zahovič" sestalo včeraj ob 19. uri in Zlatka Zahoviča so do nadaljnjega suspendirali. Dokler se športni direktor ne vrne s smučanja in dokler se z njim ne pogovorijo. Menda so bili okoli tega soglasni, čeprav naj bi dva člana izvršilnega odbora manjkala. Po naših informacijah za vodstvo kluba niso največji problem neprimerne besede, ki jih je Zahovič na zadnji tiskovni konferenci kluba izrekel novinarju Ekipe-SN Dejanu Mitroviću, ampak to, kar je sledilo. Ko naj bi Zahovič "šel proti klubu" in proti predsedniku kluba Dragu Cotarju, nekdanjemu dolgoletnemu predsedniku uprave Zavarovalnice Maribor, danes Zavarovalnice Sava.
Da so bile besede Zlatka Zahoviča, izrečene novinarju Mitroviču, res neprimerne, se strinja tudi večina Zahovičevih kolegov iz nogometa, vendar dodajajo, da ga po svoje tudi razumejo glede na "skupno zgodovino" Zahoviča in Ekipe, češ, samo spomnimo se, kaj so mu novinarji Ekipe že vse počeli ...

STEKLI PSI NISO PROBLEM IN BEDAK BERGANT

Nato pa je sledila tista znana slovenska novinarska histerija, kot del črednega nagona slovenskega žurnalizma, ki očitno trpi hude frustracije, saj je večina njih, torej novinarjev in urednikov, zaposlena pri tajkunih, lastnikih časopisnih medijskih hiš, kjer ne smejo preiskovati vodilnih tajkunov in politikov, zlasti tako imenovanih "velikih rib", razen, seveda, Janeza Janše in SDS (vir), potem pa se vse te novinarske frustracije zreducirajo na afere tipa Zahovič-Mitrovič. Tudi ni naključje, da je to histerijo in stampedo začel Matija Stepišnik, odgovorni urednik mariborskega časopisa Večer, ki po drugi strani povsem odkrito slavi, ko mariborsko sodišče oprosti mariborskega banksterja Matjaža Kovačiča, nekdanjega predsednika uprave Nove Kreditne banke Maribor. Medtem ko ni noben problem, če kolumnist časopisa Večer Marko Crnkovič za vso politično desnico napiše, da so stekli psi, pa novinarji istega časopisa zaženejo tak stampedo zaradi Zahoviča?! Stampedo je šel tako daleč, da je med sinočnjimi Odmevi na TV Slovenija voditelj Igor E. Bergant pri obračunu z Zlatkom Zahovičem uporabil pesem glasbenika Zorana Predina, ki je pred leti, spomnimo, na mednarodni tekmi košarkarskega kluba Olimpije brutalno fizično napadel sodnika, danes pa spet mirno sedi v prvih vrstah tekem Olimpije v Stožicah, Bergant pa zanj pravi, da je malce goreč navijač košarke?! Še dobro, da je Jaša Lorenčič, bivši novinar Večera, za Berganta včeraj tvitnil, kako je Bergant "dokazal, da je bedak", čeprav je ta svoj tvit kasneje, kot kaže, izbrisal. Gre pa tudi za iste novinarje, ki Zlatka Zahoviča pred začetkom sezone klicarijo in fehtajo za brezplačne vstopnice za tekme NK Maribora.
No, ta usklajeni stampedo na Zlatka Zahoviča tik pred derbijem z Olimpijo v Ljubljani (31. marca v Stožicah) je čista demontaža športnega direktorja in posledično mariborskega kluba. To je za Večerov medijski avtogol (0:1). Viole, razvpiti navijači NK Maribora, pa vsega tega zagotovo ne bodo kar tako prebavili. Še dobro, da je bilo vodstvo kluba toliko modro, da si je pustilo odprta vrata. Res pa je tudi, da zdaj nihče ne ve, v kakšnem stanju je trenutno - Zlatko Zahović ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Zlatko Zahovič Viole Dejan Mitrovič Drago Cotar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-10-21 10:52:17


V vsaki pravni, predvsem pa normalni državi, bi to izzvenelo kot samoumevno, torej, da politik ali ustavni sodnik, ujeta na laži, odstopita. Slovenija, v kategorijo demokratičnih družb nikakor ne spada, bolj je podobna plemenski skupnosti, saj deluje po nekem, rusko-balkanskem modelu enoumja. V takšnem režimu imajo modeli kot so Acceto, morda celo Knez, končno tudi Šarec, točno določeno funkcijo. Vse je kot gledališka predstava, ki mora od dejanja do dejanja potekati tako, da ljudstvo ne zazna zadreg in blefiranja posameznih akterjev... Mafijski ustroj države je v preteklosti na ustavnem sodišču večkrat naletel na ovire in pasti, čemur se zdaj skušajo izogniti. Tako je omenjeno sodišče osvobodilo žrtve tega brezumja, v liku Janeza Janše in Milka Noviča kot tudi Kanglerja ki jih je režim okarakteriziral kot razredne sovražnike in jih je bilo na zadovoljstvo podivjane raje, potrebno uničiti ali, po besedah enega od krivosodnih krvnikov, Masleše, totalno zjebati. Tako so na omenjenem sodišču zastajali tudi projekti nedotakljivih kriminalnih zdužb, takrat pod okriljem SMC in podobno... V sedanji sestavi ustavnega sodišča je odstranjena tudi zadnja ovira na tej poti. Kriminalci in privilegiranci režima imajo tudi preko sodnih institucij, odprto avtocesto, na vsej poti svojih hudodelstev in kaznivih dejanj. Tisti, ki se bori proti tej hordi zla, konča kot slehernik, kateri vozi po cesti v napačni smeri. Zaenkrat je temu tako. Klovn sicer čuti drobne tresljaje pri svoji sto in več odstotni podpori, a bi še vedno in bo gladko zmagal na prihodnjih volitvah. Mafija ima pred sabo vsaj še sedem let brezskrbnega plenjenja in bogatenja. Vprašanje le, če se bodo žrtve te bande, ves ta čas molče in pohlevno pustile poniževati , mnoge od njih, odhajajoče v smrt. Osebno, pričakujem žrtve tudi med sovražnikovo divizijo. Poveljujoči se ne zdi povsem gladek.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Večer slavi banksterja Kovačiča in stekle pse desnice, stampedo pa nad Zahoviča. Bodo Viole vse to res mirno prebavile?!