objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 14. november 2018 ob 06:55

Na koncu je Bandelli celo jokal, a se hkrati spet lagal. Še zloglasna Katarina Kresal je padla z več dostojanstva!
Zadnji dan kot minister si je Marko Bandelli prislužil tudi nova dva vzdevka: Jokatelli in Ponorelli ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Marko Bandelli naj bi poslej - kot politik - delal samo še za stranko, davkoplačevalci pa bomo to plačevali skozi njegovo poslansko plačo in poslanske bonitete ...

Marko Bandelli, padli minister za kohezijo in podpredsednik Stranke Alenke Bratušek, je kot minister včeraj - pričakovano - odstopil, z njegovo podpisano izjavo pa je na tiskovni konferenci po seji ožjega vodstva SAB mahala "žalostna" Alenka Bratušek.

No, to je še vse v redu in prav, Bandellijev vnovični fiasko "dostojanstva" pa se je zgodil še pred omenjenim sestankom, ko se je pojavil in spregovoril pred novinarji, fotografi in televizijskimi kamerami ...


							
							
				... Padli prostaški ... Padli prostaški "mačo" se je zlomil, skoraj zjokal, češ, kaj s(m)o mu novinarji naredili, ter nakladal, da (njegovi) otroci pri njem doma jočejo.

OTROCI NE JOČEJO, STOKA SAMO BANDELLI

In tako smo prvič dočakali odstop ministra, ki brez sramu in dostojanstva govori, da njegovi otroci jočejo - ker ni več minister?! Neverjetno.

Toda hkrati je Bandelli očitno spet lagal. Njegovi otroci so namreč polnoletni, doma otroci ne jočejo, pravijo naši lokalni viri iz Komna, 21-letna Veronika, ki na facebooku reklamira tudi družinsko podjetje Bandelli, pa itak živi in študira v Madridu, na poslovni šoli ESIC.


				Veronika Bandelli živi in študira v Madridu ter občasno uživa v Parizu. Njene fotografije na facebooku rad lajka tudi generalni sekretar Stranke Alenke Bratušek - Jernej Pavlič. (vir: Facebook)			Veronika Bandelli živi in študira v Madridu ter občasno uživa v Parizu. Njene fotografije na facebooku rad lajka tudi generalni sekretar Stranke Alenke Bratušek - Jernej Pavlič. (vir: Facebook)

FAKE PROFIL IN LAŽNE NOVICE NA TWITTERJU

Bandelli je očitno lagal tudi o tem, da se je umaknil z družbenih omrežij. Formalno res, toda na twitterju je - kot kaže zdaj, dokazati tega ta trenutek še ne moremo - odprl vsaj en skriti (fake) profil "Liberalec2" (faksimile), ki ga padli minister uporablja izključno za to, da z lažnimi novicami brani samega sebe, napada medije in tudi različne posameznike.

Za predsednika vlade Marjana Šarca denimo Liberalec2, torej, kot sumimo, Bandelli, pravi, da je "cucek, ki vlada".

ZAKAJ BANDELLI NE ODSTOPI TUDI KOT POSLANEC?

No, postavlja se tudi čisto resno vprašanje, zakaj Bandelli, ki se vrača med poslance, včeraj pa je pridobil še dva nova vzdevka, Jokatelli in Ponorelli, ne odstopi tudi kot poslanec državnega zbora?! Včeraj je namreč sam napovedal, da bo poslej delal samo še za stranko in da ni odvisen od politike.

Če bo padli minister Marko Bandelli, kot sam napoveduje, delal samo še za stranko, potem res ni prav in moralno, da to njegovo delo samo "še za stranko" plačujemo vsi davkoplačevalci, skozi Bandellijevo poslansko plačo in vse druge pripadajoče poslanske bonitete ...?!

BOLJ DOSTOJANSTVO SE JE POSLOVILA CELO ...

... KATARINA KRESAL!

In ko vse to seštejemo skupaj, od tragikomičnega joka in stoka do fake profilov na twitterju ter Bandellijeve osebne napovedi, da bo poslej s poslansko plačo delal samo še za stranko, lahko mirno ugotovimo in zapišemo, da je kot ministrica bolj dostojanstveno odstopila celo nekdanja zloglasna predsednica LDS in ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal, tiste svoje aferaške čase znana tudi kot "afera na dveh nogah" (vir: RTVSLO - odstop Katarine Kresal).

Preberite tudi:

LDS vrača, vse se plača. Naključij ni: reševanje Mira Senice in prijatelj Katarine Kresal na kongresu Luke Mesca.

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Marko Bandelli Alenka Bratušek Stranka Alenke Bratušek Veronika Bandelli Facebook Twitter marjan šarec Komen madrid Jernej Pavlič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Solo Premium

2019-01-22 07:45:54


,...Dejan Židan, predsednik stranke SD in državnega zbora, se je ob teh žalostnih dogajanjih zavil v molk. In - zakaj molčijo tudi mediji?!...... Zato, ker naj bi bila npr. Suzana Perman - POP TV sorodstveno povezana z SD in še kdo. Dejan Židan pa je bil slavnostni govornik na 60 obletnici častnika Delo. Zanimivo POP TV je ažurno spremljal celotno dogajanje odstavljenega ministra Bandelija, čakali so ga na vsakem koraku in vogalu. V zgornjem primeru ni trznil nihče, da bi svojo kamero in mikrofon postavil pred ministrstvo in lovil Prešička, Škoberneta itd. Pravilno je da zaposleni Minostrstva za kulturo pišejo Šarcu sicer bi se zadeva zaprašila pod preprogo v primeru, da Bojan Požar ne bi zadevo obelodanil in še nekaj časopisnih medijev. POP TV se bo raje ukarjal in govoril o političnem preobratu kako je Šarec postal na vrhu lestvice priljubljenosti. Umetno bildanje stranke in predpriprava na EU volitve. To je zdaj tema, katera stranka je najbolj priljubljena, kot da bi bile jutri volitve. To je osrednja tema Slaka na POP TV. Marjan Šarec se je nocoj pri Slaku odzval s komentarjem na anketo ratinga to pa se mu je zdelo le vredno pokomentirati in si vzeti čas. Znano pa tudi je da se je razupiti zvodnik SD gimnazijski maturamt Klemen Žibert, katerega je potrebno do potankosti raziskati saj naj bi bil poznani kreator prometnih nezgod v kolikor članstvo ne sledi njegovim zahtevam je zelo škodljiv in maščevalen. Po nočnih lokalih se je lizaril z POP TV novinarkami Suzana Perman..Jan škoberne zaripel in ves rdeč od alkohola pa naj bi z nji sodeloval.

Prijatelji

Mira žugeljSašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Na koncu je Bandelli celo jokal, a se hkrati spet lagal. Še zloglasna Katarina Kresal je padla z več dostojanstva!