objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 14. november 2018 ob 06:55

Na koncu je Bandelli celo jokal, a se hkrati spet lagal. Še zloglasna Katarina Kresal je padla z več dostojanstva!
Zadnji dan kot minister si je Marko Bandelli prislužil tudi nova dva vzdevka: Jokatelli in Ponorelli ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Marko Bandelli naj bi poslej - kot politik - delal samo še za stranko, davkoplačevalci pa bomo to plačevali skozi njegovo poslansko plačo in poslanske bonitete ...

Marko Bandelli, padli minister za kohezijo in podpredsednik Stranke Alenke Bratušek, je kot minister včeraj - pričakovano - odstopil, z njegovo podpisano izjavo pa je na tiskovni konferenci po seji ožjega vodstva SAB mahala "žalostna" Alenka Bratušek.

No, to je še vse v redu in prav, Bandellijev vnovični fiasko "dostojanstva" pa se je zgodil še pred omenjenim sestankom, ko se je pojavil in spregovoril pred novinarji, fotografi in televizijskimi kamerami ...


							
							
							
				Marko Bandelli naj bi poslej - kot politik - delal samo še za stranko, davkoplačevalci pa bomo to plačevali skozi njegovo poslansko plačo in poslanske bonitete ...			Marko Bandelli naj bi poslej - kot politik - delal samo še za stranko, davkoplačevalci pa bomo to plačevali skozi njegovo poslansko plačo in poslanske bonitete ...

OTROCI NE JOČEJO, STOKA SAMO BANDELLI

In tako smo prvič dočakali odstop ministra, ki brez sramu in dostojanstva govori, da njegovi otroci jočejo - ker ni več minister?! Neverjetno.

Toda hkrati je Bandelli očitno spet lagal. Njegovi otroci so namreč polnoletni, doma otroci ne jočejo, pravijo naši lokalni viri iz Komna, 21-letna Veronika, ki na facebooku reklamira tudi družinsko podjetje Bandelli, pa itak živi in študira v Madridu, na poslovni šoli ESIC.


				Veronika Bandelli živi in študira v Madridu ter občasno uživa v Parizu. Njene fotografije na facebooku rad lajka tudi generalni sekretar Stranke Alenke Bratušek - Jernej Pavlič. (vir: Facebook)			Veronika Bandelli živi in študira v Madridu ter občasno uživa v Parizu. Njene fotografije na facebooku rad lajka tudi generalni sekretar Stranke Alenke Bratušek - Jernej Pavlič. (vir: Facebook)

FAKE PROFIL IN LAŽNE NOVICE NA TWITTERJU

Bandelli je očitno lagal tudi o tem, da se je umaknil z družbenih omrežij. Formalno res, toda na twitterju je - kot kaže zdaj, dokazati tega ta trenutek še ne moremo - odprl vsaj en skriti (fake) profil "Liberalec2" (faksimile), ki ga padli minister uporablja izključno za to, da z lažnimi novicami brani samega sebe, napada medije in tudi različne posameznike.

Za predsednika vlade Marjana Šarca denimo Liberalec2, torej, kot sumimo, Bandelli, pravi, da je "cucek, ki vlada".

ZAKAJ BANDELLI NE ODSTOPI TUDI KOT POSLANEC?

No, postavlja se tudi čisto resno vprašanje, zakaj Bandelli, ki se vrača med poslance, včeraj pa je pridobil še dva nova vzdevka, Jokatelli in Ponorelli, ne odstopi tudi kot poslanec državnega zbora?! Včeraj je namreč sam napovedal, da bo poslej delal samo še za stranko in da ni odvisen od politike.

Če bo padli minister Marko Bandelli, kot sam napoveduje, delal samo še za stranko, potem res ni prav in moralno, da to njegovo delo samo "še za stranko" plačujemo vsi davkoplačevalci, skozi Bandellijevo poslansko plačo in vse druge pripadajoče poslanske bonitete ...?!

BOLJ DOSTOJANSTVO SE JE POSLOVILA CELO ...

... KATARINA KRESAL!

In ko vse to seštejemo skupaj, od tragikomičnega joka in stoka do fake profilov na twitterju ter Bandellijeve osebne napovedi, da bo poslej s poslansko plačo delal samo še za stranko, lahko mirno ugotovimo in zapišemo, da je kot ministrica bolj dostojanstveno odstopila celo nekdanja zloglasna predsednica LDS in ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal, tiste svoje aferaške čase znana tudi kot "afera na dveh nogah" (vir: RTVSLO - odstop Katarine Kresal).

Preberite tudi:

LDS vrača, vse se plača. Naključij ni: reševanje Mira Senice in prijatelj Katarine Kresal na kongresu Luke Mesca.

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Marko Bandelli Alenka Bratušek Stranka Alenke Bratušek Veronika Bandelli Facebook Twitter marjan šarec Komen madrid Jernej Pavlič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Arij Slovenski

2019-11-20 11:58:37


Komunisti, socialisti... isto sranje, drugo pakiranje. Komunisti so se 100 let sami naslavljali s komunisti, po padcu Berlinskega zidu pa so se hinavsko preimenovali v (social) demokrate. Ampak njihov osnovni cilj se ni spremenil. In kaj je osnovni cilj komunizma alias socializma? Iztrebiti belo raso in uničiti zahodno civilizacijo. Dokaz za to je 200 milijonov zverinsko poklanih žrtev komunizma po celem svetu, od tega najmanj 150.000 Slovencev, katerih kosti ležijo v več kot 700 masovnih moriščih, kraških jamah, rudniških jaških in tankovskih jarkih. To niso nobene projekcije, ampak gola dejstva - rezultat komunističnega genocida. Socialistično-komunistične nebuloze in utopične ekonomsko-družbene teorije, blebetanje o delavskih pravicah, družbeni lastnini, produkcijskih sredstvih, itd. so zgolj prazne parole in flance, s katerimi v svoj tabor zvabijo topoumne naivne idiote, kot je n.pr. Rado K. Ostale lenuhe, parazite, oportuniste in kriminalce pa privabijo s tem, da jim obljubijo delitev plena (premoženja in privatne lastnine), ki ga komunisti pokradejo svojim državljanom. Treba je torej pogledati, kaj komunisti aka socialisti dejansko delajo, ne pa kaj govoričijo. In tisto, kar dejansko delajo že vse od svojega krvavega prihoda na oblast, je masovni genocid nad narodom in plenjenje privatnega premoženja. Vse ostalo je blablabla in megla za retardirane opranoglave bebce ala Rado K, ki jim je od dejstev pomembnejša semantika.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Na koncu je Bandelli celo jokal, a se hkrati spet lagal. Še zloglasna Katarina Kresal je padla z več dostojanstva!