objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 30. november 2018 ob 13:40

Bivši natakar, ki mu je Arsenovič odgriznil prst, celo kandidiral za eno od mestnih funkcij na listi Socialnih demokratov!
... in zato stranka SD tudi ni mogla uradno podpreti Saše Arsenoviča za mariborskega župana. Res neverjetne zgodbe ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Saša Arsenovič je po izbruhu afere sprva priznal, da je tedanjega sodelavca ugriznil v prst, po razkritju celotne zdravniške dokumentacije, ki je pokazala, da ga je Arsenovič grizel tudi po hrbtu, pa je med enim od soočenj, spet na Pop TV, spremenil zgodbo in začel lagati, da je on natakarja samo branil ... ?!

Letošnje lokalne volitve v Mariboru pišejo prav neverjetne zgodbe. Res, poglejte tole:

Nekdanji natakar (ime in priimek sta znana uredništvu), ki mu je Saša Arsenovič, zdaj kandidat SMC za župana Maribora, pred leti, decembra 1999 - že po koncu nekega pretepa v tedanjem Arsenovičevem lokalu Takos - odgriznil prst, je dolgoletni član Socialnih demokratov, tokrat, na volitvah 18. novembra, pa je na listi SD kandidiral celo za člana sveta ene od mestnih četrti občine Maribor (vir).

Vendar to še ni vse. Ko je ta afera izbruhnila na dan, so nekateri člani mariborskega lokalnega odbora SD - razumljivo - predlagali, da stranka SD tudi uradno obsodi to Arsenovičevo početje ter pokaže na neprimernost njegove županske kandidature. Vendar, kot pravijo naši viri, naj bi centrala stranke z Levstikove 15 v Ljubljani, kjer je sedež stranke SD, to preprečila in javno objavo obsodbe tega početja Saše Arsenoviča tudi zaustavila. In zakaj so "Ljubljančani" to preprečili? Hja, skoraj zanesljivo zato, ker bi takšna javna izjava lahko objektivno malo preveč pomagala glavnemu Arsenovičevemu protikandidatu Francu Kanglerju, kandidatka SD za županjo Alenka Iskra pa za svojo morebitno izvolitev tako ali tako ni imela prav nobenih možnosti. No, potem je Iskra - zadnji hip - v svojem imenu podprla Arsenoviča.

Se je pa na koncu izcimilo vsaj to, da stranka SD pred drugim, torej nedeljskim krogom volitev za mariborskega župana - 2. decembra, Arsenoviča uradno ni podprla, seveda pa tudi ne podpirajo Franca Kanglerja. In spomnimo, SD je tudi tista stranka, kjer se je Saša Arsenovič pred časom ponujal, da bi bil on njihov kandidat za - mariborskega župana.

NOVINARJI VEČERA VEDO, A SKRIVAJO PRED JAVNOSTJO

No, to, zakaj Socialni demokrati uradno ne podpirajo oziroma res ne morejo uradno podpreti Arsenoviča za župana, vedo tudi nekateri drugi mariborski novinarji in po naših informacijah to zanesljivo zelo dobro vedo tudi na mariborskem časopisu Večer, vendar so to, kot še mnogo drugih stvari, povezanih z Arsenovičem, gladko zamolčali.

Spomnimo, Saša Arsenovič je po izbruhu afere - po objavi na Pop TV, sprva priznal, da je tedanjega sodelavca ugriznil v prst, po razkritju celotne zdravniške dokumentacije, ki je pokazala, da ga je Arsenovič grizel tudi po hrbtu, medtem ko so ga - natakarja namreč - trije Arsenovičevi prijatelji držali na tleh, pa je med enim od televizijskih soočenj, spet na Pop TV, spremenil zgodbo in začel lagati, da je on natakarja samo branil ... ?! Na vprašanje odhajajočega mariborskega župana Andreja Fištravca, zakaj mu je potem odgriznil prst, če ga je samo branil, pa je Arsenovič bolj ali manj obmolknil.

Več o tem, kaj se je v resnici dogajajo tistega večera leta 1999 v Arsenovičevem lokalu Takos, pa si lahko preberete tukaj: Nova razkritja: Arsenovič zaposlene plačeval z gotovino, ob koncih tedna, na roke, mimo Fursa?!

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Saša Arsenovič SMC Socialni demokrati Franc Kangler Andrej Fištravec pop tv časopis Večer

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Bivši natakar, ki mu je Arsenovič odgriznil prst, celo kandidiral za eno od mestnih funkcij na listi Socialnih demokratov!