objavi na
pozareport.si

Petek, 10. April 2020 ob 08:35

Kitajske maske padajo: Vedno bolj pomenljiva je vloga oddaje 24ur zvečer in Uroša Slaka, ki je delal tudi za Pečečnika.
Požareport

Odpri galerijo

Joc Pečečnik kot gost v oddaji svojega nekdanjega uslužbenca Uroša Slaka.

Pri (tudi) sporni državni trgovini z maskami in drugo zaščitno medicinsko opremo postaja vedno bolj pomenljiva vloga oddaje 24ur zvečer na Pop TV, in vloga voditelja te oddaje - Uroša Slaka. Dosedanji poudarki:

- Oddaja in voditelj prav nenavadno forsirata enega kitajskega trgovca, Ali Babo, kar skoraj zagotovo izhaja iz tesnih osebnih in verjetno tudi poslovnih povezav med Aleksandrom Čeferinom ter posamezniki iz vodstva Pop TV, ki po naših informacijah Čeferina pogosto obiskujejo tudi na sedežu Uefa v Švici.

- Uroš Slak v oddajo vabi zgolj skrbno izbrane goste, ki imajo na voljo dovolj eliten televizijske minutaže in kjer nekritično prodajajo zgolj svojo resnico, Slak pa jim zgolj uslužno prikimava, ali pa jim piha na dušo z najbolj sladkobnimi besedami. Številke, dejstva in druga razkritja pa Slaka preprosto sploh ne zanimajo.

- Tako je bilo tudi sinoči, ko je Slak gostil Joca Pečečnika, brez da bi pred ali med intervjujem poklicno korektno razkril (diclaimer!) svoje osebne povezave s Pečečnikom. Slak je bil namreč pred leti izvršni direktor SBC, Slovenskega poslovnega kluba, kjer je Pečenik med ustanovitelji, in prav Pečečnik je Slaka postavil za direktorja.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
joc pečečnik

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Kitajske maske padajo: Vedno bolj pomenljiva je vloga oddaje 24ur zvečer in Uroša Slaka, ki je delal tudi za Pečečnika.