objavi na
pozareport.si

Sreda, 15. April 2020 ob 06:58

Resnično bebave izjave Joca Pečečnika potapljajo Mateja Tonina. Šarec in Črnčec že grozita s preiskavo, tarča pa - Tonin.
Požareport

Odpri galerijo

Joc Pečečnik in Matej Tonin

Pričujočo fotografijo, na kateri minister za obrambo in predsednik Nove Slovenije Matej Tonin kot nekakšen nižji uslužbenec Pečečnikovega podjetja Elektronček z mobilnim telefonom fotografira pozirajočega Joca Pečečnika na Letališču Jožeta Pučnika, si bo Tonin še kako zapomnil, saj se bo ta fotografija, vključno z identičnimi televizijskimi posnetki, v prihodnjih mesecih zelo pogosto "rolala". Uresničile so se namreč naše napovedi, da bo opozicija, konkretno LMŠ, po koncu epidemije začela preiskovati sporne posle pri dobavah zaščitnih mask in druge nujne medicinske opreme, glavna tarča napovedane preiskovalne komisije LMŠ oziroma Marjana Šarca in Damirja Črnčeca pa bo ravno Tonin. Šarec in Črnčec se namreč želita Toninu še posebej motivirano maščevati zaradi afere Lepa Nataša, Sove in Knovsa.

Mateja Tonina pa seveda potapljajo neumne izjave Joca Pečečnika o tem, kako maske in drugo opremo dobavlja zastonj, čeprav številke kažejo na 18 milijonov evrov težke marže, potem pa še Pečečnikove izjave, da je bila oprema na Kitajskem ukradena, pri čemer Pečečnik vse te resnično bebave izjave daje celo v spremstvu podpredsednika slovenske vlade Mateja Tonina.

Vsega tega pa ne spremlja samo opozicija, ampak vestno tudi veleposlaništva in diplomacije tujih držav!

PRIHAJA NOVA KNJIGA BOJANA POŽARJA:

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
joc pečečnik

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Resnično bebave izjave Joca Pečečnika potapljajo Mateja Tonina. Šarec in Črnčec že grozita s preiskavo, tarča pa - Tonin.