objavi na
pozareport.si

Četrtek, 11. junij 2020 ob 06:35

Novi trendi na področju avtomobilskega zavarovanja. Se po opravkih še vedno odpravljate le z avtomobilom?
Požareport

Odpri galerijo

Poleg avta uporabljate tudi kolo, skiro, rolko ali njihove električne izvedenke. Z njimi ste v mestu pogosto hitrejši in fleksibilnejši, v avtomobilih pa ne zavzamejo veliko prostora.

V zadnjih letih se je področje mobilnosti zelo spremenilo. Samo pomislite, vozne površine si vse pogosteje delite z različnimi prevoznimi sredstvi, pa naj gre za klasična ali sodobna. Se tudi vi po opravkih še vedno odpravljate le z avtomobilom ali pa se zapeljete tudi s kolesom, rolko ali električnim skirojem? Takšnih vas je vedno več in prav je, da se na drugih prevoznih sredstvih počutite prav tako varno kot v avtomobilu.

BREZ AVTA NE GRE

Avto je še vedno kralj cest, saj število avtomobilov v Sloveniji narašča. Sodobni asistenčni sistemi v avtomobilih sicer skrbijo za varnost, a nesreča v prometu nikoli ne počiva. Zavarovanje avtomobilske odgovornosti je zakonsko obvezno, zato ga številni sklenejo brez veliko premisleka, saj jim je pogosto pomembna le cena. Največja napaka je, da potrošniki avtomobilsko zavarovanje sklenejo enkrat, nato pa ga iz leta v leto le podaljšujejo. Pri tem pa ne pomislijo, da zavarovanje morda ne zavaruje vseh njihovih potreb po varnosti v prometu, saj ni prilagojeno njihovemu življenjskemu slogu in potrebam oziroma oblikam mobilnosti.

VEČ VRST MOBILNOSTI, VEČ VRST NEVARNOSTI

V Sloveniji se iz leta v leto povečuje število tistih, ki se vsakodnevno vozijo v večja slovenska mesta, tam pa se soočajo z gnečo in pomanjkanjem prostih parkirnih mest. Zato se vas vedno več odloča za uporabo različnih oblik mobilnosti. Poleg avta uporabljate tudi kolo, skiro, rolko ali njihove električne izvedenke. Z njimi ste v mestu pogosto hitrejši in fleksibilnejši, v avtomobilih pa ne zavzamejo veliko prostora. Vedno več je tudi takšnih, ki jih lahko zložite in odnesete s seboj v pisarno, kjer varno počakajo na konec delovnega dne.

Včasih pa se prednost sodobnih mobilnih sredstev lahko spremeni v slabost. Zaradi neprilagojene hitrosti, trenutka nezbranosti, pomanjkljive varnostne opreme, nepoznavanja cestnoprometnih predpisov ali pa zgolj zaradi poškodbe cestišča se lahko zgodi nesreča, se poškodujete ali povzročite škodo.

ČELADA NI DOVOLJ - PRESTAVITE VARNOST V VIŠJO PREDSTAVO

Čeprav zavarovanje sodobnih oblik mobilnosti še ni obvezno, to seveda ne pomeni, da se vam ob njihovi uporabi nič ne more zgoditi in da za nastalo škodo niste odgovorni.

Zato vam pri Zavarovalnici Triglav kot prvi omogočajo sklenitev novega AvtoMobilnega zavarovanja, ki gre v korak s časom. AvtoMobilno zavarovanje vam omogoča, da poleg avtomobila zavarujete tudi različne klasične in sodobne oblike mobilnosti, ki jih uporabljate vi in vaši družinski člani.

AvtoMobilno zavarovanje ponuja zavarovanje odgovornosti in asistence kolesarjev, uporabnikov posebnih prevoznih sredstev (rolka, skiro …) ter tudi zavarovanje rehabilitacije po nesreči v prometu in zavarovanje prtljage.
Počutite se varno, ne glede na to, katero prevozno sredstvo uporabljate. Z novim AvtoMobilnim zavarovanjem ste zavarovani, kadar koli ste v cestnem prometu mobilni, tudi če niste v avtomobilu. (Reklamno sporočilo)

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
zavarovalnica triglav

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

slavko pezdir :

17.8.2022 11:48

Da bo boj na slovenskem medijskem peskovniku kot sestavnemu delu neomejenega in neurejenega političnega bojišča zares brez pravil in da bodo protagonisti uporabljali vsa preizkušena populistična sredstva vsakršne agitacije in propagande, sramotenja, lažnega obtoževanja in vnaprejšnjega obsojanja, kaže zadnji Reporter iz Odlazkovega provladnega medijskega imperija, ki skuša tarčno izbranega programskega svetnika na RTVS Kmetiča (o)sramotiti s priložnostnim pričevanjem o domnevnem dogodku - izpred dolgih 25 let. Spomnimo se zlorabe starih, nezakonito posnetih ter samovoljno zmontiranih ter nezakonito javno prezentiranih zvočnih, video in foto posnetkov, s katerimi so celo samo-oklicani "raziskovalni" novinarji in vodilni člani elitnega cehovskega društva DNS skušali javno kompromitirati nekatere ministre, župane, državne poslance in svetnike, a večinoma poljubno in samovoljno izvzetih iz konteksta, v povsem drugih časih, drugih družbenih in vsebinskih kontekstih in celo v drugih družbenih statusih in političnih funkcijah. Zanimivo in pomenljivo je, da ne medijski uredniki in ne akademski in pravni varuhi profesionalne novinarske etike ob nedvoumnih primerih politično in pravno tendencioznih zlorab nezakonitih posnetkov niso niti trenili z očesom, če so nezakoniti posnetki vsaj približno in od daleč vsaj začasno kompromitirali njihove politične, ideološke, interesne ... konkurente, nasprotnike, sovražnike. Metode priložnostno proizvedenih lažnih obtožb in obsodb so bile vedno pomembno sredstvo tajne politične policije (Ozne, Udbe, SDV, Sove) ter njenih aktivnih sodelavcev in operativcev v medijskih kloakah aktualne politike.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Novi trendi na področju avtomobilskega zavarovanja. Se po opravkih še vedno odpravljate le z avtomobilom?