objavi na
pozareport.si
#d81920
Zadnje objave
author profile
7 DNI V TEDNU

Čet, 18. jun 2020 ob 06:41

Odpri galerijo

Helena Cvikl (desno) in Jasmina Leskovar

Da Mariborčanka Helena Cvikl ne bo več generalna direktorica direktorata za turizem, smo na tem portalu razkrili že 4. junija (vir: "Ekskluzivno, zanesljivi viri: Kdo vse, od Aleša do Helene, zapušča Počivalška, a tokrat kot ministra, ne kot šefa SMC?!"), odmevalo pa je tudi na družabnih omrežjih.

Kljub temu pa pri časopisu Dnevnik, ko danes, točno dva tedna kasneje (!), objavljajo povsem isto novico, nonšalantno zapišejo, ne boste verjeli, da so to oni izvedeli - "neuradno" ...

Vir: Dnevnik, 18.6., avtor prepisane informacije pa je novinar Sebastjan Morozov. Vir: Dnevnik, 18. 6., avtor prepisane informacije je novinar Sebastjan Morozov.

... namesto da bi korektno in kot to - ne nazadnje - veleva tudi veljavni novinarski kodeks pri tem citirali prvi vir informacije, torej Požareport.

Plonkanje in kraja informacij večinskih medijev z našega portala se torej veselo nadaljuje, in ker gre pri Heleni Cvikl za zelo znano Mariborčanko, ne dvomimo, da bodo vse skupaj še danes ali jutri preplonkali tudi na mariborskem Večeru ...

nalagam...
Komentarji
Zadnji komentarji

Zadnji komentarji

Facebook
Twitter

NAJBOLJ OBISKANO