objavi na
pozareport.si

Nedelja, 30. Avgust 2020 ob 06:52

Racmana pokopala prostitucija, če bi šlo za Kolosej, ga Kanadčani verjetno ne bi aretirali
Požareport

Odpri galerijo

Sergej Racman (foto: Bobo)

Po navedbah naših virov iz policije naj bi Sergeja Racmana, ki so ga pred kratkim - na podlagi mednarodne tiralice - izsledili in prijeli v Kanadi, zdaj pa sledi izročitev Sloveniji (vir), pokopalo to, da ga slovensko pravosodje išče zaradi kaznivih dejanj, povezanih s prostitucijo.

Spomnimo: na državnem tožilstvu mu očitajo vpletenost v hudodelsko združbo, ki naj bi v klubu Marina pri Novi Gorici za prostitucijo izkoriščala več kot 400 deklet, Racmana naj bi ujeli tudi v tajne policijske prisluhe in je celo prvoobtoženi (vir). Sergeja Racmana, sicer enega od vodilnih na KD Group, je slovensko pravosodje iskalo že od julija lani, ko bi se moral pojaviti na sojenju, obtožen pa je zlorabe prostitucije, za kar mu grozi celo do 12 let zapora. Ko ga bodo Kanadčani izročili Sloveniji, ga - zaradi begosumnosti - skoraj zagotovo čaka daljši pripor do konca sojenja.

Če bi šlo na primer za kakšna kazniva dejanja, povezana s finančno-poslovnimi zadevami, recimo Kolosejem, pa ga Kanadčani zelo verjetno ne bi aretirali, pravijo naši policijski viri ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sergej Racman

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Racmana pokopala prostitucija, če bi šlo za Kolosej, ga Kanadčani verjetno ne bi aretirali