objavi na
pozareport.si
#d81920
Zadnje objave
author profile
7 DNI V TEDNU

Čet, 12. nov 2020 ob 06:00

Odpri galerijo

Igor Bavčar in Janez Stanovnik

Po dveh odmevnih televizijskih intervjujih (najprej v Faktorju na TV3 in potem še na TV Slovenija) z Igorjem Omerzo o njegovi najnovejši knjigi z naslovom "Pravi obraz Janeza Stanovnika" so ven padli na Zvezi borcev za vrednote NOB (več o tem na tej povezavi), ker naj bi Omerza "blatil" pokojnega politika (čeprav njegova knjiga temelji izključno na arhivskih dokumentih!) ...

Vir: Dobra knjiga Vir: Dobra knjiga

... hkrati pa biografska knjiga o Janezu Stanovniku postaja prava knjižna uspešnica. Knjiga, ki jo je trenutno sicer mogoče naročiti skoraj izključno samo na spletu (tukaj), namreč že mora v prvi ponatis!

nalagam...
Sorodne vsebine
Komentarji
Zadnji komentarji

Zadnji komentarji

borut rojc :

24.09.2021 07:49

To, da Musarjeva zastopa tzv.elito v sodnih postopkih, je hitro opazno in jasno razvidno. Ženska se prava sicer šele uči, večkrat trosi neumnosti. Končno pa denar in vpliv na slovenskih sodiščih pokrijeta vse te pomanjkljivosti, saj se sodbe prilagodijo temu. Tudi stranke so v večini takšne, katerim se ne sme nič zgoditi. Pravno zastopstvo, za mnoge uglednih ljudi, tudi družinskih prijateljev predsednika vlade, Dimnikov, v mojih očeh razbojnikov, ki so pomagali razsuti zdravstveni sistem, sodi v kontekst zgoraj zapisanega. To so ljudje, ki operirajo s krvavim denarjem, direktno krivi za smrti nezdravljenih pacientov v bolnišnicah. Dobaviteljsko mafijo v zdravstvu se že skozi desetletja desetkratno preplačuje in - denarja je zmanjkalo, vsaj tistega za navadne smrtnike. Danes nas razni jebivetri, strankarski vojščaki, debeluške, zanikrneži in primitivci tzv. covid stroke sicer prepričujejo, da zdravstvo ne deluje vsled kakor smrtonosnega virusa, a to je slaboumna laž, v mojih očeh genocid nad bolnimi ljudmi. Določenim ljudem v Sloveniji se lahko sodi le na ulici. Sprašujem se glede teh, ki se v pogledu covida norčujejo iz ljudi, po novem celo grozijo in omejujejo nujne življenjske funkcije ; jih ni nič strah, da jih bo enkrat na ulici doletela kakšna sodba prevaranih, obubožanih in ponižanih ljudi? Ko vas nekdo nagovarja z jezikom nasilja, groženj in laži, mu je treba odgovoriti v istem tonu. Lep vikend bo, brez virusa na turističnih točkah, ki ga, čeprav in zlasti cepljeni, radi trosijo naokrog. Do naslednjega dežja in slabega vremena bo, upam, fašistoidna in slaboumna propaganda nekoliko utihnila. Poletno vreme virusu ne dopušča, da bi se širil.
Facebook
Twitter