objavi na
pozareport.si
#d81920
Zadnje objave
author profile
7 DNI V TEDNU

Čet, 29. apr 2021 ob 06:00

Odpri galerijo

Filip Dobranić Muki

Sodeč po samohvali inštituta Danes je nov dan, objavljeni na twitterju ...

... so dva - zdaj na twitterju že blokirana (suspedirana) novinarja Nove24TV, odgovornega urednika Aleksandra Ranta in raziskovalnega novinarja Luko Perša (tukaj), na korporacijo Twitter ovadili člani omenjenega inštituta, ki ga neformalno vodi famozni Filip Dobranić Muki, znotraj inštituta še posebno zadolžen (tudi) za hekanje. No, ta njihova operacija se po partizansko imenuje Twitter Brigade, zraven pa naj bi očitno sodeloval tudi radikalni levičarski medijski in politični aktivist Domen Savič. A kot prav tako izhaja iz njihovega tvita, jim Twitterja le ni uspelo prepričati, da bi blokiral čisto vse njihove tokratne tarče (očitno kar 24), ampak so jih blokirali "samo" 12.

Mimogrede, inštitut Danes je nov dan, ki sicer deluje kot NVO, vzniknil pa je predvsem v času vlade Marjana Šarca, se - seveda - financira tudi z državnim denarjem (vir: Erar).

Na twitterju suspendirani novinar Luka Perš pa pri razkrivanju ozadja njegove blokade na twitterju razkriva tako imenovano (skrivnostno) balkansko operacijo Redington (vir). (Požareport)

nalagam...
Sorodne vsebine
Komentarji
Zadnji komentarji

Zadnji komentarji

Facebook
Twitter

NAJBOLJ OBISKANO