objavi na
pozareport.si

Sobota, 18. december 2021 ob 06:00

Niste imeli časa za nakup vseh božičnih daril? Darilni bon je najboljša rešitev!
Požareport

Odpri galerijo

Dedoles - darillni bon

Ste kot vedno želeli kupiti božična darila tik pred zdajci, a vam ni uspelo? Ali pa vaše božično darilo zamuja zaradi prevelikega števila naročil? Nekatere spletne trgovine bodo rešile vse vaše skrbi glede nakupa božičnih daril. Kako? V obliki darilnega bona. Med njimi je tudi blagovna znamka Dedoles, spletna trgovina z zabavnimi oblačili in dodatki.

Prednosti darilnega bona

Pozabite na stres zaradi napornih božičnih nakupov. Izberite mirnejšo možnost v obliki darilnega bona. Prihranili boste čas pa tudi veliko trpljenja in živcev, ko hodite po natrpanih nakupovalnih središčih.

Z nakupom darilnega bona se boste tudi izognili nevšečnostim ob izbiri napačnega darila ali napačne velikosti oblačil. Oseba, ki prejme vaš darilni bon, bo lahko bolje in svobodneje izbrala, kaj potrebuje oziroma kaj jo bo osrečilo. To je veliko boljša rešitev kot darilo, ki se na koncu sploh ne uporabi.

Spletno ali klasično darilo

Elektronski darilni bon za najdražje lahko prejmete v poljubnem znesku, ki ga izberete v spletni trgovini Dedoles. Bon vam pošljemo le v elektronski obliki in ga boste prejeli v svoj poštni predal skupaj s kodo za spletni nakup. Bon lahko nato elektronsko posredujete najdražjim.

Ali imate pod božično jelko raje fizična darila? Z darilnim bonom to še nikoli ni bilo lažje! Lahko ga prenesete v priponki k e-sporočilu, ga natisnete in podarite neposredno tistim, ki jih imate radi, ter opazujete, kako se jim obraz razleze v nasmeh, ko ga zagledajo.

Pogoji uporabe darilnega bona

Pri tem je treba opozoriti, da je bon možno uporabiti samo za spletne nakupe. Darilni bon velja le v državi nakupa, lahko pa ga uporabite do konca naslednjega koledarskega leta. Velja za celotno naročilo vključno z dostavo in se lahko unovči samo v enem naročilu.

Ste zamudili nakup božičnih daril v spletnih trgovinah? Ali vam v najljubši trgovini ne morejo zagotoviti dostave do božiča? Ali pa razmišljate o popolnem motivu na izdelkih Dedoles, a se ne morete odločiti, kateri je pravi? V teh primerih je za vas najlažja rešitev, da uporabite elektronski darilni bon! (Reklamna informacija)

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Blagovna znamka Dedoles

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

slavko pezdir :

17.8.2022 11:48

Da bo boj na slovenskem medijskem peskovniku kot sestavnemu delu neomejenega in neurejenega političnega bojišča zares brez pravil in da bodo protagonisti uporabljali vsa preizkušena populistična sredstva vsakršne agitacije in propagande, sramotenja, lažnega obtoževanja in vnaprejšnjega obsojanja, kaže zadnji Reporter iz Odlazkovega provladnega medijskega imperija, ki skuša tarčno izbranega programskega svetnika na RTVS Kmetiča (o)sramotiti s priložnostnim pričevanjem o domnevnem dogodku - izpred dolgih 25 let. Spomnimo se zlorabe starih, nezakonito posnetih ter samovoljno zmontiranih ter nezakonito javno prezentiranih zvočnih, video in foto posnetkov, s katerimi so celo samo-oklicani "raziskovalni" novinarji in vodilni člani elitnega cehovskega društva DNS skušali javno kompromitirati nekatere ministre, župane, državne poslance in svetnike, a večinoma poljubno in samovoljno izvzetih iz konteksta, v povsem drugih časih, drugih družbenih in vsebinskih kontekstih in celo v drugih družbenih statusih in političnih funkcijah. Zanimivo in pomenljivo je, da ne medijski uredniki in ne akademski in pravni varuhi profesionalne novinarske etike ob nedvoumnih primerih politično in pravno tendencioznih zlorab nezakonitih posnetkov niso niti trenili z očesom, če so nezakoniti posnetki vsaj približno in od daleč vsaj začasno kompromitirali njihove politične, ideološke, interesne ... konkurente, nasprotnike, sovražnike. Metode priložnostno proizvedenih lažnih obtožb in obsodb so bile vedno pomembno sredstvo tajne politične policije (Ozne, Udbe, SDV, Sove) ter njenih aktivnih sodelavcev in operativcev v medijskih kloakah aktualne politike.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Niste imeli časa za nakup vseh božičnih daril? Darilni bon je najboljša rešitev!