objavi na
pozareport.si

Sreda, 11. januar 2023 ob 06:00

Kje in Kako kupiti Enjin (ENJ)
Enjin, ustanovljen leta 2009, stoji za nekaterimi najzanimivejšimi inovacijami v svetu nezamenljivih žetonov, ali NFT-jev. Ponuja orodja za njihovo ustvarjanje, izmenjavo, shranjevanje in trgovanje ...
Požareport

Odpri galerijo

Če ste novinec v blockchain svetu in bi radi kupili ENJ žetone, je Kriptomat odlična izbira.

NFT-ji se od običajnih kriptožetonov razlikujejo v pomembnem vidiku. Vsak žeton je namreč edinstven.

Predstavljajte si, da podedujete zlat prstan. Verjetno bi vas zanimalo, koliko je vreden?

Ponavadi bi prstan odnesli k draguljarju, ki ga lahko hitro oceni.

Vendar to morda ni vsa zgodba. Če je bil to poročni prstan vaše babice, ima edinstveno zgodovino, ki mu dodaja vrednost. Nobena ocena draguljarja vam ne more povedati, koliko je vreden za vas, saj je unikaten. Zaradi njegove edinstvene dediščine ga ni mogoče primerjati z drugimi prstani.

Prstani, ki nimajo sentimentalne vrednosti ali edinstvene dragocenosti, so zamenljivi. Beseda "zamenljiv" je pravni žargon iz zavarovalniške industrije. Pomeni, da je nekaj generično, zamenljivo z enakimi predmeti.

Večina kriptovalutnih kovancev in žetonov je zamenljivih. En Bitcoin je enak kateremu koli drugemu.

Nekateri žetoni pa so povezani z edinstvenimi predmeti iz resničnega sveta - na primer z umetniškimi mojstrovinami. Ko kupite takšne žetone, kupite delno ali popolno lastništvo tega edinstvenega predmeta. To lastništvo je predstavljeno kot NFT žeton, kar pomeni "nezamenljiv" žeton. NFT žetoni delujejo serijske številke: Imajo edinstveno povezavo z online ali offline blagom, s katerim so povezani.

Vsak zamenljiv žeton ima popolnoma enako vrednost, medtem ko lahko ima vsak nezamenljiv žeton edinstveno vrednost, ki temelji na razmerju med NFT žetonom in osnovnim sredstvom. To pomeni, da se NFT žetoni kupujejo in prodajajo glede na tržne dejavnike, vključno z redkostjo, notranjo vrednostjo, naložbenim potencialom in pomembnostjo povezanega sredstva.

Enjin ponuja orodja za ustvarjanje, izmenjavo, shranjevanje in trgovanje z NFT-ji.

Enjinova lastna kriptovaluta, ENJ, je vsestranska kriptovaluta, uporabna za plačevanje provizij, povezanih z nakupom, prodajo ali zamenjavo NFT-jev.

Tukaj je kratek pregled in nekaj nasvetov o tem, kje in kako kupiti Enjin (ENJ).

Kje kupiti Enjin (ENJ)

ENJ žetone je mogoče kupiti na številnih spletnih mestih in kripto platformah. Pravzaprav je prav zaradi velikega števila prodajnih mest izbira spletnega mesta ena najtežjih nalog, ko ugotavljate, kako kupiti Enjin.

Večina borz, vključno z decentraliziranimi borzami, ki so v kripto skupnosti v zadnjem času pridobile veliko pozornosti, je specializirana za majhno občinstvo izkušenih kripto strokovnjakov, katerim izbira denarnice, zavarovanje heksadecimalnih kriptografskih ključev in neposredna interakcija z blockchainom ne predstavlja nobenih težav.

Danes se vse več ljudi - tudi NFT zbirateljev, ki niso člani kripto skupnosti - prvič zanima za nakup ENJ. Platforme, ki so namenjene samo strokovnjakom, ne zagotavljajo varnosti, pomoči in orodij, ki bi uporabnikom novincem lahko pomagali pri uspehu. Večinoma so prilagojene potrebam diplomantov računalništva in blockchain strokovnjakov.

Za večino uporabnikov to ni najboljši odgovor na vprašanje, kje kupiti Enjin. Če vam programski jeziki, kot sta Solidity ali Rust, niso materni jezik, je bolje, da si ustvarite račun na skrbniški kripto platformi, kot je Kriptomat.

Skrbniške platforme so enostavne za uporabo. Ponujajo trenutno ceno za Enjin Coin in možnost nakupa. Če ste novinec v blockchain svetu in bi radi kupili ENJ žetone, je Kriptomat odlična izbira.

Hitro boste ugotovili, da je ustvarjanje računa nekoliko bolj zapleteno kot samo izbira uporabniškega imena in gesla. Če sodelujete z ugledno kripto borzo, bo ta od vas zahtevala potrditev identitete s predložitvijo elektronske kopije vašega potnega lista ali drugega osebnega dokumenta. Te predpise o poznavanju strank (Know Your Customer - KYC) mora izpolnjevati vsako podjetje, ki izpolnjuje določbe o preprečevanju pranja denarja iz uredbe EU GDPR.

Preverjanje identitete lahko na nekaterih spletnih mestih traja dneve, ali celo tedne. Na Kriptomat platformi je KYC postopek opravljen v nekaj minutah.

Začnete tako, da vnesete svoj naslov in naložite visoko-ločljivo sliko potnega lista (v nekaterih državah tudi vozniškega dovoljenja). Kriptomat vas vodi pri ustvarjanju selfija - fotografije, ki se ujema s fotografijo na vašem vladnem osebnem dokumentu. V večini primerov je identiteta preverjena v nekaj minutah.

Kako kupiti Enjin

Ko ste ustvarili in potrdili svoj račun, ste pripravljeni na naslednje korake nakupa ENJ.

Najhitrejši in najlažji način, da kupite Enjin (ENJ) je z Visa ali Mastercard kartico. V meniju izberite Kupi in sledite navodilom - že v nekaj sekundah lahko kupite ENJ žetone in jih dodate v svojo Kriptomat denarnico.

Če vam je ljubše, lahko sredstva presenete prek bančnega nakazila ali s storitvijo za gotovinski prenos, kot sta Skrill ali Neteller. Kriptomat sprejema depozite v več kot ducatu najbolj razširjenih evropskih fiat valut. Ko se vaše nakazilo prikaže na vašem računu, lahko sledite meniju in opravite nakup.

To je vse kar morate vedeti. Zdaj ste strokovnjak umetnosti nakupa ENJ.

Najpomembnejša odločitev, ki jo boste sprejeli, je kje kupiti Enjin. Ko ocenjujete kripto platforme, upoštevajte licenciranja in regulacije, varnostne certifikate, naložbena orodja, enostavnosti uporabe in podporo strankam.

Ko kupite ENJ, ne dobite fizičnih kovancev. Kupljeni kovanci se prenesejo na vaš elektronski naslov na blockchainu. Kriptomat poskrbi za vse podrobnosti šifriranja z javnim ključem, tako da so vaše kriptovalute prenesene takoj in ostanejo varne.

O Kriptomat platformi

Kriptomat je bil ustanovljen leta 2018 in je z uvedbo najpreprostejše platforme v Evropi povzročil revolucijo v svetu kriptovalut. Kriptomat omogoča, da so digitalne finance tako preproste, da lahko vsi in vsepovsod dostopajo do svobode, pravičnosti in zadovoljstva, ki jih predstavlja kripto. Več sto tisoč strank po Evropi in v 120 državah po svetu zaupa Kriptomat platformi pri nakupu, prodaji, menjavi, zaslužku in vlaganju v kriptovalute. (Reklamna informacija)

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kje in Kako kupiti Enjin (ENJ)