objavi na
pozareport.si
Posli & finance

Četrtek, 10. avgust 2017 ob 06:59

Pritiski, grožnje, čudni sestanki, srhljive zlorabe položaja! Počivalšek in Leben osebno izsiljujeta okoljsko soglasje za Magno.
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
magna steyr Magna Nukleus zdravko počivalšek jure leben ministrstvo za infrastrukturo Ministrstvo za gospodarstvo Agencija republike Slovenije za okolje miro cerar karl erjavec Dejan Židan črna gora Kemis Vrhnika Jorg Hodalič ENet okolje Gorazd Marinček Društvo TRS Barbara Kvac Focus Renata Karba Umanotera boštjan gorjup gospodarska zbornica slovenije BSH Hišni aparati Nazarje SMC Goran Forbici CNVOS Jernej Tovšak boštjan m zupančič Posočje Vlada

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Viktor hajsinger :

23.06.2021 17:36

Frane Praprotnik, na žalost, vsak pimpek lahko komentira in širi laži, ker mu je pač tako naročeno. Vedno so bili hlapci in vedno bodo. Jasno pa je kdo je kaj: "Public enemy: Alenka Bratušek je bankrotirala Slovenijo." Da, res je. Tako so ji naročili potomci revolucionarjev, med katere sodi tudi Fugo. Bratuškova je slovenski Berlusconi "Bratuškova je v resnici slovenski Berlusconi. Berlusconi je Italijo kot večkratni premier pripeljal v bankrotiran položaj, ko se država na tujih trgih ni mogla več zadolževati in je mesto sanatorja prevzel Mario Monti, ki je uspešno saniral Berlusconijevo dediščino in povrnil zaupanje tujih trgov v Italijo. V predvolilni kampanji za volitve 2013 je Berlusconi istega Montija razglasil za svojega največjega sovražnika in se na volitvah velikopotezno povzpel v sam vrh državne politike, da bi razgradil vse, kar je naredil Monti. Podobno zgodbo imamo pri Bratuškovi: po njenem odhodu z ministrstva je Janez Šušteršič kot sanator prevzel bankrotirani državni proračun Bratuškove, močno zmanjšal proračunski primanjkljaj, začel sanacijo bank s slabo banko in tako povrnil zaupanje finančnih trgov v slovensko državo. Bratuškova se je lani kot poslanka PS spremenila v veliko medijsko zvezdo, ko je ministra Šušteršiča vseskozi označevala za največjega škodljivca in najhujšega sovražnika, medtem ko je sam saniral njeno bankrotirano dediščino. Na koncu se je Bratuškova kot Berlusconi zavihtela v sam vrh slovenske politike, da bi takoj razgradila vse, kar je naredil Šušteršič." Fugec pač ima medicinske težave. Penetrantno smrdi, ker ima permanentno nevarno zaprtje v črevesju - miserere, ​ blata ne more pasirati skozi črevo zaradi ileusa.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Pritiski, grožnje, čudni sestanki, srhljive zlorabe položaja! Počivalšek in Leben osebno izsiljujeta okoljsko soglasje za Magno.