objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Sobota, 22. september 2018 ob 07:11

Lidia Glavina kmalu gre, čeprav naj bi jo Kešeljević branil do konca. "Fantje in Bratuškova" so se že zmenili za novi SDH!
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
sdh lidia glavina marjan šarec Dejan Židan miro cerar Alenka Bratušek karl erjavec Matej Narat borut jamnik aleksandar kešeljević zdravko počivalšek marko jazbec Miodrag Kostić Andrej Bertoncelj Dušan Zorko DUTB Pivovarna LaškoUnion Damjan Belič Duško Kos Igor Kržan Janez Vipotnik primož cirman Vesna Vuković Siolnet Vanessa Grmek pošta slovenije Miha Juhart Gorenjska banka Sava Re Lista Marjana Šarca SMC Socialni demokrati Stranka Alenke Bratušek desus

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Luka Klavž :

24.11.2020 09:05

Ta komentar je očitno odmev na včerajšnji Faktor, ampak nudi eno trezno oceno, četudi je prišepetaval dr. Lukšič. 1.Janša ni napisal pisma bralcev. 2. Pismo ni sramota, ampak poskus vstopa v igro interesov med evropskimi državami. 3. Ta vstop je treba nadgraditi s konkretnimi dejanji, s katerimi bomo pripomogli k sprejetju paketa. .kar je naš interes. To je to. Po tem pismu je jasno, da se nihče v slovenski politiki razen Janše ne zna aktivno pozicionirati v evropski igri interesov, niti nima ambicije za to. Zato ne razumejo vsebine pisma in opletajo z moralizmi. Zanimivo je bilo opazovati dr. Lukšiča v včerajšnjem Faktorju. Prva pozicija je identična poziciji g. Markeša v Sobotni, ko je izvajal "damage control" za katastrofalne reakcije opozicije. Torej, premier nima mandata za taka pisma, tako ravnanje je neustavno, to je treba sprejmati soglasno, ne pa solersko... skratka, nič vsebinskega, ampak reševanje vojaka Damjana. Tudi v Faktorju isto: Janša ne sme mimo CK ZK, ki je naš think-tank. Po ostri reakciji g. Nežmaha pa od dr. Lukšiča končno nekaj z jajci o Poljski, Madžarski in Janši: Janša je vstopil v Evropo in to na strani držav, ki se ne pustijo manipulirati NVO-jem in se upirajo izkoriščanju s strani korporacij ali zahodnega dela EU. Ko se enkrat navadiš Lukšiča, slišiš kdaj mu zavreje kri in govori, kakor zares misli: vladavina prava je medijski konstrukt, kjer se pokažejo dvojna merila EU, zahod EU nas vzhodnjake jemlje kot kolonije, ki jih lahko izkorišča preko nedemokratičnih vzvodov, kot so NVO, finančne institucije in preglasovanja v parlamentu. Za EU in takimi "silovanji" pa stoji finančni interes nekoga iz ZDA. In takim ljudem je treba pokazat srednji prst! K temu pa bi sam dodal, da je treba srednji prst pokazat tudi hinavščini slovenske levice, ki tega izkoriščevalskega interesa NOČE prepoznati in bleja o varovanju demokracije na Madžarskem. Ne imejte Madžarov za neodraslo primitivno ljudstvo, ki mu je treba pomagati. Oni točno vedo, kaj je njim v interesu in bodo te interese tudi zaščitili. So to pokazali leta 1956.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Lidia Glavina kmalu gre, čeprav naj bi jo Kešeljević branil do konca. "Fantje in Bratuškova" so se že zmenili za novi SDH!