objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Sobota, 22. september 2018 ob 07:11

Lidia Glavina kmalu gre, čeprav naj bi jo Kešeljević branil do konca. "Fantje in Bratuškova" so se že zmenili za novi SDH!
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
sdh lidia glavina marjan šarec Dejan Židan miro cerar Alenka Bratušek karl erjavec Matej Narat borut jamnik aleksandar kešeljević zdravko počivalšek marko jazbec Miodrag Kostić Andrej Bertoncelj Dušan Zorko DUTB Pivovarna LaškoUnion Damjan Belič Duško Kos Igor Kržan Janez Vipotnik primož cirman Vesna Vuković Siolnet Vanessa Grmek pošta slovenije Miha Juhart Gorenjska banka Sava Re Lista Marjana Šarca SMC Socialni demokrati Stranka Alenke Bratušek desus

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc :

8.08.2020 07:57

Za Gantarja bi bilo bolje, da začne reševati stvari v zdravstvu, ki v času izbruha koronavirussa sploh ne deluje. Zato je žrtev tistih, ki umirajo zaradi raznoraznih bolezni in zdravstvenih zapletov precej več, kot tistih, ki jih pobere znameniti covid 19. Marsikje, sploh v javnem sektorju, to postaja tudi sinonim za nedelo... Podobno je z norci, ki bi radi odstavili Pivčevo, ker ni spala doma ; moti jih pa revidiranje nekih kriminalističnih preiskav, kjer se na področju bančništva in zdravstva, jasno vidi sprega med državo, to je pravosodjem in policijo ter mafijo. Slabo mi postane, ko nameščenci globoke države iz KPK-ja, razni varuhi in pooblaščenci tega in onega, pametujejo o zastojnkarskih kavicah in večerjah, ne odzovejo pa se ob izginulih milijonih ali milijardah neznanega izvora. To je, kot menijo zombiji, že prekoračitev pooblastil, zloraba oblasti. Oni že vedo, do kam smejo, do kod jim dopusti sprehod vrvica za vratom iz murgelskega zverinjaka...Pivčeva je le ogledalo te politike, delovanja države nasploh in vseh teh protestirajočih jebivetrov. Kjer je kaj mogoče dobiti zastonj in brez truda, ga ni junaka, ki bi se temu privilegiju odrekel. Zasluži pa si ženska priložnost,sploh, ker se kot alternativa pojavlja razbojnik, ki je stranko in upokojence zlorabljal dvajset let. Erjavec je ravno toliko tudi zjeban v glavo, da se ga ne da sodno procesuirati. Oba s Kučanom, bi se samo neumno zvijala na zatožni klopi. Seveda, niti hipotetično, to v komunistični oazi sredi Evrope ni mogoče...Pivčeva je mlada, ambiciozna, ima stil, končno, niti delo ji ne smrdi. Tisti, ki menijo drugače, ne znajo delati in so leni tudi po naravi. Zanje so veselice, koncerti in sejmi.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Lidia Glavina kmalu gre, čeprav naj bi jo Kešeljević branil do konca. "Fantje in Bratuškova" so se že zmenili za novi SDH!