objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Nedelja, 29. september 2019 ob 06:08

Dokumenti. Novinarji oddaje Preverjeno na Pop TV izdali vir-žvižgača. V eni uri! Veza: bivši novinar Brankovič, zdaj LMŠ!
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
karl erjavec pop tv Oddaja Preverjeno Tarča Jure Brankovič UKC Ljubljana Slovenska vojska Alenka Arko

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Istok Potočnik :

8.04.2020 09:17

Marija, kdo bi ga to vprašal za odgovornost? Italijani, Španci, Nemci ali morda celo Angleži? Ta je precej bosa. Bi pa bilo treba vprašat nekoga, zakaj smo povsem neuspešni v domovih za ostarele. Vsak dan poslušamo mega hvalospeve samemu sebi s strani novih oblastnikov in njihove obupne napore, da bi vojska dobila več pooblastil, po domovih pa se virus širi kot po nogometnem stadionu. A se tu zares ne da storiti nič pametnega. Toninovi preverjajo ustreznost opreme, ravno v dom za ostarele pa pošljejo opremo, ki ni ustrezna. A Tonin nima časa za to, ker mora reševat svojo rit in strankine dolgove. Ali pa je to namerno? Stari smo samo strošek, domovi prepolni? Na občinski meji gledam dve vojaški vozili in eno policijsko in 5 do zob oboroženih možakarjev. Mimo tu in tam kak avto, ne ustavijo nobenega. Čas jim poteka v prijetnem razgovoru brez zaščitnih mask. Na tem koncu ni nobenih ilegalcev že dalj časa. Vsak dan pa poslušam o mega naporih vlade. Dajte no. Zanašajo se na to, da čepimo doma in nič ne vidimo. Kar je videt je videt, da smo mega neorganizirani. No, videli smo tudi lažnivega kljukca jajota včeraj, ko nas ves skrušen pripravlja na to, da nas bo imel zaprte do naslednjih volitev. Mogoče bi še prepovedal internet in tuje tv in radijske postaje. Da ne bi videli tudi drugačnih pristopov do problema. No, nova24 bi seveda ostala. In nekaj pajacev tipa Tino Mamič na faktorju. Brez veze, gremo počasi ven, na luft, na sonce. Zadušljivo do amena postaja tukaj.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Dokumenti. Novinarji oddaje Preverjeno na Pop TV izdali vir-žvižgača. V eni uri! Veza: bivši novinar Brankovič, zdaj LMŠ!