objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Torek, 3. december 2019 ob 06:57

Novinarstvo je časten poklic, če ga opravljaš dobro. Zato podprite neodvisno raziskovalno novinarstvo, podprite nas!
Slavni pisatelj in novinar Ernest Hemingway je nekoč dejal, da smo vredni toliko, kolikor smo se pripravljeni izpostaviti. Mi, kot lahko sami ves čas vidite in že veste, se resnično izpostavljamo. Se beremo in lep pozdrav!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Novinarstvo je časten poklic, če ga opravljaš dobro. In mi to počnemo.

Dokaz: spletni portal Požareport se je od aprila 2007, ko smo ga prižgali, ko smo začeli, pa do danes, decembra 2019, razvil v enega od najbolj branih in vplivnih slovenskih informativnih portalov in tudi v eno od najprepoznavnejših in cenjenih medijskih znamk v državi.

Toda prišli smo tudi do točke, ko moramo, saj poti nazaj ni več, storiti korak naprej, in to vsi skupaj. Do točke, ko se moramo vsi sprijazniti z dejstvom, da tudi novinarsko delo ni zastonj, da si želimo in potrebujemo vašo finančno podporo. Požareport ni v lasti spornih tranzicijskih tajkunov, Požareport nima sedeža v davčni oazi Luksemburgu, Požareport ni v lasti tuje korporacije, ta portal tudi ni državni ali paradržavni medij, ne prejema nobenega proračunskega denarja, tudi po drugih kanalih ne, niti ga na skrivaj ne upravlja kabinet najnovejšega predsednika vlade ali omrežje kakšnega drugega politika. Požareport je odvisen izključno od števila bralcev in pravih raziskovalnih novinarskih zgodb, predvsem tistih, ki jih "večinski" mediji praviloma zamolčijo. Poleg tega pa znamo tudi zabavati.

Zato smo v skladu z aktualnimi svetovnimi medijskimi trendi pred časom sprejeli logično uredniško in poslovno odločitev, da prehajamo na plačljivi sistem, na tako imenovani "paywall" (*). Majhen korak za človeštvo, a velik za Požareport! Odločili smo se za uveljavljeni sistem braintree, ker je trenutno najcenejši, najhitrejši in najenostavnejši (prepričajte se sami: z najmanj kliki vas pripeljemo do člankov) ter hkrati tudi med najvarnejšimi.

0,99 EVRA NA TEDEN!

Cene posameznih naročniških paketov so, verjamemo, izjemno ugodne. Spletni portal Požareport boste tako lahko ob predhodni prijavi ves teden spremljali in brali, vključno z dostopom do našega bogatega arhiva, že za manj, kot bi recimo v bližnjem lokalu odšteli za eno samo kavo.

Za vaš žep to ni veliko, nam pa to pomeni ogromno.

PAKETI SO NASLEDNJI:

PLAČILA SO MOŽNA:

- s kreditnimi karticami Visa, Mastercard in Diners

- prek sistema PayPal

- prek sistema Apple Pay (program prepozna prisotnost mobilnega telefonskega aparata iphone, ki ima urejeno plačevanje s telefonom, in takrat pokaže opcijo plačevanja z vašim iphonom, sicer žal ne)

V prihodnjih dneh bomo vklopili še:

- Google Pay

- Moneto

Januarja pa bomo omogočili tudi plačevanje s kriptovalutami.

Slavni pisatelj in novinar Ernest Hemingway je nekoč dejal, da smo vredni toliko, kolikor smo se pripravljeni izpostaviti. Mi, kot lahko sami ves čas vidite in že veste, se resnično izpostavljamo. Zato podprite neodvisno raziskovalno novinarstvo, podprite spletni portal Požareport, podprite nas! Se beremo in lep pozdrav!

Začnimo pa TUKAJ!

Bojan Požar, novinar, urednik in ustanovitelj portala Požareport

* Vsi naši avtorski članki bodo poslej praviloma plačljivi, razen rubrike Forum, kjer bomo objavljali vsebine, tekste ali fotografije, ki nam jih vedno več neposredno pošiljate v slogu državljanskega žurnalizma

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3: 

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Požareport

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

tmp S

2019-12-10 17:57:08


Balkan (juzno od Kolpe) lahko imenujemo civilizacijski prepad. Mentaliteta, ki dejansko ne spada v Evropo kaj sele v EU in je za nekoga iz civilizacije prakticno nedoumliva, zato ni cudno, da zahod ne razume tega podrocja. Pravi Slovenec razmisla drugace: Slovenija bolanega Balkana ne potrebuje v nobenem pogledu in predstavla za SLO le eno samo skodo, poleg vsega tudi zaradi trum juznakov(srbohrvatov, muslimanov...) ki nedopustno drvijo v nase kraje. Imamo 500mio trg EU in ne potrebujemo nategunskega srbohrvaskega. Ze pred siritvijo EU leta 2004 na srednje evropske drzave sem jasno napovedal, da bo EU ob tem zadrgetala, po vstopu Bolgarije in Romunije dozivela potres, po vstopu balkanske Hrvaske pa zacela razpadati (Brexit...).....vse se je uresnicilo! Danes lahko povem naprej- zapomnite si: EU bo dokoncno razpadla/propadla, se popolnoma razvrednotila ce vstopi se preostali Balkan. Samo z vstopom balkanske Hrvaske smo v EU takoj dobili izigravanje predpisov, pogodb, dogovorov, izjeme mimo prava(Teran....itd), korupcija, politicni dogovori za hrbtom "pod mizo"... Takega delovanja EU enostavno ne more prenesti na dolgi rok. Ce zelimo ohraniti EU, potem se siritev ne sme zgoditi!! SLO bi morala vse svoje izkusnje usmeriti v to, da opozori EU pred nevarnostjo vstopa Balkana in posledicno razpada EU in da z vso silo prepreci, da do tega ne pride!! ....ne pa po butalsko utrujati in posiljevati EU s temi balkanskimi drzavicami V dobro EU pa bi morali Hrvasko in po potrebi tudi Romunijo in Bolgarijo brcniti iz EU!! Oni niso za EU ampak so zreli za BU(Balkansko Unijo) v sestavi Srbije, Hrvaske, Bosne, CG, Romunije,Bolgarije in Albanije

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Novinarstvo je časten poklic, če ga opravljaš dobro. Zato podprite neodvisno raziskovalno novinarstvo, podprite nas!