objavi na
pozareport.si

Ponedeljek, 24. Januar 2022 ob 06:00

Ekskluzivno: želijo zliti Zorčiča, Lebna, Jasniča in Alenko Bratušek - pod Golobom, in upira se le še Bratuškova
Če se je Robert Golob leta 2013, ko je bila še Pozitivna Slovenija, po umiku Zorana Jankovića tudi sam umaknil Bratuškovi, da je ona postala premierka, bo zdaj ravno obratno ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Včeraj zvečer, Pop TV (24ur) po pričakovanju in napovedih:

- prek naročenih raziskav agencije Mediana "bildajo" Roberta Goloba kot najbolj zaželenega mandatarja (predsednika vlade) na levici ...

Vir: Twitter in Pop TV Vir: Twitter in Pop TV

... saj - po naših informacijah - želijo (določena omrežja tranzicijske levice) zliti skupaj novo Zorčičevo stranko LIDE, novo stranko Jureta Lebna Z.Dej, Jasničeve preostanke Desusa in Stranko Alenke Bratušek, a vse to pod vodstvom Goloba.

- Temu se od naštetih liderjev strank upira le še Alenka Bratušek, toda SAB, če gre na volitve samostojno, tako ali nima večjih možnosti za prestop parlamentarnega praga. Zato praktično nimajo druge izbire, kot da se priklonijo Golobu.

In če se je Golob leta 2013, ko je bila še Pozitivna Slovenija, po umiku Zorana Jankovića tudi sam umaknil Bratuškovi, da je postala premierka, bo zdaj ravno obratno!

Mimogrede: današnjo tiskovno konferenco državne družbe GEN-I o poslovnih rezultatih leta 2021 bo Robert Golob nonšalantno izkoristil tudi za svoje osebne politične načrte (več na tej povezavi):

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Alenka Bratušek Robert Golob SAB LIDE Igor Zorčič desus Ljubo Jasnič jure leben ZDEJ zoran janković

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Ekskluzivno: želijo zliti Zorčiča, Lebna, Jasniča in Alenko Bratušek - pod Golobom, in upira se le še Bratuškova