objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Četrtek, 25. maj 2017 ob 06:47

Vsi so se slinili, na koncu pa je Melania dala kardinalu Rodetu - intervju.
Tako avtor posta pod vzdevkom Nikec3 na spletnem portalu RTV Slovenija - MMC o krajšem pogovoru med Melanio Trump in slovenskim kardinalom Francem Rodetom na veleposlaništvu Združenih držav Amerike v Rimu ob včerajšnjem obisku Melanie in Donalda Trumpa v Vatikanu, pri papežu Frančišku.Po navedbah Radia Vatikan je kardinal Rode prvi dami ZDA dejal, da jo je Bog hotel na tem mestu, in ji za konec še nekaj prišepnil. Kaj, pa Radio Vatikan ni želel izdati ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Melania Trump in kardinal Franc Rode
Od vseh politikov in novinarjev, ki so se slinili po Melanii, je na koncu ekskluzivni intervju dobil Rode - na ameriški ambasadi.
Jej, jej, sramota za slovensko trač industrijo ... (vir: MMC RTV Slovenija)
(Tako avtor posta pod vzdevkom Nikec3 na spletnem portalu RTV Slovenija - MMC o krajšem pogovoru med Melanio Trump in slovenskim kardinalom Francem Rodetom na veleposlaništvu Združenih držav Amerike v Rimu ob včerajšnjem obisku Melanie in Donalda Trumpa v Vatikanu, pri papežu Frančišku.
Po navedbah Radia Vatikan je kardinal Rode prvi dami ZDA dejal, da jo je Bog hotel na tem mestu, in ji za konec še nekaj prišepnil. Kaj, pa Radio Vatikan ni želel izdati ...)

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
melania trump frančišek donald trump franc rode

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Vsi so se slinili, na koncu pa je Melania dala kardinalu Rodetu - intervju.