objavi na
pozareport.si

forum

Slovenija

Ponedeljek, 21. januar 2019 ob 14:26

Tiha drama se stopnjuje. Zaposleni na kulturi pišejo Šarcu - odstavite Prešička! jutri prižigajo svečke v spomin na Tomaža.
In vprašanje za vse: si bo policija upala in smela preiskovati mobing na ministrstvu za kulturo?!
Bojan Požar

Odpri galerijo

In zdaj se tudi vsi sprašujejo, ali si bo policija upala in smela začeti preiskavo mobinga na tem ministrstvu?!

Tiha in žalostna drama ob tragični smrti T.B. na ministrstvu za kulturo ne pojenja (vir). Še več, ravno obratno, stopnjuje se! Zaposleni na ministrstvu, vendar ne anonimno, ampak podpisani iz imeni in priimki, namreč že pišejo predsedniku vlade Marjanu Šarcu, naj zamenja ministra za kulturo Dejana Prešička (Socialni demokrati), ki ga najbolj krivijo za samomor nesrečnega Tomaža. Obtožbe so tudi zelo hude: v enem od podpisanih pisem, ki jih ima tudi avtor teh vrstic, ministra Prešička imenujejo kot "osebo brez moralnih ali etičnih meril in zavor".

Hkrati pisno zahtevajo tudi odhod Sonje Hiti Ožinger, vodje Službe za upravno poslovanje, splošne zadeve in informatiko na ministrstvu za kulturo.

Tomažev samomor nekateri uslužbenci ministrstva za kulturo sicer ocenjujejo samo kot vrh ledene gore vsega dogajanja na tem ministrstvu.

JUTRI SVEČE ZA TOMAŽA. MNOŽIČNO!

Jutri, torek, ob 11. uri dopoldne, bodo zaposleni na ministrstvu v zgradbe avli ministrstva množično prižigali "sveče za Tomaža", pri čemer ura začetka prižiganja očitno ni izbrana naključno. Izvedelo se je namreč, da mora ob 11. uri in 30 minut minister Prešiček s celotno svojo ožjo ekipo na službeno pot in bo moral iti skozi avlo mimo zaposlenih, ki bodo prižigali sveče. In zdaj se tudi vsi sprašujejo, ali si bo policija upala in smela začeti preiskavo mobinga na tem ministrstvu ...?!

Dejan Židan, predsednik stranke SD in državnega zbora, se je ob teh žalostnih dogajanjih zavil v molk. In - zakaj molčijo tudi mediji?!

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Dejan Prešiček marjan šarec ministrstvo za kulturo Vlada Socialni demokrati Sonja Hiti Ožinger

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Tiha drama se stopnjuje. Zaposleni na kulturi pišejo Šarcu - odstavite Prešička! jutri prižigajo svečke v spomin na Tomaža.