objavi na
pozareport.si

Petek, 15. Maj 2020 ob 06:55

Ko zamolčane sledi Tarče in padlih mask pripeljejo do Uroša Jauševca, bivšega sekretarja SD, in protestov kolesarjev
Požareport

Odpri galerijo

Maja Šimnic Šolinc med sinočnjo oddajo Tarča

Na TV Slovenija, ki je, to je zdaj očitno, v totalni medijski vojni z vlado Janeza Janše, se pri elitnih oddajah dogajajo komaj verjetne "profesionalne uredniško-novinarske napake". Tako so na drugi Tarči o maskah javnosti zamolčali, da je Tarčina priča, zdravnik Rihard Knafelj, povezana z LMŠ, tako na Odmevih nonšalantno zamolčijo, da povabljeni komentator Miha Kovač, ki komentira protivladne demonstracije kolesarjev, čeprav je med organizatorji teh protestov tudi njegova hčerka Nika Kovač, direktorica Inštituta 8. marec, in tako so včeraj na Tarči spet gladko zamolčali, da je njihova glavna gostja, priča Maja Šimnic Šolin, direktorica Tosame, torej podjetja, ki ni dobilo vladnega posla z maskami, ker bi jih lahko dobavili šele avgusta, zdaj pa je v Tarči ocenjevala domnevno sporne nabave drugih dobaviteljev?!

Tovrstne in zaporedne enake napake TV Slovenija dokazujejo, da si na TVS očitno vnaprej ustvarijo svoj scenarij, svoje domneve, potem pa iščejo takšne priče, ki bi njihov vnaprej določeni scenarij oziroma njihove domneve tudi potrdile, četudi gre za objektivno pristranske, posledično torej kompromitirane priče. To pa je seveda nekaj svetlobnih let daleč od resnicoljubnega novinarstva, zlasti na državni televiziji.

Toda tokrat so šli na Tarči - kot kaže namerno - še dlje:

Maja Šimnic Šolinc je tudi žena Hinka Šolinca, ki ga je Šarčeva vlada septembra lani postavila za člana nadzornega sveta državne družbe Sodo.

Tosama pa je v lasti spornega poslovneža Boštjana Nagodeta, pravkar obsojenega na tri leta zapora  - zaradi gospodarskega kriminala (vir).

A to še ni vse. Boljši poznavalci scene namreč tudi zelo dobro vedo, kdo je zakulisni politični boter Boštjana Nagodeta in kdo je Nagodeta tudi politično pokrival - to je Uroš Jauševec, nekdanji generalni sekretar stranke SD, danes član predsedstva SD, ki se te dni odlikuje po agresivnih politično-uličnih tvitih in pozivih na kolesarske demonstracije.

Uroš Jauševec, ko je bil še generalni sekretar Socialnih demokratov Uroš Jauševec, ko je bil še generalni sekretar Socialnih demokratov.

No, nad temi demonstracijami pa je, sodeč po facebooku, (p)osebno navdušena tudi gostja-priča iz včerajšnje Tarče Maja Šimnic Šolinc ...

... in krog je tako sklenjen, le da ga na Tarči ne odkrijejo (razkrijejo).

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tarča

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Ko zamolčane sledi Tarče in padlih mask pripeljejo do Uroša Jauševca, bivšega sekretarja SD, in protestov kolesarjev