objavi na
pozareport.si

Petek, 6. November 2020 ob 06:00

Dolanc, sekretar SDS, prek odvetnika zatrjuje, da je Snežiča videl zgolj enkrat v življenju
Požareport

Odpri galerijo

Rok Snežič

Objavljamo popravek na članek "Ozadja premikov: Kadunca rešila ljubljanska klika SMC, ko Ilc dela, izpljunili Šabedra, pa Snežič in viljamovka na SDS", objavljen 5. 11. 2020, na portalu Požareport:

"V članku je navedeno, da naj bi naš klient, preveč časa zapravljal med pogovori, v svoji pisarni z razvpitim davčnim svetovalcem in podjetnikom Rokom Snežičem, kjer naj bi snovala celo oglaševalsko agencijo za medijski zakup. Šlo naj bi za medijsko agencijo ARS d.o.o., ki jo vodi formalno, mariborski gostinec Boris Arko. Iz vašega članka še izhaja, da naj bi imel naš klient težave z alkoholom in zato naj bi mu del ljubljanske poslovne scene, nadel ljubkovalni vzdevek, "viljamovka".

Navedbe, ki se v vašem članku nanašajo na našega klienta, ne držijo.

Magister Dolanc je gospoda Snežiča videl zgolj enkrat v življenju in se neformalno z njim pogovarjal cca minuto. Pogovor je bil vljudnostne narave in se ni nanašal na ustanovitev nobene oglaševalske agencije.

Magister Dolanc tudi nikoli ni snoval ustanovitve, kake oglaševalske agencije. Za Agencijo ARS d.o.o., ki jo omenjate v svojem članku, je izvedel iz vašega članka. Ne pozna niti lastnika omenjene agencije.

Težave z alkoholom in ljubkovalni naziv za mag. Dolanca, pa so si izmislili vaši viri doma iz Štajerske, z namenom, da neresnične navedbe, ki se nanašajo na našega klienta, čim bolj začinijo in ga, s pomočjo vašega cenjenega medija, čim bolj očrnijo v javnosti.

S spoštovanjem! mag. Borut Dolanc

Zanj po pooblastilu: odvetnik Radovan Cerjak, Ljubljana"

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Borut Dolanc

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Dolanc, sekretar SDS, prek odvetnika zatrjuje, da je Snežiča videl zgolj enkrat v življenju