objavi na
pozareport.si

Torek, 2. Junij 2020 ob 06:26

Razkrinkavanje, ker slika ne laže: med politkolesarji, skrit pod masko, tudi "neodvisni" novinar Dela Ali Žerdin!
Požareport

Odpri galerijo

Ali Žerdin pod masko, med novinarjem TV Slovenija in razvpitim ljubljanskim odvetnikom v stečaju Markom Schulzem, minuli petek na kolesarskih protestih

Petkove kolesarske demonstracije večinski mediji prikazujejo kot "nekaj več", kot "spontani izraz jeze ljudstva proti koruptivni oblasti", v resnici pa gre zgolj za "politično akcijo ene politične opcije proti drugi politični opciji" (vir), in med tistimi mediji, ki poročajo na tak način, je tudi Delo, kjer o petkovih protestih na tak način piše tudi aktualni urednik Delove Sobotne priloge Ali Žerdin.

Toda dolgoletni "neodvisni" novinar Žerdin, zaposlen pri lastniku Dela, tajkunu in članu Kučanovega Foruma21 Stojanu Petriču, ki ga - zaradi spornih (koruptivnih?!) poslovnih operacij - preganjata NPU in državno tožilstvo, je dopoldne za plačo novinar, ob petkih zvečer pa kolesarski protestnik, ki so imenovani tudi politkolesarji, resda previdno-bojazljivo skrit pod zaščitno koronamasko.

Toda maske padajo. Naši viri so prepoznali Žerdinovo kolo, njegova očala in trenčkot, sam pa se je na vprašanje, ali je to res on, zavil v molk. Ali Žerdin torej osebno protestira proti Janezu Janši, hkrati pa na Petričevem Delu "neodvisno" piše o Janši in protestih.

Novo dno slovenskega žurnalizma in novo dno Alija Žerdina ...!

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
ali žerdin

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Razkrinkavanje, ker slika ne laže: med politkolesarji, skrit pod masko, tudi "neodvisni" novinar Dela Ali Žerdin!