objavi na
pozareport.si
#d81920
Zadnje objave
author profile
7 DNI V TEDNU

Pet, 20. nov 2020 ob 06:00

Odpri galerijo

Vir: Pod črto

Preiskovalni spletni portal Pod črto je začel z objavo feljtona v treh delih o tajkunu Martinu Odlazku, lastniku skoraj neverjetne hobotnice, prek katere obvladuje okoli 60 medijev, enkrat pa je tudi že bil - Odlazek namreč - pravnomočno obsojen na zaporno kazen zaradi gospodarskega kriminala.

No, prvi del objavljene raziskave je sicer pokazal, da gre bolj za odkrivanje tople vode, saj objavljajo zgolj znane ter že večkrat objavljene podatke, dejstva in navedbe virov (tukaj), res pa je, da bo vse to tokrat, pohvalno, lepo pregledno zbrano na enem mestu.

Je pa hkrati zanimivo, da novinarji portala Pod črto že takoj, v prvem delu feljtona, zamolčijo eno zelo pomembno dejstvo, sicer dostopno tudi iz javnih virov. Da je eden od treh navedenih Odlazkovih operativcev - Igor Klun (spodaj) ...

Vir: Pod črto Vir: Pod črto

... med drugim tudi direktor podjetja Kokos Agency, d. o. o. (ki ga lastniško seveda obvladuje Odlazek prek podjetja Media24), in tako prek Kokosa praktično tudi šef trženja portala Necenzurirano (vir). Kar posledično pomeni, da Odlazek v svojem značilnem slogu - da ga formalno kakor nikoli ni zraven, prek Igorja Kluna in financ upravlja tudi portal Necenzurirano, ki ga sicer uredniško uradno vodi novinar Primož Cirman.

No, zakaj to na portalu Pod črto zamolčijo, če že pišejo o tem, in je torej nemogoče, da bi nekaj takšnega spregledali, pa je že drugo vprašanje ...

nalagam...
Sorodne vsebine
Komentarji
Zadnji komentarji

Zadnji komentarji

borut rojc :

24.09.2021 07:49

To, da Musarjeva zastopa tzv.elito v sodnih postopkih, je hitro opazno in jasno razvidno. Ženska se prava sicer šele uči, večkrat trosi neumnosti. Končno pa denar in vpliv na slovenskih sodiščih pokrijeta vse te pomanjkljivosti, saj se sodbe prilagodijo temu. Tudi stranke so v večini takšne, katerim se ne sme nič zgoditi. Pravno zastopstvo, za mnoge uglednih ljudi, tudi družinskih prijateljev predsednika vlade, Dimnikov, v mojih očeh razbojnikov, ki so pomagali razsuti zdravstveni sistem, sodi v kontekst zgoraj zapisanega. To so ljudje, ki operirajo s krvavim denarjem, direktno krivi za smrti nezdravljenih pacientov v bolnišnicah. Dobaviteljsko mafijo v zdravstvu se že skozi desetletja desetkratno preplačuje in - denarja je zmanjkalo, vsaj tistega za navadne smrtnike. Danes nas razni jebivetri, strankarski vojščaki, debeluške, zanikrneži in primitivci tzv. covid stroke sicer prepričujejo, da zdravstvo ne deluje vsled kakor smrtonosnega virusa, a to je slaboumna laž, v mojih očeh genocid nad bolnimi ljudmi. Določenim ljudem v Sloveniji se lahko sodi le na ulici. Sprašujem se glede teh, ki se v pogledu covida norčujejo iz ljudi, po novem celo grozijo in omejujejo nujne življenjske funkcije ; jih ni nič strah, da jih bo enkrat na ulici doletela kakšna sodba prevaranih, obubožanih in ponižanih ljudi? Ko vas nekdo nagovarja z jezikom nasilja, groženj in laži, mu je treba odgovoriti v istem tonu. Lep vikend bo, brez virusa na turističnih točkah, ki ga, čeprav in zlasti cepljeni, radi trosijo naokrog. Do naslednjega dežja in slabega vremena bo, upam, fašistoidna in slaboumna propaganda nekoliko utihnila. Poletno vreme virusu ne dopušča, da bi se širil.
Facebook
Twitter