objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Torek, 27. januar 2015 ob 06:51

Zdaj gre zares. Za preostale državne milijarde. Prerivanje za vodstvo SDH
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...

Sorodne vsebine

Teme
sdh Romana Kovacs Irena Prijović Monika Pintar Mesarič Marko Voljč Gorenje borut jamnik dušan mramor Peter Kraljič Marko Golob Tomaž Subotič Andrej Prebil Roman Dobnikar Bogomir Kovač Alekdander Mervar Mojca Kert Kos LDS Socialni demokrati SMC desus Andrej Polenec anton rop Klemen Boštjančič Časopis Dnevnik Dnevnik Bojan Petan

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

jane svet :

26.05.2020 07:35

Počivavšek je v Delu razkril, da se vlada Marjana Šarca z vsebinskimi zadevami ni ukvarjala. Vse skupaj je bilo videti kot nekakšno gledališče: glavni igralec je igral, da zgodbo vodi, za njim pa je režiser peljal zadeve. Ti režiserji iz Murgel in Kotnikove sedaj nadaljujejo z ofenzivo za rušenje vlade in ugleda modrega predsednika republike. Pri tem režirajo bicikl demonstrante, MSM in ankete javnega mnenja. Prestopi poslancev naj bi sledili rezultatom anket in izsiljevanjem na osnovi vpogledov v policijske kartoteke. POP TV je objavil intervju z Pahorjem potem ko ga je prehitel Faktor in pokazal kako novinar lahko manipulira z predsednikom in mu vsiljuje mnenje režiserjev. RTV pa stopnjuje z zahrbtnim kučanovskim primitivizmom in namesto tega objavi intervju z Ambrožičem, ki že v napovedniku skrajno neokusno komentira predsednika. O morali Ambrožiča največ pove dejstvo, da se je odrekel dvema sinovoma. V demonstracijah so udeleženi večinoma proračunski porabniki in paraziti, ki krize sploh ne čutijo. Vplačnikom v proračun je jasno, da potrebujemo operativno vlado, zato ne bodo demonstrirali. Pozitiven primer je Kolektor, ki z vlado uspešno usklajuje ukrepe za premostitev gospodarske krize. Posledično je tudi Delo normaliziralo poročanje in objavilo intervju z Počivavškom. Koalicija dela dobro, a ima problem, ker jo državni uradniki nastavljeni v levih vladah sabotirajo kjer le morejo, tako da učinkoviti ukrepi izgubljajo na času. ZBR in Davčna sta najbolj očiten primer. Vse skupaj kaže na to kako kriza ogroža sistemsko korupcijo.
anki polajnko :

25.05.2020 14:14

Ni mi sicer jasno, zakaj je Slovenec ponosen, da ima slovensko ime napisano v srbščini. Dobro, tudi to je mogoče, a je nenavadno. Sedaj pa k resnejšim temam. Vlda ima več kot odlično podporo.če pomislimo, koliko inštitucij jo namenoma rušij in za to ne izbirajo sredstev. Prednjači sicer državna RTV, ki jo moram plačevati, da mi laže in da želi maniulirati z menoj. No z nekim Iztokom, oprosti Istokom, pa lahko. Uspešnost vlade se kaže z zmago v prvi bkti s koronavirusom. Nesporno je Slovenija ena najuspešnejših držav. Ko gledamo, kako umirajo Brazilci smo lahko veslei, da smo jo tako pceni odnesli. Prav gotovo ima pri tem velike zalsuge vlada. Tudi druge države imajo vlade, pa kljub vsemu niso bile tako uspešne. Nihče se namreč ne vpraša, koliko naporov je vlada posvetila reševanju krize. Se je kateri kritik, tudi Istok ti, vprašal, kaj vse je vlada počela, da je zajezila krizo? Si se vprašal, ali se upaš vprašati, kaj so počeli ministri? koliko noči so prebedeli, da je bila kriza ukročena? Seveda je kritizirati lahko. Še lažje je pozvati vlado, da ostopi. Pred vsem na kolesu in se zabavati ter vpiti na ves glas. Kdo pa naj prevzame vlado? Tisti, ki je zelo glasen, je odstopil. Ali tisti, ki ščuajo kolesarje naj uganjajo kraval? Vladati ni enostavno. Najglasnejši so poslanci Levice. Imeli so možnost vstopiti v vlado, pa si niso upali prevzeti odgovornosti. Lahko je bevskati iz varnega zavetja, težko pa prevzeti odgovornost. Rezultat je jasen in mednarodno primerljiv. O njem nima smisla razpravljati. Sedaj, ko nasprotnikom vlade zmanjkuje argumentov, pa se sklicujejo, da so ljudje rešili krizo. Zakaj pa potem vlado napadajo? Malo se strezni in premisli, pa boš videl da bevskaš.ker so ti pač tako naročili. Na kolesu pač ne moreš vladati. O zaščitni opremi še noben kompetentni organ ni rekel nič. Če pa je Erika takšna kapaciteta, da lahko preiskuje sodi in obtoži, se je pa potrebno resno vprašati, kdo vlada v Sloveniji? Ko bodo preiskave končane, bo marsikomu postalo vroče. Ne mislim, da se bo opravičil prizadetim, vroče jim bo, ker bodo izgubili službo. Med temi bo prav gotovo Erika, ki jo čakajo težki dnevi. Pojasniti bo morala, kdo ji je napisal scenarij za nadaljevako, kdo ji je priskrbel sumljive priče, kdo je avtor pamfleta. Preveč prizadetih je pi tem pamfletu, da bi požrli žaljitvje. Tožbe sledijo in sledila bo temeljita preiskava, kdo je pripravil državni udar. Neosnovane obtožbe so namreč tako žaljive, da terjajo razjasnitev. Ko bo resnica prišla na dan, bo tudi tebi nerodno, pa ali si Iztok, ali Istok!

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Zdaj gre zares. Za preostale državne milijarde. Prerivanje za vodstvo SDH