objavi na
pozareport.si
Posli & finance

Sreda, 29. Julij 2020 ob 06:44

Drama v ljubljanski Operi, razkrivamo podrobnosti: Programa, abonmajev in gledalcev ni, so pa ovadbe in druge prijave?!
In zdaj se tudi vsi sprašujejo, ali si bosta ravnatelj Staš Ravter in predsednik Sveta Tomaž Rode res upala za šefa baleta nastaviti tistega kandidata, ki med prijavljenimi - na pravkar zaključenem javnem razpisu - edini nima predpisane izobrazbe ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

SNG Opera in balet Ljubljana: Programa ni, abonmajev ni, gledalcev ni, so pa kazenske ovadbe in druge prijave?! (foto: Bobo)

Nadaljujemo izjemno aktualno zgodbo z najnovejšimi dogajanji v SNG Opera in balet Ljubljana, kjer tokrat spletni portal Parada plesa dokumentirano in tudi z neposrednimi intervjuji razkriva vso ozadje pravkar končanega javnega razpisa za novega umetniškega vodjo baleta, kjer naj bi - po dosedanjih infomacijah - ravnatelj ljubljanske Opere in baleta Staš Ravter ter predsednik sveta SNG Opera in balet Ljubljana Tomaž Rode poskušala nastaviti oziroma ustoličiti srbskega baletnika Petra Đorčevskega, ki pa - pozor - edini med prijavljenimi kandidati, iz Slovenije in tujine, nima zahtevane (predpisane) izobrazbe ...?!

Vse napete, domala neverjetne, pa tudi zelo pikantne podrobnosti, kar drugi mediji, pomenljivo, zaenkrat (še) ne poročajo, si lahko preberete tukaj:

"Ogrožena ljubljanska operno-baletna hiša. Programa ni, abonmajev ni, gledalcev ni, težav menda tudi ne. Je pa alarmantna prijava sindikata Glosa na Vlado RS in Komisijo za preprečevanje korupcije." (Parada plesa - 28.7.)

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tomaž Rode Opera in balet Ljubljana Staš Ravter Petar Đorčevski Parada plesa

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Drama v ljubljanski Operi, razkrivamo podrobnosti: Programa, abonmajev in gledalcev ni, so pa ovadbe in druge prijave?!