Twitter
Prijava
staNews[0] = 'STAValenčič v novi sezoni član trenerske ekipe na smučarski zvezi

23. May 2017 - Nekdanji vrhunski alpski smučar Mitja Valenčič, ki se je od tekmovalnega športa poslovil 9. marca 2014 na slalomu za pokal Vitranc, se vrača na Smučarsko zvezo Slovenije kot član trenerske zasedbe v moški ekipi. Devetintridesetletni Gorenjec se je odzval povabilu in bo v novi sezoni pomočnik odgovornemu trenerju za evropski pokal Rastu Ažnohu.

'; staNews[1] = 'STAObmočje evra in IMF še brez dogovora o grškem dolgu

23. May 2017 - Finančni ministri držav v območju evra na dolgem sestanku v Bruslju niso uspeli doseči dogovora o podrobnejši opredelitvi srednjeročnih ukrepov za zagotavljanje vzdržnosti ogromnega grškega dolga, ki bi zagotovil sodelovanje IMF v tretjem programu pomoči za državo. Sodelovanje sklada je ključno za izplačilo naslednjega finančnega obroka Grčiji.

'; staNews[2] = 'STALjubljanska borza nadaljuje rast

23. May 2017 - Tečaji pomembnejših delnic na Ljubljanski borzi se tudi drugi dan novega trgovalnega tedna znižujejo. Potem ko je indeks SBI TOP v ponedeljek pridobil 0,22 odstotka, se je danes okrepil za dodatnih skoraj pol odstotka. Najvišjo rast za zdaj beležijo delnice Intereurope.

';