Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
Sorodne vsebine
ZADNJE OBJAVE
NAJBOLJ OBISKANO
Komentarji (18)
May 02, 2024
0
Ojla ❤️ Iščem moškega za prijetno srečanje. moj profil - https://0a.sk/id8734
Apr 22, 2024
1
- HERQ: Leta 2016 je Putin posvaril pred mednarodnim prizadevanjem za nov svetovni red, ki bi odpravil nacionalno suverenost. Putin je dejal, da zahodne države opuščajo moralne vrednote, zakoreninjene v krščanstvu, zaradi česar bodo ljudje izgubili človeško dostojanstvo in vodijo v propad zahodne civilizacije. Dejal je tudi, da bi politična korektnost v teh državah privedla do legitimizacije političnih strank, ki spodbujajo pedofilsko propagando.
Apr 22, 2024
0
Tako mimogrede ... "Grüss Gott" ne pomeni "Pozdravljen bodi Bog", ampak ... Grüß Gott ist eine Verkürzung aus grüß[e] dich Gott ...
Apr 22, 2024
8
Spoštovani g. Miro Koren, vse kar ste v repliki zapisal je čista resnica. Dovolj veliko nas je to vedelo, ne da bi kdajkoli zapustili slovensko ozemlje. Ko so proti koncu 80-tih nastajale razmere za večjo samostojnost naše lastne domovine, smo polni optimizma, ne glede na posledice za lastno varnost, podprli idejo očeta naše države, dr. Jožeta Pučnika, ter vsak po svojih močeh prispevali k ustanovitvi naše lastne, slovenske, države. Dosegli smo to, kar ni uspelo doseči mnogim generacijam zavednih Slovencev v tisočletni preteklosti. Lastno državo smo si priborili z optimizmom in ne s pesimizmom. To bodo lahko le z optimizmom branili in ohranjali tudi naši potomci.
Apr 21, 2024
15
Hvala g.Boštjan napisano za učbenike
Apr 21, 2024
17
Satanistična (komunistična) agenda je obrnila vse to, tj. Zlo je dobro, in uničiti vsakogar, ki jim stoji na poti.
Apr 21, 2024
49
Gospod Novak B., navadno ne repliciram, vendar bom danes naredil izjemo. 30 let sem delal in živel v tujini in se posledično nalezel drugačne miselnosti, čeprav sem šolanje opravil na ljubljanski-komunistični fakulteti. Ko se dokončno vrneš iz "gnile" tujine, kot so zahodne demokracije imenovali komunisti (nekateri še danes), nenadoma opaziš razliko v delovanju, razmišljanju in miselnosti, našega, balkanskega naroda in zahodno Evropo (ne levičarsko). Pokornost, apatičnost, strah, lezenje v rit, hinavščina, privošljivost, blatenje podjetnikov, čaščenje in sprejemanje komunizma - Tita,....tako močno udarijo v ospredje, da tega ne moreš negirati. Ugotoviš, da je ta narod (skupaj z balkanskimi prišleki) dokončno in verjetno, nepovratno izgubljen. Ne loči več laži in resnice, ne loči več, kaj je prav in kaj narobe. In to predvsem po zaslugi sodstva (ki to ni), ter večine družbeno političnih delavcev - samo imenovanih "novinarji". Ugotoviš tudi, da tonemo v diktaturo in enoumje in tak narod nima prihodnosti......! Zato pesimizem.
Apr 21, 2024
25
Gospod Koren, zakaj tak pesimizem? Poglejte malo nazaj v zgodovino. Slovenci smo bili že v težjih situacijah in tudi razdeljeni in smo obstali. Dokler bodo vasi, zemlja, gozdovi naši se ni treba bati, da se ne bi pobrali in naši zanamci bodo spremenili to ideološko puščavo. Je pa res, da dokler bo med nami največji škodljivec našega naroda Milan Kučan, se ne bo veliko spremenilo.
Apr 21, 2024
14
Brez dvoma sta dolgoročno doseženi prostovoljni polnopravni članstvi RS v skupnosti EU ter obrambnem evro-atlantskem zavezništvu Nato, ki sta bili demokratično potrjeni z več kot dvema tretjinama referendumskih glasov aktivnih državljanov in volivcev RS, ključni za dolgoročno uspešno obrambo in ohranitev doseženega demokratičnega večstrankarskega parlamentarizma ter trajno veljavo evropskih civilizacijskih, demokratičnih in humanih vrednot v RS. Res je, da skušajo ideološki, politični in kapitalski dediči, zasvojenci in zapozneli aktivisti nekdanje izključevalne, totalitarne oz. revolucionarne ideologije in prakse KPJ/KPS oz. ZKJ/ZKS nenehoma legalno in ilegalno sistematično spodjedati veljavni politično pluralni ustavni red ter veljavno sprejete ter demokratično prevzete naloge in odgovornosti, ki izvirajo iz obojestransko obvezujočega polnopravnega članstva v najbolj razviti skupnosti držav EU in evro-atlantskem obrambnem zavezništvu Nato. Ni naključje, da najbolj borbeno napadalne nazadnjaške "revolucionarne/reakcionarne" sile znotraj revolucionarno in svobodnjaško populističnih političnih sil levičarskega družbenega "statusa quo" vedno znova enostransko vsiljujejo referendum o izstopu iz Nata, obenem pa v parlamentu že desetletje in več zavestno samo-morilsko zavirajo in celo blokirajo vsakršno finančno, tehnično, organizacijsko in kadrovsko približevanje zahtevanemu in sporazumno potrjenemu minimalnemu ciljnemu deležu dveh odstotkov nacionalnega BDP za času primerno in potrebno lastno obrambno pripravljenost RS. Verjetno sistematični destruktivni zaviralci lastne operativne obrambne pripravljenosti in deklarirani fanatični nasprotniki Nata v RS računajo, da nas bodo zaradi neizvrševanja mednarodno danih obljub in sklenjenih zavez slej ko prej "od zunaj" vrgli iz najpomembnejše in najbolj operativne mednarodne politično-obrambne združbe, ki si je pridobila nove motive in nove temelje obstoja prav zadnja leta s Putinovim nepredvidljivim, brezsramno nezakonitim ter ne-civilizacijskim vojaškim imperalističnim ekspanzionizmom v Evropi, Aziji in na Bližnjem vzhodu.
Apr 21, 2024
22
Ob vsem zapisanem, s čimer se je mogoče strinjati, se mi zdi ugotovitev, da imamo Slovenci državo, kar je nedvomno dosežek naroda, pa ne glede na to, kako ugrabljena je danes s strani levičarjev, najbolj pomembna. Državo imamo, ne bo je mogoče ukiniti, čeprav na njeno bit, njeno utemeljeno na slovenstvu, prežijo številne nevarnosti. Ne le s strani na izumrtje obsojene ideologije levičarsta z vso ideološko ropotijo, temveč tudi s počasnim prestrukturiranjem večinske nacionalnosti, ki je, statitstično gledano vse manj ugodna. Toda vse to se lahko spremeni, če pride na vlado usmeritev, ki razume, da je Slovenija država, osnovana na slovenstvu, kulturni identiteti, to pa je pravo nasprotje multikulturnosti, v katero bi radi reakcionarne sile levice v EU spremenile posamezne nacije. Čeprav trenutno ne kaže najbolje, bi lahko volitve v evropski parlament spremenile smer v EU, s tem pa zadale udarec tudi prizadevanjem levega pola politične gmajne v državi. Če se to zgodi, bo pot v spremembe odprta, če ne, bomo prosili zadnjega, tako se rado reče, naj ugasne luč!
Apr 21, 2024
28
Majda Kovačič, pa tudi Bog žegnaj, namesto dober tek, je prav po slovensko. Nekoč, v zadnjih dnevih titovine, sem ta Bog žegnaj zelo naglas izrekel v večji družbi znanih novinarjev. Pogledali so me, kot da bi padel z drugega planeta.
Apr 21, 2024
34
No, sam sem že od začetka vedel, kaj pri nas pomeni beseda "svoboda". Zato sem takoj po zadnjih državnozborskih volitvah, ko se je videlo, kdo je zmagal in kdo bo sestavil vlado, začel pisati geslo: Dober dan - NEsvoboda! Tudi zato, ker sem v mladeniških letih - še globoko v časih SFRJ - vedel, kakšna je "svoboda" jugoslovanskega titoističnega režima. Ime "gibanja" je čista manipulacija, LAŽ! Najbolj infantilno se je ta manipulacija izrazila pri znani KRAJI krav na kmetiji Možganovih. Kaj tako pobalinskega težko najdeš v svetu. Prve članke o tej KRAJI sem moral prebrati dvakrat, da sem dojel, da se je to res zgodilo. To je bilo preprosto neverjetno! In glavnim akterjem ne bo nič, čeprav bi morali izgubiti službe in biti ob privilegije državnega protokola (slovenska Clara Petacci!). Ob bližajočem se "prazniku dela"(????) pa bom napisal nekaj resnic o delu, kajti tega neizginljivega socializma-komunizma imam vrh glave!
Apr 21, 2024
40
EU in NATO sta edini garant, da nam drzava ostane.
Apr 21, 2024
38
Navada je sicer železna srajca. Ampak moj pozdrav ob raznih srečanjih postaja vedno večkrat Bog daj.
Apr 21, 2024
31
Kako lepa beseda je bog daj. Želim si, da bi v pravem pomenu besede bog dal vsem Slovencem ljubezen do domovine, s tem bi se marsikaj spremenilo v naši domovini. Ne bom pozabil proslavo ki je bila v Ljubljani, g. Zore se je udeležil, ampak samo na proslavi levičarjev kljub temu, da je obljubil, da bo se udeležil proslave, ki so jo proslavljajo tudi na desni. Ne ni se je, še danes ne vemo zakaj se je ni udeležil, kajti s tem bi pokazal, da so vsi enaki pred bogom. Res bomo ostali provinca tako dolgo dokler nas bodo vodili takšni ljudje tipa Klakočar, Golob, Vrečko, Kučan...... in seveda tudi katoliška cerkev s svojimi dostojanstveniki.