Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
Sorodne vsebine
ZADNJE OBJAVE
NAJBOLJ OBISKANO
Komentarji (10)
pred 2 urama
0
MOJ USDT JE TA EKIPA NEDAVNO IZTERJALA Padel sem v roke ripperjev, ki so se kamuflirali kot vplivneži in trgovci s kriptovalutami, in tako so iz virov mojega podjetja ukradli milijone USDT. Ker sem vedel, da ne glede na to, koliko bom prosil te vplivneže, mi nikoli ne bodo vrnili vloženega denarja. Moral sem poiskati pomoč oblasti, ki mi prav tako niso mogle pomagati. Odločil sem se za dodatne ukrepe, stopil sem v stik s kopico strokovnjakov za vračilo izgubljenega premoženja, a na žalost so kar naprej zahtevali provizije in provizije, ne da bi opravili nalogo, za katero sem jih najel. Ne spomnim se, kako sem naletel na informacije o Trustwavehackerstechu, verjetno gre za forum, kjer je več posameznikov razpravljalo o tem, kako so s pomočjo TRUSTWAVEHACKERSTECH dobili pomoč pri vračilu ukradenega denarja. Ko sem bral njihove pogovore, sem ugotovil, da so iz različnih držav. Bil sem navdušen in sem se hitro obrnil na trustwavehackerstech prek (Trustwavehackerstech@gmail.com). Pridobiti zaupanje druge osebe je bilo nekoliko zapleteno, vendar sem se z več zagotovili in dokazi vdal njihovim pogojem in z veseljem pišem to oceno, da bi svet izvedel, da je TRUSTWAVEHACKERSTECH uspešno povrnil vsak peni, ki so ga ti kripto ripperji izgubili. Če naletite na to pozitivno oceno, jo delite, saj boste morda nekomu rešili finančno življenje, ki so ga ti kripto ripperji uničili ali ga bodo kmalu uničili. Sodelovanje s TWHT je bilo neverjetno in pozabil sem, da so časovno učinkoviti.
pred 2 urama
1
mediji so prva veja oblasti, ker jo neizmerno kreirajo spomnimo se samo na leto 2022
pred 6 urami
4
Spoštovani gospod dr. Turk, hvala vam za izčrpno raziskavo. Pomagali ste mi pravilno razumeti Prešernovo pesnitev, "Krst pri Savici". Do sedaj še nisem zasledila tako natančne in poglobljene razlage o tem. Levaki jo ne bodo nikoli razumeli, oziroma jo ne bodo hoteli razumeti. Zato tudi moj velik poklon vam.
pred 7 urami
10
Sploh ne morem dojeti, kako postopno analitično in globokoumno je dr.Turk izluščil vse te resnice in dejstva, ki nam jih je hotel razodeti Prešeren.S pesnikom in to pesnitvijo se je ukvarjalo mnogo velikih znanstvenih imen, pa verjetno ne samo zaradi diktata pred in povojne politike niso prišli do tako globokih spoznanj ampak veliko njih tudi zaradi premajhnega umskega potenciala, ki pa je dan le redkim.Spoštovanje dr.Turk.
pred 8 urami
1
MOJ USDT JE TA EKIPA NEDAVNO IZTERJALA Padel sem v roke ripperjev, ki so se kamuflirali kot vplivneži in trgovci s kriptovalutami, in tako so iz virov mojega podjetja ukradli milijone USDT. Ker sem vedel, da ne glede na to, koliko bom prosil te vplivneže, mi nikoli ne bodo vrnili vloženega denarja. Moral sem poiskati pomoč oblasti, ki mi prav tako niso mogle pomagati. Odločil sem se za dodatne ukrepe, stopil sem v stik s kopico strokovnjakov za vračilo izgubljenega premoženja, a na žalost so kar naprej zahtevali provizije in provizije, ne da bi opravili nalogo, za katero sem jih najel. Ne spomnim se, kako sem naletel na informacije o Trustwavehackerstechu, verjetno gre za forum, kjer je več posameznikov razpravljalo o tem, kako so s pomočjo TRUSTWAVEHACKERSTECH dobili pomoč pri vračilu ukradenega denarja. Ko sem bral njihove pogovore, sem ugotovil, da so iz različnih držav. Bil sem navdušen in sem se hitro obrnil na trustwavehackerstech prek (Trustwavehackerstech@gmail.com). Pridobiti zaupanje druge osebe je bilo nekoliko zapleteno, vendar sem se z več zagotovili in dokazi vdal njihovim pogojem in z veseljem pišem to oceno, da bi svet izvedel, da je TRUSTWAVEHACKERSTECH uspešno povrnil vsak peni, ki so ga ti kripto ripperji izgubili. Če naletite na to pozitivno oceno, jo delite, saj boste morda nekomu rešili finančno življenje, ki so ga ti kripto ripperji uničili ali ga bodo kmalu uničili. Sodelovanje s TWHT je bilo neverjetno in pozabil sem, da so časovno učinkoviti.
pred 8 urami
7
Globok poklon gospod Boštjan M. Turk. Želim si, da čim prej naženemo te lopovske luzerje na smetišče zgodovine in Slovenci ponovno zadihamo z polnimi pljuči. Bog živi Slovenijo.
pred 8 urami
15
Kaj bi ostalo od glasbe, če bi izločili sakralno glasbo? Kaj bi ostalo od literature, če bi odstranili vse nabožne vsebine? Enako se lahko vprašamo za arhitekturo, slikarstvo, kiparstvo. Zahodni svet je živo povezan s krščanstvom. Upravno središče Kalifornije je mesto Zakrament (Sacramento). Vse polno krajev in mest v Kaliforniji in tudi preostalih zveznih državah USA ima predpono San. Pri nas pa smo (samo za primer) Sveto Lucijo spremenili v Most na Soči. Prešeren je zelo dobro vedel in poznal, kaj je krščanstvo, kaj je katoliška vera. Zelo dobro je poznal Sveto pismo. Zato se je tudi lotil Krsta in nam povedal, kar je bilo dolgo skrito.
pred 9 urami
17
Kakšen um! Spoštovanje, dr. Turk!
pred 10 urami
12
Seveda je med luzerji vsekakor tudi predsednica republike, Predsednica bi morala kritično in samokritično ovceniti, ali je res tako koristna, nepogrešljiva, pametna, popularna in priljubljena, da so stroški helikopterskih prevoov vredni njenega obiska Beltincev ali Koroške in še kakega pozabljenega kraja, saj jim ne prinaša nič drugega kot odmerek cenene in obrabljene političnre demagogije.
pred 10 urami
13
+5!!!