To bo še drama. Andreja Jernejčič za krajo jahte sumi svojega bivšega - Andreja Vizjaka.

Bojan Požar, Ljubljana, 19.12.2016 13:00
Objavljeno: Live
Komentarji: 4
Ocena:
Galerija slik: 2

Potem ko smo prejšnji petek objavili novico, da so jahto iz marine v Umagu ukradli Andreji Jernejčič, znani svetovalki za odnose z javnostmi, se nam je oglasila tudi Jernejčičeva. Med drugim nam je sporočila, da "bo še zanimivo, če pride ven, kdo je osumljen kraje". Ker je iz tega sporočila dokaj jasno razvidno, kam meri Jernejčičeva, smo jo vprašali, ali lahko sklepamo, da za krajo jahte sumi svojega bivšega moža, znanega poslovneža Andreja Vizjaka (nekdanjega svetovalca, ki je delal tudi za A.T.Kearney, Bertelsmann Group in PricewaterhouseCoopers, bil pa je tudi zakulisni kandidat za finančnega ministra med oblikovanjem vlade Alenke Bratušek), vendar Jernejčičeva tega ni hotela niti potrditi niti zanikati. Je pa odgovorila, da Vizjak nič ne skrbi niti ne plačuje za njuno hčerko, da je sama med ločitvijo samo v desetih dneh shujšala za 18 kilogramov in da ji je Vizjak celo grozil.

NA FOTOGRAFIJAH ŽELI NOVO, NE BIVŠO

Da med nekdanjim znanima zakoncema res vlada prava drama in celo izredno stanje, po svoje dokazujejo tudi elektronska sporočila, ki nam jih je že pred časom posredoval Andrej Vizjak. Pisno je namreč zahteval, naj iz spleta nemudoma odstranimo vse objavljene fotografije, kjer se on pojavlja v družbi, kot je zapisal, "ženske po imenu Andreja Jernejčič", namesto teh fotografij pa naj raje objavimo fotografije, kjer je v družbi svoje nove, že tretje soproge, širši javnosti neznane Sonje Bajc, po novem Sonje Vizjak.
Sonja Bajc in Andrej Vizjak sta se sicer poročila že julija letos na Bledu, sodeč po poslovnem portalu LinkedIn pa je Vizjak trenutno gostujoči profesor v Nemčiji, na poslovni šoli KU Eichstaett - Ingolstadt Management School.
To so fotografije s poroke Sonje Bajc in Andreja Vizjaka na Bledu, julija letos, ki jih Vizjak, prek mariborske fotogafske agencije Mediaspeeed, ponuja medijem.
To so fotografije s poroke Sonje Bajc in Andreja Vizjaka na Bledu, julija letos, ki jih Vizjak, prek mariborske fotogafske agencije Mediaspeeed, ponuja medijem.
Članek o tem, kako so ukradli jahto Andreje Jernejčič, si lahko preberete tukaj.

Andrej Vizjak in Andreja Jernejčič, ko sta še skupaj tudi poslovno sodelovala na slovenski sceni.
Vstop v galerijo slik
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Prijava
captcha
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.
 • Mihec S'kumarc
 • 19.12.2016 17:53:06
 • Verjetno si spregledal, da je moj stari na zaprtem oddelku. To pa pomeni, da se ne javljajo vsaj štirje njegovi nicki. Do konca tedna bo tako.
 • Mefisto
 • 19.12.2016 16:11:39
 • Po maloštevilnih komentarjih je mogoče soditi, da se Slovencev ne dotakne več taka srceparajoča tragedija, ko nekomu ukradejo jahto, ki je ni kupil s težko prisluženim denarjem.
  Zahtevamo tekoče poročanje o tej krivici, da bomo lahko sproti in dovolj globoko sočustvovali.
 • Viktorh
 • 19.12.2016 16:07:25
 • TO!
  Bravo, začeli so med sabo.
 • Wir sind bereit...
 • 19.12.2016 15:23:07
 • Pubec ma zglea rat malo bol buckaste frejle...