Funkcijo mi je ponudil minister Erjavec, zatrjuje Stanislav Vidovič

Popravek - Prikaz nasprotnih dejstev, Ljubljana, 24.12.2016 15:00
Objavljeno: Live
Komentarji: 2
Ocena:
Galerija slik: 1

Objavljamo Popravek oziroma Prikaz nasprotnih dejstev na članek z naslovom "Američani bodo spornega Stanislava Vidoviča sicer vzeli, ampak to nam bodo tudi vrnili," objavljen 20. decembra 2016:
 
FUNKCIJO MU JE PONUDIL MINISTER ERJAVEC
20. decembra 2016 je bil na spletnem portalu www.pozareport.si objavljen članek z naslovom "Američani bodo spornega Stanislava Vidoviča sicer vzeli, ampak to nam bodo tudi vrnili". V članku je avtor zapisal, da je Stanislav Vidovič generalni sekretar ministrstva za zunanje zadeve postal zato, ker naj bi ga tja "inštaliral premier Miro Cerar" da bi "nadzoroval Erjavca". Zapisana namigovanja so neresnična, netočna in za g. Vidoviča žaljiva. Stanislavu Vidoviču je funkcijo ponudil minister Erjavec, sam pa je ponudbo razumel kot izraz njegovega zaupanja in je izziv sprejel. Prav tako ne držijo trditve, da je soproga Stanislava Vidoviča hrvaška diplomatka, je namreč slovenska državljanka. Stanislav Vidovič tudi ni rojen v Osijeku.
mag. Stanislav Vidovič
zanj po pooblastilu Odvetniška družba Pirc Musar & partnerji, o.p., d.o.o.«

Stanislav Vidovič
Vstop v galerijo slik
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Prijava
captcha
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.
  • pravnik bavcon
  • 24.12.2016 18:21:54
  • Ja, zelo hitro je treba ukrepati, lubadar uničuje slovenske gozdove, vsa kučanova sv-in-ja-ri-ja pa slovenski narod! Torej je treba nujno, čimhitreje uničiti te uničevalce, ta parazit! AKCIJA za slovenski narod!
  • cox
  • 24.12.2016 17:53:19
  • Dejstvo je, da na zunanjepolitičnem parketu izgubimo vse bitke, sploh pa s Hrvati. Bedaki in konji na zunanjem ministrstvu, vključno s prvim med njimi, Erjavcem, bi za vikend hišico ali gratis počitnice na hrvaški obali, prodali državo. Dejstvo pa je, da niti ne premorejo kančka razuma ali modrosti, da bi lahko komunicirali s komerkoli izven meja mafijskega raja. Erjavčeva debilnost je neverjetna, ampak takšne marionete so več ali manj vsi v vladi, s katero upravlja boter iz Murgel. Omenjeni Vidovič je le posledica negativne selekcije. Biti moraš predvsem iznajdljiv in prilagodljiv, niti ne preveč bister ali načelen. Tega režim niti ne priporoča. Pošiljati v boj s Hrvati, Hrvata je slaboumje, iz perspektive balkanizacije države, pa povsem logična odločitev. Da ne bo pomote, spoštujem Hrvate. Oni so branik za nas, Slovence, pred južno-balkanskimi plemeni. Tam in v Murglah se danes ne praznuje Božič...Edino Mirko bo skrivaj romal v cerkev.