Šokantno: blizu oklanega Baričeviča našli umetni penis s kondomom!

Bojan Požar, Ljubljana, 08.02.2010 19:43
Po tragični smrti zdravnika Saša Baričeviča, ki je poznal pol slovenske elite, na dan prihajajo šokantni podatki
Po naših informacijah, pridobljenih od preiskovalcev tragične smrti uglednega ljubljanskega zdravnika Saša Baričeviča, ki so ga v torek pozno popoldne na Oražnovi ulici v Rožni dolini do smrti pogrizli njegovi razvpiti trije bulmastifi, Joy, Atos in Atlas, so policisti na prizorišču tragedije našli tudi nekaj deset centimetrov dolg umetni penis (dildo) s pasom za pripenjanje okrog bokov. Šokirani policisti so tudi videli, da je bil čez umetni penis nataknjen kondom.
V strašnih bolečinah umirajoči Baričevič, ki je bil med prihodom prvih policistov še živ in tiho izdavil govoril "Ne ne ...“, je ležal gol. Takšnega so ga videli tudi redki sosedje, vendar so očitno napačno sklepali, da so mu obleko požrli psi (?!); v resnici pa je bil Sašo Baričevič ob tragičnem dogodku brez obleke, pravijo naši policijski viri.
Pri prvem veterinarskem pregledu ustreljenih oziroma evtanaziranih živali pa naj bi ugotovili tudi nekatere fizične spremembe na njihovih telesih (na tem mestu jih zaradi pietete do pokojnika razumljivo ne gre podrobno opisovati), ki namigujejo na nenavadna dogajanja, celo na sodomijo.
"Tega ne bo mogoče prikriti, to bo prišlo ven, to je videlo preveč ljudi," je že v sredo popoldne dejal naš vir, saj naj bi bile te ugotovitve znane več kot dvajsetim ljudem; večina teh se je namreč znašla že na prizorišču tragičnega dogodka. To naj bi tudi pojasnjevalo vedenje bulmastifov, ki so po mnenju številnih kinologov in ljubitejev psov "morali biti na nek način sprovocirani". Vse to bo znano po opravljeni pasji patologiji, "če psov ne bodo prehitro krematizirali, Potem so vsi dokazi uničeni, pravijo naši viri," ki razumljivo želijo ostati anonimni. Tisti kinologi in ljubitelji psov, s katerimi smo se pogovarjali, se tudi bojijo, da bi - zaradi Baričevičevih bulmastifov - nastala vsesplošna gonja proti psom, zato želijo, da se do konca in pošteno razišče, kaj se je v torek popoldne zares dogajalo med stenami Baričevičeve garaže.
Ugotovitve preiskovalcev naj bi bile še toliko bolj delikatne, kajti Baričevič, solastnik Medicinskega centra Barsos (druga solastnica je pediatrinja Cvetka Dragoš), je (osebno) poznal celo vrsto slovenskih politikov in drugih vplivnežev. Tudi predsednik vlade Borut Pahor je povedal, da je Baričeviča osebno poznal, v Baričevičevi kliniki pa so na menedžerske preglede hodili znani poslovneži. Na nekaterih spletnih forumih so se že pojavila imena in priimki politikov in gospodarstvenikov, ki so obiskovali kliniko Barsos in hodili k Baričeviču. Zato obstaja bojazen, trdijo naši viri, da naj bi "politika" in druge vplivne slovenske osebnosti skušale preprečiti izbruh dokazov, ki utegnejo pričati o "dvojnem življenju" uglednega zdravnika, ki je zelo dobro poznal polovico slovenske elite. Šokatna smrt zdravnika Baričeviča in pravno sporna vrnitev njegovih psov je sicer že tri dni top tema slovenskih medijev, zato bo stvari izjmeno težko kar "pomesti pod preprogo".
Na konkretna vprašanja, povezana z navedbami naših virov, so nam z ljubljanske policijske uprave odgovorili, da "kriminalisti z zbiranjem obvestil na podlagi Zakona o kazenskem postopku še niso zaključili. Ko bodo zbrali vsa obvestila, bodo o tem obvestili pristojno tožilstvo. In še, da policija javnost obvešča o okoliščinah dogodkov, kaznivih dejanj, prekrškov in podobno, če s tem ne škodi svojemu delu ali upravičenim koristim drugih. Pri tem spoštuje tako določila o varstvu osebnih podatkov kot tudi varstvo posameznikove zasebnosti."
Znano je, da je bil Sašo Baričevič rojen kot ženska Saša (tako pravijo tisti njegovi prijatelji, s katerimi smo se pogovarjali, drugi pa trdijo, da je bil-a Maja), po koncu gimnazije (tako spet pripovedujejo njegovi prijatelji) pa se je odločil(a) spremeniti spol. Nekateri policisti, ki tega niso vedeli, so bili toliko bolj presenečeni ob pogledu na golo in delno razmesarjeno telo pokojnika. S pokojno Zoro Roter naj bi "živela bolj kot brat in sestra," trdijo naši viri, ki so zelo dobro poznali Saša Baričeviča. Isti vrti še trdijo, da naj bi si Baričevič šele pred kratkim opomogel od Zorine smrti, slednja, ker psihično menda ni več zdržala, pa naj bi naredila samomor, čeprav je uradno umrla od srčne kapi, pravijo isti viri. Zdravnikova sestra Dea Baričevič pa vodi lekarno Barsos.
Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

 • Danilo Turk - podpiram Katarino Kresal
 • 09.08.2011 09:37:29
računsko sodišče laže!!
 • JOJ
 • 07.08.2011 09:46:49
Dogaja že, dogaja, sm a prihaja tud?
 • marki
 • 07.08.2011 09:46:18
in so afero ze cist pometli pod preprogo, ko da ni nic bilo. Veliko pompa ampak potem nic od tega
 • sto100
 • 21.05.2010 15:56:16
Vsi povezani, vsi omreženi, vsi nedolžni! Poglejte si: BASEN O BARIČEVIČU na http://www.youtube.com/watch?v=YjEMId9W1NY
 • pepca
 • 18.02.2010 11:02:57
Pa glih takt ste naštimal demunstracije k je Esmeralda pu televizij
 • danes v DNEVNIKU
 • 17.02.2010 22:03:35
Državni uradnik Janez Slabe17.02.2010 20:58:51 Državni uradnik Janez Slabe17.02.2010 20:53:13 DOHTAR,ČE KDO ,TE JAZ NAJBOLJ RAZUMEM! Ljubljana - Kmetijsko ministrstvo (MKGP) na olimpijskih igrah v Vancouvru zastopa »olimpijec« Janez Slabe, in sicer v disciplini vino in kulinarika. »Besni zaposleni« na MKGP, ki so nas opozorili na nenavadnega olimpijca, so prepričani, da uradnik njihovega ministrstva na olimpijskih igrah nima kaj iskati. Vsaj ne na stroške države, za nameček pa bo tam še precej dlje kot kateri koli slovenski športnik, ki tekmuje na igrah. V Vancouver je namreč odpotoval 5. februarja, vrnil pa se bo 3. marca. Letos je Janez Slabe znova poskusil srečo – in uspel. Celomesečno udeležbo na olimpijskih igrah v Kanadi naj bi mu po naših informacijah osebno dovolil in se zanj tudi osebno dogovoril minister Milan Pogačnik. »Znano vam je, kako ravna minister Pogačnik, ki za svoje odločitve terja podpisana mnenja različnih strokovnjakov, pravnikov, komisij, ki morajo potrjevati njegovo začetno odločitev. Vse z namenom, da je 'pokrit' in 'zakrit' in da lahko v primeru težav odgovornost prevali na druge,« so v pismu zapisali ogorčeni uslužbenci MKGP. Odgovor na vprašanje, kdo je podpisan pod potnim nalogom za Slabetovo službeno pot, je zato pričakovan – ne minister Pogačnik – pač pa državna sekretarka Sonja Bukovec!!! KDO PA JE TA SONJA BUKOVEC-JO KDO POZNA??? Dohtar17.02.2010 20:42:03 Tudi jaz imam probleme.Zdele sem bil štiri tedne dežuren v javni bolnišnici,pa sam sam za viknde dobil 4x1500eu=6000eu plus plača. DA O FUŠU V BARSUSU SPLOH NE GOVORIM.PONAVADI SEM TAM MED DEŽURSTVOM,TKO DA NI BLEMA. Že res da imam skoraj 3 mesece dopusta ampak vseeno nevem kam z denarjem. SEVEDA ,JAZ SI TO ZASLUŽIM!!!
 • Ina
 • 16.02.2010 11:40:26
kateri pes je pa še ugriznil svojega lastnika če ga ni tepel in ... nobeden pes še ni ugriznil roko, ki ga hrani!
 • Ina
 • 16.02.2010 11:30:02
Mislim, da ne bomo nikoli izvedeli točno kaj se je dogajalo med štirimi stenami beričeviča!moje mnenje pa je da če so bili res psi posiljeni in če jih je posiljeval lastnik in so se odzvali tako kot so se (da so ga napadli in do smrti ubili), čisto upravičeno, nočem reči da je prav da je umrl,...ampak kaj bi pa vi naredili če bi vas res nekdo posiljeval in to mogoče vsakodnevno???jaz bi se odzvala isto kot so se psi!!! SEVEDA PA NE VEMO KAJ SE JE ZARES DOGAJALO IN MORDA NE BOMO NIKOLI IZVEDELI! MISLIM PA DA BI MORALI SAŠA PUSTITI DA SPI V MIRU!
 • Umor
 • 15.02.2010 22:28:59
ja nekaj smrdi tukaj....sej itak ne bomo zvedl kaj se je res dogajalo...razen če psi ne bodo spregovorili:)...pa še tako je...narava naredi svoje in s tem so psi tudi...eden mora...
 • Sonja že ve!!!
 • 15.02.2010 22:13:49
Sonja Bukovec, državna sekretarka na Ministrstvu za kmetijstvo, je zadnjič postregla z genialno strokovno analizo o tem, kdo vse je poznal Baričeviča, citiram: “polovica Ljubljane, večina politikov, vsi umetniki in vsi doktorji NAŠA ELITA, VEČINA POLITIKOV, VPLIVNEŽEV IZ OZADJA, VODILNIH MANAGERJEV, ODVETNIKOV IN SODNIKOV JE IZPRIJENA IN SKORUMPIRANA. NI JE DRŽAVE NA SVETU KI BI JO BANDA POVAMPIRJENCEV IZROPALA V TAKO KRATKEM ČASU. OSTALI DRŽAVLJANI PA V TAKO KRATKEM ČASU POSTALI TAKO OBOBOŽANI. SAMO .POGLEJTE KOLIKO MILIARD EVROV SO RAZNI LAHI,HORVATI,BAVČARJI,ŠROTI OKRADLI SVOJO DRŽAVO IN SVOJ LASTNI NAROD.VSE KAR SO NAŠI STARŠI IN STARI STARŠI USTVARJALI DESETLETJA SO BRUTALNO POKRADLI TER POSKRILI NA TUJIH BANČNIH RAČUNIH. SAMO VPRAŠANE ČASA JE KO BODO LJUDJE KI SO USTVARILI IMETJE KI GA JE IMELA SLOVENIJA OSTALI BREZ SVOJIH TEŠKO ZASLUŽENIH POKOJNIN .
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi
V strašnih bolečinah umirajoči Baričevič, ki je bil med prihodom prvih policistov še živ: Ne ne ...
Vstop v galerijo slik