Kacin bi šel v Srbijo, kot politik Evropske unije. Že zmenjeno s Cerarjem?!

Ljubljana, Bruselj, 04.03.2017 07:00
"Slovenija v Evropo pošilja sumljive ljudi. Vsi dosedanji kandidati - bodisi ko gre za nekdanjega zunanjega ministra ali za določenega diplomata - so z imenovanji v bistvu nagrajeni za svoje rabote, ki vsaj meni osebno niso všeč. Glede vseh teh imenovanj sem nalašč nekoliko zadržan, bi si pa vsekakor želel, da bi imela Slovenija več vpogleda in pristojnosti pri odločanju o kandidatih. Ne nazadnje pa je Kacin (Jelko) najbrž že zmenjen s tukajšnjo garnituro SMC, ampak ta enozvočna glasba nas ne bo pripeljala v smer, ki si jo Slovenci želimo ... (vir: Dnevnik)"
(Tako Dimitrij Rupel, nekdanji zunanji minister, o najnovejši kandidaturi Jelka Kacina, veleposlanika na slovenskem stalnem veleposlaništvu pri zvezi Nato v Bruslju, ki se je, kot kaže, "na skrivaj" prijavil na razpis za vodjo delegacije Evropske unije v Srbiji.
Številni poznavalci so sicer zelo skeptični, ali bo Kacinu to zares uspelo - kljub zelo verjetnemu dogovoru z Mirom Cerarjem in SMC, saj o tem prvenstveno odloča evropska komisarka za zunanje zadeve in varnostno politiko Federica Mogherini, poleg tega pa se je Jelko Kacin doslej proslavil tudi z močnimi protisrbskimi stališči.)
16
Zvezde & izjave
Pošlji prijatelju

Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

 • MUJO
 • 06.03.2017 06:09:44
Kacin , kako pa kaj vojaška vhodna vrata , ti še delajo , oziroma služijo svojemu namenu ???
No , včasih se isplača , da kaj mrnež...jaz na tvojem mestu bi jih montiral na Krku...
 • MURGL SRBO JUGOKOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA
 • 05.03.2017 14:48:13
Pojem Slovenija pomeni polis/politeja/država Slovenija.
Država samo je, ne dela, ne pošilja itd., ampak samo je, obstaja. Je OKUPIRANA.
.
OKUPATOR je KO MI N TER NA in njen MURGL SRBO JU GO KOMU NI STIČNI oddelek.
Ti zločinci proti človeštvu in tu predvsem PROTI Slovenstvu "delajo nje",
pošiljajo nje, CENT RAL NI KO MI TE pošilja svoje lutke nje,
da "čuvaju i očuvaju tekovine JU GO KOMU NI STIČNE R€ VOL U CIJE.
.
MURGL SRBO JU GO KOMU NI STIČNA in KO MI N TER NI STIČNE lutke NISO LJUDJE,
ampak so celo samoimenovani "smrtni neprijatelji ljudi",
sat ani stične kreature,
so DOKAZANO zločinci proti človeštvu, zločinci proti Slovenstvu, PROTI Sloveniji, ne pa sumljivi ljudje.
Sum je lahko stanje pred dokazom, po dokazih govorimo o dejstvih, ne o sumih.
.
$K0J-evćek Kaco diha s celimi pljuči za velikusrbiju, torej MURGL SRBO JU GO KOMU NI STIČ KU JUG O SLA VIJU nje,
ne pa da bi mekanocurni LĐS-ovćek Ka¢in imel kaka protisrbska stališča.
.
»Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
.
* — SĐ je torej po vseh pravnih in stvarnih normah (de iure in de facto) "pravna oseba" Kømunistična pærtija Jugø$lavije v Sloveniji.
.
Kømunistična þartija Jugo$lavije > ZKJ (Zveza kømuni$tov Jugo$lavije) > ZK$-$DP (Zveza kømunistov Slovenije-$DP) > $DP (Stranka demøkratične prenove) > $DP Slovenije ($o¢ialdemokratska prenova Slovenije) > Združ€na łista > ZŁ$Đ (Združena łista $o¢ialnih demøkratov > $Đ ($o¢ialni demøkrati).
.
LĐ$ je førmalnopravna naslednica $K0J-a ($avez kømunističke omladine Jugo$lavije):
$K0J > $K0J se razcepi na $ K 0 J in USA0J (Ujedinjeni $avez antifašiştičke omladine Jugoslavije) > USAOJ se preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije) in imamo $K0J in N0J > nato se S.K.O.J. in N.O.J spet združita, sedaj pod imenom N0J > nakar se NOJ preimenuje v SS0J ($avez $o¢ijali$tičke omladine Jugo$lavije) > tukajšnji oddelek se imenuje SS0S ($avez $o¢ijaliştičke omladine $rbije v Sloveniji = Z$MS = Zveza $o¢iali$tične mladine $rbije) - in ta podružnica na prvih vsaj za silo demokratičnih volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom Z$M$, na naslednjih (1992), pa se je organizacija Z $ M $ preimenovala v L Đ $ (Łiberalno demøkratska stranka). Čez par let se preimenuje v ŁĐ$ - Łiberalna demøkracija Slovenije. Iz svojih drugorazrednih članov vseskozi ustanavljajo "nove øbraze" - nekaj zadnjih:
sms, unija, par različic zelenih, najprej okupirana in nato totalno prevzeta $n$ s padalcem, baletnikom, apotekarjem, ids, trs, pirati, solidarnost, zare$—nova politka, zare$—$øcialno łiberalni, P$—Pøzitivna$rbija, Z@AB, Zł - združeni ids, trs in radnička parŧija viølete tømić, Verjamem v Šølte$a, $MC - stranka m.¢erara mlajšega, $MC - stranka mødernega centra.
Vse to je ena in edina murgl$rbsko køminterni$tična K0MUNISTIČNA parŧija JUG0$LAVIJE.
.
.
Politika je skrb/delo za polis/politejo/državo. Ne več, ne manj.
Kot nogometaši ne igrajo vsi za en klub/državo, tako politiki ne delajo vsi za eno državo, ampak eni za eno, drugi za drugo.
Slovenski politiki (Slovenska demokratska stranka, JanezJanša idr.) delajo za polis/politejo/državo Slovenijo,
medtem pa
murgl serbusni jugo komi politiki S M C - S D - D e S U S - Z L - Z a A B - L D S itd.
delajo za polis/politejo Ko muni stično Ju go sla vijo.
.
»Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«
 • Renata_J
 • 05.03.2017 14:42:01
LINK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100015496663979
Lep pozdrav vsem.
Tole je moja življenjska zgodba..Kot mati samohranilka,sem oatala z dvema majhnima otrokoma sama,v velikih težavah..skratka v revščini.Oglasil se mi je ta gospod in mi rekel,da mi lahko pomaga.Bila sem zelo skeptična,saj je na fb zelo veliko tovrstnih prevar.Sposodila sem si denar,kolikor je zahteval in poslala..Prva misel je bila..tako,sedaj me bo blokiral in bom zašla v še večje težave.Takoj mi je sporocil,naj mu pošljem štev.tekočega računa.Njegove naslednje besede so bile...dobili ste..in že naslednji dan sem imela na računu 2800€.Sprva nisem mogla verjeti..jokala sem cel dan..od sreče.
Sedaj je mimo že 5-ta tekma in zasližila sem lepo vsoto,s katero sem poravnala svoje dolgove,sem srečna in z mojima otrokoma lepo živimo.
Res neverjetno,da obstajajo tudi dobri ljudje.Morala sem z vsemi deliti mojo srečo,saj le tako dobremu človeku povrnem njegovo dobroto,ki jo vsekakor ima..in veliko srce za tuje probleme.
Če ste se tudi vi znašli v težavah,bi vam priporočala,da ga kontaktirate in si polepšate prihajajoče praznike.
 • Smrdi, smrdi, joj, kako smrdi!
 • 05.03.2017 14:03:03
Vsak dan kaj novega!
Dane smo izvedeli, da se pravi123 prišteva k primatom, oziroma po evolucijski lestvici celo pred primate.
Ameba pa primat!
Po evolucijski poti je to nemogoče, zaradi revolucije pa je mnogo ameb tam, kjer bi morali biti primati.
In pravi123 jw ena izmed takih ameb.
 • pravi123
 • 05.03.2017 11:04:40
Kar se pa vašega (SDS-ovega) izrazoslovja tule tiče pa velja isti izrek kot za kronične pijance: SE SPREOBRNE, KO SE V LUKNJO ZVRNE! Dajte se enkrat zavedat, da ste na evolucijski lestvici pred primati, čeprav bi bili primati užaljeni, če bi jim to omenili.
 • pravnik bavcon
 • 05.03.2017 10:24:04
Kacin je enota za pokvarjenost, človek se ne more predstavljti, kako je možno, da je ta nagravžni ksiht talo pokvarjen! Ja, ima dobre učitelje , vzornike, njegov šef kučan mu je vcepil v glavo vse svinjarije!Cr-kne naj!
 • Smrdi, smrdi, joj, kako smrdi!
 • 04.03.2017 21:05:00
Ali vohate, kako smrdi?
Najbrž ga je spet spustil pravi123.
 • Viktorh
 • 04.03.2017 19:12:58
Kacin ali...sramota...
 • 0206
 • 04.03.2017 18:57:43
ko slišim še za drugega runklna, mi je vse jasno.Oba sta ena velika preveranta.Ona starina pa naj neha mešat iztrebke po državi, ker sam en velik kup gnoja skupaj z jelkotom.
 • drugo
 • 04.03.2017 18:22:21
Če bi bili državljani složni,ne bi o teh luzerjih,kateri nas vsi skupaj že več kot četrt stoletja vodijo za nos in jim je važen le osebni interes,sploh več slišali,kaj šele,da se pred vsakimi volitvami pojavijo kot feniksi iz pepela in se spet udobno potuhnejo v udobne naslonjače,prejemajo evropska plačila za svoje nedelo in škodo,ki jo povzročajo lastni državi....
1 2
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi