Twitter
Prijava
staNews[0] = 'STAMariborska občina za postavitev odra na Dravi in ureditev Otoka

27. June 2017 - Mariborski svetniki bodo na četrtkovi seji med drugim potrjevali projekt postavitve odra na Dravi, ki bo v prihodnje znova omogočal izvajanje dogodkov v času Festivala Lent in drugih prireditev na prizorišču, ki ga zadnja leta ni bilo. Ob tem bodo potrjevali tudi koncesijski akt o javno-zasebnem partnerstvu za ureditev kopališča Mariborski Otok.

'; staNews[1] = 'STABruselj Googlu naložil 2,4 milijarde evrov kazni

27. June 2017 - Evropska komisija je danes ameriškemu spletnemu velikanu Google naložila rekordnih 2,4 milijarde evrov kazni. Google po pojasnilih evropske komisarke za konkurenčnost Margrethe Vestager prevladujoč položaj na trgu zlorablja pri storitvah primerjave cen. V Googlu sicer odločitev spoštujejo, a se z njo ne strinjajo.

'; staNews[2] = 'STASlovenci v Italijo z najmočnejšimi aduti

27. June 2017 - Campitello di Fassa bo 30. junija in 1. julija prizorišče evropskega prvenstva v težavnostnem in hitrostnem plezanju. Na prvenstvo se bo odpravila enajstčlanska slovenska zasedba. V odpravi bosta tudi aktualni evropski prvakinja in podprvakinja Mina Markovič in Janja Garnbret, ki sta dobro razpoloženi pred prvim vrhuncem sezone.

';