objavi na
pozareport.si

forum

#d81920
Zadnje objave
author profile
7 DNI V TEDNU

Sob, 16. jan 2021 ob 06:00

Odpri galerijo

Peter Srpčič in Štefan Čelan

Objavljamo Popravek in prikaz drugih oziroma nasprotnih dejstev na članek z naslovom "Petra Srpčiča, zgubaškega direktorja teatra, na Ptuju brani le še en politik - Štefan Čelan, menda zaradi hčerke", objavljen 5. 1. 2021:

"Ne drži, da se je Petru Srpčiču vsaj na facebooku res utrgalo. Ta se je s svojo javno izjavo na tem družbenem omrežju zgolj odzval na neresnične in žaljive navedbe o njem v mediju Pozareport.si. Prav tako ne drži, da bi Peter Srpčič imel kakršne koli primitivne izpade, ki bi jih uporabljal povsem nekontrolirano.

Nadalje ne drži, da naj bi imel Peter Srpčič pred leti precejšnje težave z uživanjem bolj trdih substanc. Nikoli v življenju ni uporabljal trdih substanc, prav tako pa tudi sedaj ne uporablja nobenih nedovoljenih substanc.

Ne drži, da Petra Srpčiča pred zamenjavo oziroma odstavitvijo ščiti le še nekdanji ptujski župan Štefan Čelan. Srpčič tovrstne zaščite niti ne potrebuje, saj bo z dokazi pojasnil, da je bilo poslovanje ptujskega teatra glede na razpoložljive finančne zmožnosti pravilno in zakonito.

Peter Srpčič,

zanj po pooblastilu Odvetniška družba Pirc Musar & Lemut Strle, o. p., d. o. o."

nalagam...
Sorodne vsebine
Komentarji
Zadnji komentarji

Zadnji komentarji

Facebook
Twitter

NAJBOLJ OBISKANO