objavi na
pozareport.si

forum

#d81920
Zadnje objave
author profile
7 DNI V TEDNU

Pet, 12. feb 2021 ob 06:00

Odpri galerijo

Najbolj odmevna novica leta 2021 je definitivno 1,5 milijardni vložek Tesle v Bitcoin.

V letu 2020 je kripto trg dobesedno poteptal vse druge trge in letos se ta trend nadaljuje še z večjo močjo. Bitcoin je lani zrasel za 304 odstotkov, letos pa dodatno za 63 odstotkov. Najbolj pomemben poslovni kripto projekt, Ethereum, je lani zrastel za 460 odstotkov, letos pa ima v dobrem mesecu že 137-odstotno rast.

Mednarodni avtor knjižne uspešnice z naslovom "The Million Dollar Decision", Robert Rolih, pravi "Kripto trg je v zadnjem letu najbolj zanimiv trg za vlagatelje. Gre za tehnologijo, ki s fantastično hitrostjo inovira tradicionalne finančne in poslovne storitve. Zato v ta trg vstopa vse več finančnih institucij, kot so Paypal, Visa in Mastercard ter podjetij, kot npr. Tesla."

Kljub temu, da je kripto trg v zadnjem letu rasel zelo eksplozivno, je čisto mogoče, da smo zdaj šele na samem začetku novega bikovskega trenda.

Zakaj je najbogatejši Zemljan ravnokar vložil 1,5 milijarde ameriških dolarjev v Bitcoin

Prejšnji bikovski trend leta 2017 so poganjali predvsem špekulanti in mali investitorji. Danes pa trg raste predvsem zaradi velikih institucij in podjetij, ki v Bitcoin vlagajo zaradi zaščite pred inflacijo. V poslovne kripto projekte se steka tudi ogromno denarja, ker je to infrastruktura za vse decentralizirane finančne storitve prihodnosti.

Najbolj odmevna novica leta 2021 je definitivno 1,5 milijardni vložek Tesle v Bitcoin. Elon Musk, najpomembnejši inovator našega sveta, najbogatejši Zemljan in ustanovitelj Tesle, pa je tako pokazal korporativnemu svetu, da je Bitcoin najboljši možen hranilec vrednosti v času neomejenega tiskanja denarja. In tu se pojavljajo vprašanja za milijon evrov: do kdaj se bo ta rast nadaljevala, in kako lahko vlagatelji najbolje izkoristijo to investicijsko priložnost.

Da bi dobili jasne odgovore na ta vprašanja, Robert Rolih za vas 17. februarja ob 20. uri in 30 minut pripravlja 90-minutni brezplačni webinar, kjer boste izvedeli:

- 4 gonilne sile, ki poganjajo ta trg v nove in nove višave

- Kateri tipi poslovnih kripto projektov imajo največji potencial za rast v 2021

in

- lahko prinesejo bistveno višje donose od Bitcoina?

- Kako dolgo bo verjetno trajal ta bikovski trend in kdaj je najboljši trenutek za vstop?

- Tri strategije vlaganja v ta trg in katera je najbolj dobičkonosna?

- Ali obstajajo projekti, ki lahko že v letu 2021 prinesejo 500 do 1000-odstotne donose?

Webinar je za vas brezplačen in vam ga vam toplo priporočam, saj govorimo o naložbeni priložnosti desetletja ali celo življenja. Robert Rolih pa je eden od največjih strokovnjakov za investiranje na svetu, saj njegove dražje izobraževalne programe kupujejo investitorji iz več kot 40 držav, predvsem iz zahtevnih zahodnih trgov.

Kliknite tu in se prijavite zdaj! Webinar bo v živo, tako da boste lahko postavljali tudi vprašanja.

*Robert Rolih ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec. Ne priporoča določenih delnic, kriptovalut, skladov ali kakšnih drugih finančnih instrumentov. Če so omenjene kakšne delnice, skladi ali drugi tipi finančnih instrumentov, so omenjeni zgolj iz ilustrativnih ali izobraževalnih namenov. Preden sprejmete kakršnekole odločitve glede investiranja, se o tem posvetujte s svetovalcem, ki ima ustrezno licenco.

Pozor: Kripto trg je edina naložbena priložnost, kjer lahko s hitro akcijo prehitite 99 odstotkov vlagateljev in velikih investicijskih skladov. Kljub temu da je Bitcoin lani zrastel za 304 odstotke, je po mnenju Roberta Roliha še vedno bistveno podcenjen (predstavlja namreč le 7-odstotne tržne vrednosti trga zlata). Kliknite tu in se prijavite na webinar, kjer boste izvedeli, kako to priložnost izkoristiti! (Reklamna informacija - naročnik oglasa je Zema d. o. o.)

nalagam...
Komentarji
Zadnji komentarji

Zadnji komentarji

Facebook
Twitter

NAJBOLJ OBISKANO