Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
Sorodne vsebine
ZADNJE OBJAVE
NAJBOLJ OBISKANO
Komentarji (8)
Apr 24, 2022
8
Goljufanje pri volitvah na domu. Prideta dva preverjena kadra, ki gledata kako glasuješ, nato gre glasovnica v navadno kuverto, ki jo provizorično zaprejo, tako da zlahka zamenjajo glasovnico. Kot leta 45.
Apr 24, 2022
8
Odlična kolumna, ni kaj dodati! Chapeau!
Apr 24, 2022
14
Čestitke gospodu Turku za tole: "...je ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve … (pa še za kaj)" Naslov tega ministrstva je po nepotrebnem tako dolg, da gre gospodu Turku na živce. Tudi meni. In to svojo nejevoljo še potencira s tem, da v nadaljevanju članka postopno skrajšuje ta naslov. Bravo, gospod Turk! Bravo tudi za omembo slovenistike, ki se ukvarja (na veliko žalost) z nekimi stranišči (in spolom) in napisi na njih. Ta oddelek filozofske fakultete ima meni tako ljubo delo: ukvarjanje s slovenskim jezikom. Te nesnage pa se ukvarjajo s stranišči (in spolom).
Apr 24, 2022
18
Narava bo pustila samo tisto kar je v skladu z njej zajoni in vrednotami,ostalo bo pobrisala z vojno,bolznimi ali naravnimi katastrofami. LGTBQ in še kupi drugih čudakov obstajajo,so dejstvo niso pa vrednota ne po naravnih zakonitostih ne po normalnih sružbenih,obstajajo ,so enakopravni to kar pa želijo te skupin pa je status "Uber Mensch" nad normalno zkonskimi zakonitostmi in ostalimi ljudmi, v svojih blaznostih pozabljajo bistvo njihove pravice so omejene z pravicami drugih.
Apr 24, 2022
11
Kot bi bral krajši povzetek/obrazložitev programa stranke Domovinska liga... Ugaja. A žal se je splošna sposobnost in raven posameznikov, da razumejo bistvo katerihkoli težav v vseh teh desetletjih načrtnega pravnja možganov, povsem znižala na nivo navadne domače živali.
Apr 24, 2022
23
Spoštovani g.Boštjan M.Turk,hvala za poglobljeno,krasno razlago dejstev,do katerih se sami ne bi dokopali.Kako jasne in razumljive postanejo stvari z vašim zapisom o katerih smo brali pa ne prav razumeli zakaj v novejši zgodovini tako propagiranje LGBT z svojimi povorkami,svojimi dnevi propagande itd.po celi Evropi,pa o vladavini prava,ki je že mantra postala.Hvala za znanje,ki ga posredujete in čestitke za članek.
Apr 24, 2022
24
Tezko pisanje, no všeč sta mi dve poanti. V demokraciji ne morejo soditi bivši rezimski sodniki. Ženske so le tiste osebe , ki imajo menstruacijo.
Apr 24, 2022
20
Spoštovani g. Boštjan M Turk; zapisanega nisem popolnoma razumel in dojel. Sem pa razumel, in se tudi globoko strinjam, da Evropa (ostalega sveta ne poznam dobro), drvi v napačno smer. Celo Putin je to ugotovil (glej njegov intervju 2019). Sicer pa hvala za vse Vaše članke in misli.