Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
Sorodne vsebine
ZADNJE OBJAVE
NAJBOLJ OBISKANO
Komentarji (10)
Sep 03, 2023
0
My last month paycheck was for 11000 dollars… All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour…..> .info on web . . ——> www.pay.salary49.com
Aug 23, 2023
0
Od nedelje ni več nič novega na Pozareportu. Ga je Nika ukinila?
Aug 21, 2023
4
Zanikanje narave je očitno glavna "revolucionarna" poanta ideologov in aktivistov militantno vsiljive ter komercialno očitno donosne ideologije spola, s katero skušajo profitoljubni in častihlepni modreci iz temeljev "spahniti" vrednote in načela posameznikove in družbene naravne in civilizacijske resničnosti in jih naduto nadomestiti s posameznikovo poljubno in arbitrarno samo-voljo, samo-podobo, samo-utopijo in/ali samo-fantazmagorijo. Nisem to, kar sem po svoji človeški naravi, ampak sem to, kar morda plaho slutim in kar si v skladu s populistično medijsko propagando ideologije spola domišljam, da sem. In lažni preroki mi brez vsakršnih spotakljivih podrobnosti ponujajo kar 60 ali 70 (jutri nemara že 600 ali 700 socialnih) spolov, ki si jih lahko poljubno izbiram ter med njimi igrivo in neobvezno preskakujem med različnimi identitetami, dokler se do konca ne izgubim ob temeljnem vprašanju: kdo pravzaprav sem? Tak do konca izgubljeni posameznik (subjekt) brez vsakršne prepoznavne identitete in brez trdne samopodobe svobodnega osebka bom najlažji množični plen-predmet za vsakršne polaščevalske ideologe, politike, mesije in prodajalce vseh vrst populističnih ideologij, modnih trendov ter življenjskih stilov. Je pa zanimivo, da najbolj "ponosni" in glasni tvorci in zasvojenci ideologije spola, ki so pripravljani vsak dan znova modno samovoljno zanikati svojo temeljno in ključno povezanost z naravo in odvisnost od narave ter tisočletnega razvoja človeške civilizacije, na drugi strani brez sence samorefleksije populistično kričijo in protestirajo v modnem soglasju z redkimi iskrenimi in avtentičnimi varuhi narave in glasno protestirajo proti vsem človeškim in civilizacijskim kršitvam vse bolj katastrofično porušenih ravnovesij med naravo in človeško civilizacijo ter kulturo. Ne da bi se zavedali, da sami z vsiljevanjem svoje proti-naravne in proti-nravne teorije spola izpodbijajo in rušijo lastne naravne temelje svobodnega posameznika ter naravne temelje več tisočletne človeške civilizacije, etike in kulture. Se pa postavlja ob fluidni arbitrarnosti ter minljivi začasnosti izbire lastne spolne identitete med drugim tudi vprašanje, ali je v času 60 do 70 socialnih spolov, ki jih lahko zamenjujemo hitreje kot spodnje perilo, sploh še smiselno uresničevati kadrovsko politiko "spolnih kvot"? Saj se ministri in parlamentarci in predsedniki ter člani uprav lahko tako rekoč vsak dan znova svobodno spolno opredeljujejo. Le kdo jim bo lahko sledil. In kako bo s tiskanjem osebnih dokumentov lahko sledila "igram spolov" državna ter lokalna administracija. Pa če si lahko izbiramo spol, zakaj si ne bi mogli izbirati tudi datuma rojstva, ki je ravno tako nekaj naravno obskurnega, preziranega in spotakljivega. A krog ne-naravne in proti-naravne samovolje človeka bo sklenjen, ko si bomo sami svobodno izbirali tudi datum smrti in ko nam bo država dolžna zagotoviti profesionalnega pomočnika za samovoljno izbrano poslednjo pot.
Aug 21, 2023
9
LGBTZNJ nesnaga, ki nam je hocejo vsiliti iz gnilega in degeneriranega zahoda nas bo terorizirala dokler se temu ne bomo odlocno uprli. Mnogim suverenim drzavam ( s hrbtenico ) tega ne morejo vsilit....."nasim" hlapckom na vladi pa lahko prodajo karkoli Planet ima hvala Bogu Rusijo, ki bo naredila red, da bo tudi ta norost na svetovnem nivoju zajezena.....in Ukraina bo velika prelomnica/ lekcija za invazivne ameriske NATO bandite (dejansko je to Hitler 2.0) , ki so povzrocili tragedijo in bi radi se naprej komandirali/terorizirali vse pore planeta.... Svet se je koncno zacel prebujati in prisel je cas, da se poberejo/spokajo .( Laznivi, cenzurirani MSM vam tega seveda ne bodo povedali ) Dedolarizacija, ki je pod taktirko BRICS ze v polnem teku pomeni konec tiskanja dolarjev brez kritja in ekonomskega teroriziranja planeta.... To jim bo dolarje koncno naredilo uporabne le za brisanje ritk, pederajse pa za lizanje ritk....res sanjska civilizacija....
Aug 20, 2023
10
Tam doli sem služil JNA, prej nikoli nisem bil tam doli in z njimi tam doli dokler nisem služil narodu. Kaj hočem povedati prvič sem slišal od njih tole: po putu ide čovjek i žena. Se vprašam kaj je zdaj to, pri nas smo vsi človeki tako kot moški in ženska. Razumi kdo more ko bo ta "moda" prišla do njih , ko že mi zamujamo, ko imamo polno rit vsega, kakšen direndaj bodo šele oni imeli , ko poznajo samo "čovjeka i ženu".
Aug 20, 2023
11
....Glede spolne identitete bi oni, tam doli dejali nekako takole: "Čovek pička, medicinski nije dokazano, a uživotu ipak moguče"....anede. Itaq
Aug 20, 2023
23
Spolne identitete, migracije, podnebne spremembe za katere je kriv človek in podobne vsiljene teorije in dejastva, imajo namen globalno med ljudmi povzročati kaos in razdore, da bi dpregledali resnične namene globalističnih "elit" in ne bi videli, kaj se v resnici dogaja v ozadju. Vse skupaj poganja pohlep po denarju(kapitalu) in nadvladi nad celotnim prebivalstvom. Če so ljudje zmedeni in nesigurni zaradi mogočne propagande medijev, jih je seveda zelo lahko voditi in usmerjati v svoje vode, kar pa je pogubno. Močne in stabilne osebnosti razmišljajo s svojo glavo in jih ni mogoče ukaniti, zato so v tem procesu zelo moteče. Žal pa družbena omrežja in moderna tehnologija zelo močno vplivajo na mlade, ki še niso sposobni kritičnega razmišljanja, zato so tudi njihova ciljna populacija. Če bodo ozaveščeni ljudje in pristojne inštitucije le molčali in ne bodo ukrenili ničesar, se človeštvu ne obeta nič dobrega.
Aug 20, 2023
20
"...DANES, KO NENADOMA NI VEČ MODERNO BITI MOŠKI ALI ŽENSKA" Modernost je muha enodnevnica. Danes je moderno, jutri ni več. Seveda bodo zopet prišli časi, ko se boš lepo počutil, da si moški in ženske se bodo lepo počutile kot ženske. Vmesnih stopenj ne bo več (ne bodo več moderne!!), razen tistih, s katerimi se je poigrala narava in so znane že stoletja.
Aug 20, 2023
17
Težko je biti diskriminatoren pri že več kot 60 od "strokovnjakov" priznanih spolov! Ali pa tudi ne, saj nikoli ne veš v katerem spolu se dnevno kdo počuti, kajti jutri bodo občutja že drugačna kot so bila še včeraj :-o
Aug 20, 2023
29
" Nikakor pa ne mislimo tega vsiljevati nikomur drugemu in enako ne pristajamo na to, da svojo spolno identiteto kdorkoli vsiljuje nam ali celo našim otrokom." To je to! Priporočam ogled dokumentarca, katerega avtor je Matt Walsh "What is a woman?"(you tube) Predvajali so ga tudi na NOVA 24.